2016. október 14., péntek

"Az Egyesült Államok egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarchia" - Jimmy Carter


"Az Egyesült Államok egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarchia"

címmel ismerteti a portál azt, hogy mit mondott Jimmy Carter volt amerikai elnök az amerikai rendszer lényegéről, a Thom Hartmann rádióprogramnak nyilatkozva. 

Carter kijelentette, hogy az Egyesült Államokban az oligarchia teljes mértékben aláásta a politikai rendszert és az így kialakult rendszer fenntartóit fizeti.

Ezzel eddig is mindenki tisztában volt, mégis meglepő egy volt amerikai elnöktől beismerni mindezt! Mára az egykori "Wall Street"-néven emlegetett, de valójában hatalmas korporációkat, gazdasági konzorciumokat, bankokat, hitelminősítőket magában foglaló oligarcha-rendszer a felette lévő háttérhatalmi irányítókkal egy olyan szintű gazdasásági, katonai és politikai hatalmat hozott létre, mely nem csak saját államainak területén élő állampolgárokat tartja irányítás és kontroll alatt, de háborúi segítségével hatalmát kiterjesztette szinte az egész Föld területére.... , illetve igyekszik azt jelenleg is újabb konfliktusok kirobbantásával megtenni.... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


SBG Buddha - VilagHelyzete.com
FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VilagHelyzete 10 másodperces COUB-videók

VilagHelyzete Flickr Képalbum

Illuminati szexuális erőszaktevők és bűnöző bábok

Translate This Blog