Amerikát profithajhász őrültek irányítják, akik atomháborúba sodorják a világot- írja Reagan elnök volt pénzügyminisztere - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Amerikát profithajhász őrültek irányítják, akik atomháborúba sodorják a világot- írja Reagan elnök volt pénzügyminisztere

Share This

Reagan elnök volt pénzügyminisztere, egyetemi tanár, a Wall Street Journal korábbi szerkesztője blogján megjelent cikkében azt írja, Amerikát profithajhász őrültek irányítják, akik atomháborúba sodorják a világot, ami egyben az USA pusztulásához vezet, tekintettel arra, hogy az orosz hadfelszerelések messze jobbak az amerikaiaknál. 

A most megjelent Saker-jelentés ezzel szemben arról ír, hogy Oroszország készülődik a III. világháborúra. (link)

Roberts megdöbbentőnek nevezi, hogy az az Egyesült Államok készül háborúba menni Oroszország ellen, amely 15 év alatt nem volt képes a tálibokat legyőzni, ahogyan 13 év harcai után az iraki szélsőségesek is uralják a pályát. Ezek az őrültek porrá zúzzák saját hazájukat és Európát, figyelmeztet a szerző. Igen sok példát sorol fel arra is, hogy mekkora kiadásokat jelent az agresszióra készülődés.
Egy F-35-ös vadászgép pilótájának sisakja 400 ezer dollárba kerül, azaz többe, mint egy jobb Ferrari. Eközben Dániát kényszeríti az USA, hogy vásárolja meg mindenképp ezeket az F-35-ös vadászgépeket a fegyverkezési verseny jegyében.





1 megjegyzés:

  1. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/09/a-iii-vilaghaboru-geopolitikaja.html?m=1

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT