2016. május 15., vasárnap

Szívbemarkoló a 9 éves marosvásárhelyi kislány éneklése a Csíksomlyói Zarándokvonat fogadásakorMeghódította az internetet a 9 éves marosvásárhelyi kislány éneklése!

Az alig kilenc esztendős Domahidi Anna, a Művészeti Gimnázium tanulója a Honfoglalás című rockopera betétdalával fogadta a Csíksomlyói Zarándokvonatot.


Ahogy az előző cikkben írtam, több százan köszöntötték a marosvásárhelyi vonatállomáson a Csíksomlyói Zarándokvonatot csütörtök délután, ami egy kis pihenő után folytatta útját Gyergyószentmiklósra.

Szívszorító hallani a világ legszebb himnuszának, a "székely-himnusznak" közös éneklését Marosvásárhely pályaudvarán....


A 16 vagonos zarándokvonat 950 fővel 2016. május 12-én hajnalban indult Budapestről, és a magyar-román határt átlépve Nagyvárad, Kolozsvár, Marosvásárhely és Maroshévíz érintésével érkezett az esti órákban a vendéglátó településre, Gyergyószentmiklósra.
“Hihetetlen az a szeretet, az a ragaszkodás, amely a vonat útvonalán megnyilvánul”
– jelentette ki Budai László a Misszió Tours ügyvezetője.
Hallgassátok meg Domahidi Anna énekét ! 

1 megjegyzés:

  1. Ez nem a Székely himnusz, hanem a Honfoglalás cimű film betétdala. A Székely himnuszt itt lehet meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=1OCFIdemFlU

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VilagHelyzete 10 másodperces COUB-videók

VilagHelyzete Flickr Képalbum

Illuminati szexuális erőszaktevők és bűnöző bábok

Az 50 legdurvább mém a Trump - Putyin találkozóról - Hogyan démonizál a főáramú média

"Trump Memes" - Fake Mainstream Media

Translate This Blog