„Furcsa csönd a legújabb világháborúról”-avagy az USA agresszív politikája elhozhatja a "finálét" - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

„Furcsa csönd a legújabb világháborúról”-avagy az USA agresszív politikája elhozhatja a "finálét"

Share This

John Pilger, a világhírű ausztrál újságíró és dokumentumfilmes „Furcsa csönd egy új világháborúról” címmel arról ír, hogy az amerikai elnökjelöltségért versenyzők egyike sem említi azt a példátlan, atomháborút előkészítő és az emberiség végét jelentő konfrontációs politikát, amelyet az Egyesült Államok folytat agresszív magatartásával. 

Az Oroszország és Kína elleni példátlan katonai felkészülés közepette a médiában egyöntetű háború folyik ellenük. Napi rendszerességgel jelennek meg a kötelező kűrök a háború lélektani előkészítésében kezes sajtóban, ahol Putyinról és a kínai vezetésről tilos pozitívan írni.
Kötelező a gúnyos hang is. Hillary Clinton és Bernie Sanders az élen járnak a hallgatásban arról, hogy a II. világháború óta a legnagyobb katonai előkészületek és erősítések folynak az orosz határok mellett.

A Pentagon most hadihajókat és különleges erőket küld a Fülöp-szigetekre Kína fenyegetésére. Az USA már most több száz támaszponttal veszi körbe Kínát Ausztráliától Afganisztánig terjedő ívben. Ennek hatására Kína megváltoztatta nukleáris katonapolitikáját: egységeit készenléti állapotba helyezte, és számos atomfegyverrel felszerelt tengeralattjárót bocsájtott tengerre.


Forrás: Consortium News / 888.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT