2016. június 8., szerda

„Lengyelország vezetésével az európai házi négerek az USA kegyeiért versengenek”


„Lengyelország vezetésével az európai házi négerek az USA kegyeiért versengenek”, írja az Information Clearinghouse amerikai véleményportál cikke.
A rabszolga időkből származó kifejezés Malcolm X-é, és az olyan négerekre, „Tamás bátyákra” utal – szemben a földeken dolgozó néger rabszolgákkal -, akik totálisan azonosulnak urukkal, sőt még jobban fáj nekik, ha például uruk megbetegszik, mint uruknak a betegség. 


A soron következő varsói NATO csúcs előtt a lengyel iskolás gyerekeket heti négy órás NATO propagandában részesítik az elkövetkező két hónapon át.
Úgy látszik, a lengyelek azt hiszik, hogy biztonságuk akkor lesz nagyobb, ha sikerül a lehető legnagyobb feszültséget kelteni a NATO és Oroszország között.
A lengyelek persze Oroszországra az amerikai sas mögé bújva üvöltenek.
Mint a többi kelet-európai ország, „talán” Magyarországot kivéve. 

Azaz hatalmasat győztek az amerikai neokonok, akiknek kenyerük a konfrontáció és háború. „az amerikai neokonok és kelet-európai russzofóbok mérgező vegyülete” egyre inkább feszültté teszi a szembenállást Európában, óv a cikk, amely hét pontban foglalja össze a neokonok győzelmét. 

Közülük az első: „A kelet-európaiak annyira rémültek, hogy képtelenné váltak a logikus gondolkodásra”. 

A szerző abban reménykedik – mint írja, lehet, tévesen -, hogy az olasz és francia nép ráébredve latin gyökerére, fellázad az őrület önpusztító politikája ellen.
Ami a kelet-európaiakat illeti, övék a kollektív „Darwin-díj”: olyan vezetőkkel, akiket megérdemelnek, saját fejükre célpontot rajzoltak csak azért, hogy kedvébe járjanak Sam Bácsinak (USA).

Forrás: 
 Information Clearinghouse / 888.hu
Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VilagHelyzete 10 másodperces COUB-videók

VilagHelyzete Flickr Képalbum

Illuminati szexuális erőszaktevők és bűnöző bábok

Az 50 legdurvább mém a Trump - Putyin találkozóról - Hogyan démonizál a főáramú média

"Trump Memes" - Fake Mainstream Media

Translate This Blog