Amerika Észak-Korea lett, ahol Oroszországhoz tilos beszélni? - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Amerika Észak-Korea lett, ahol Oroszországhoz tilos beszélni?

Share This

Ezzel a címmel ismerteti az RT News angol nyelvű portálja azt az interjút, amelyet Daniel McAdams-szel, a Ron Paul Intézet ügyvezető igazgatójával készített.

McAdams hangsúlyozza:
„Washington fele” lobbistaként dolgozik külföldi kormányoknak, mint az izraelinek, a britnek, németnek, stb. Az teljesen rendjén való, hogy Oroszországon kívül bármely más országgal tárgyaljon valaki."
Devin Nunes, az amerikai kongresszus hírszerzési bizottságának elnöke nyilvánosságra hozta, hogy Trump kampánycsapatának kommunikációját a hírszerzés lehallgathatta még azelőtt, hogy e bizottság tagjainak elmondta volna.

Arra a riporteri kérdésre, hogy miért kért bocsánatot Nunes a bizottság tagjaitól azért, mert Trumpra vonatkozó lehallgatási információkat tett közzé és hogy ez bármilyen törvénybe ütközik-e, McAdams azt válaszolta, hogy ezt a demokraták mondják, akiket az a Watergate-hez hasonlítható botrány nem zavarta, hogy az Obama-kormány lehallgathatta Trumpot és átmeneti csapatát, de azt követelik, hogy azt az embert vizsgálják ki, aki ezt közzé tette.

McAdams: „Nunes nyomás alatt áll…, mert fellebbentette a függönyt arról, ahogyan az amerikai rendszer működik…”

A Russia Today az interjú leírt változatába beiktatta John Bosnitch politikai elemző ezen mondatait: Edward Snowden óta Amerikában mindenki tudja, hogy állandó megfigyelés alatt áll, ha bármi olyat tesz, ami e megfigyelést megindíthatja.
De ezt az egész cirkuszt a fősodratú média szervezte és tartja életben, amely globálisan támogatta a vesztes Hillary Clintont. Miután Clintonné lángokban szállt alá a pokolra, most az egész választást semmissé akarják tenni.

Az RT idézte Adam Shiff demokratapárti képviselőt (a McCain szenátort imádó hazai balliberális média új csillagát), aki kijelentette: Nunesnek „oldalt kell választania”: vagy segíti Trump állítólagos /az „állitólagos” szó az RT-riporter és nem Shiff jelzője/ kapcsolatait Oroszországgal, vagy pedig a Fehér Ház helyetteseként kell fellépnie.

McAdams véleménye: Shiff nyilvánvalóan pánikban van. Nem néz szembe az előtte lévő tényekkel. Inkább egy fantáziavilágban élne.
A meghallgatáson egy zűrzavaros brit hírszerző tiszt által összetákolt, totálisan bizarr és nem bizonyított vádakkal tele, teljes mértékben diszkreditált dossziéból olvasott fel. Ezt használja forrásként. 

Bizonyítékkal nem állt elő, mert nincs bizonyíték. Amikor meg kiderül a tény, akkor mit mond? Hogy ’térjünk vissza Oroszországra és Putyinra’. Teljes őrültség.”
McAdams elmondta,
„Washington fele lobbistaként dolgozik külföldi kormányoknak. Meglepő, hogy az amerikaiakat ez megrázná. Dolgoznak az izraeli kormánynak, a brit kormánynak, Macedóniának, Németországnak… Mi vagyunk Észak-Korea? Nem beszélhetünk egy más országból való emberekkel. Minden ország OK, csak Oroszország a kivétel?”

Forrás: RT News / Lovas István

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT