A neokon háborúpárti héják nem engedik Trump számára az Oroszországhoz közeledést - Halványul a kezdeti bizakodás - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

A neokon háborúpárti héják nem engedik Trump számára az Oroszországhoz közeledést - Halványul a kezdeti bizakodás

Share This

Úgy néz ki a neokonzervatív héják és fegyvergyártó lobbi, avagy a háborúpárt 'katonai komplexum' nem engedi az Oroszországhoz közeledést Trump számára...
"Halványulni látszik Trump gyors közeledése Oroszországhoz"

- ezzel a címmel ír a The Wall Street Journal a mostani fejleményekről.

Halványulnak a várakozások, hogy Donald Trump elnöknek a megválasztása gyors közeledéshez vezet Oroszországgal, ahogyan a Fehér Ház egyre-másra utasítja el a Kreml javaslatait a találkozóra Vlagyimir Putyinnal és mind inkább szkeptikusabban tekint arra, hogy Moszkvával megkössék a nagy megállapodást.
John McCain az egyik legnagyobb neokon háborúpárti héja >>>
(Ahol Ő megjelenik a Közel-Keleten vagy akár Ukrajnában 'változásokat elindítani', ott 1-2 éven belül véres konfliktusok, polgárháborúk robbannak ki..... - SBG Buddha-VilagHelyzete saját megj))

A Fehér Házban a héten magasrangú nemzetbiztonsági tisztségviselők megvitatták a lehetséges közeledést Oroszország irányába azon igyekezetükben, hogy kialakítsák a kormány politikájának elemeit azelőtt, hogy Rex Tillerson külügyminiszter április közepén ellátogat első hivatalos útjára Oroszországba.

De a vezetésben olyan vélemények alakultak ki, hogy Oroszország folyamatos provokációi a fegyverek telepítése, az Irán felé történő nyitás, a kíber behatolások és az ukrajnai beavatkozás miatt széleskörű megállapodásra Oroszországgal nincs lehetőség.

Magyarul a szokásos ferdítéseken alapuló amerikai propaganda - melynek célja Oroszország elszigetelése és a konfrontáció fenntartása -  továbbra is jelen van a Fehér Házat kézben tartó erők részéről... (SBG Buddha-VilagHelyzete saját megj)

Forrás: The Wall Street Journal
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT