Ukrajna ha kell, legyőzi a magyar hadsereget - Kijev fenyeget Kárpátalja kapcsán! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Ukrajna ha kell, legyőzi a magyar hadsereget - Kijev fenyeget Kárpátalja kapcsán!

Share This

Ukrajna le fogja győzni a magyar hadsereget, ha az később támogatná a magyar szeparatista (elszakadási) törekvéseket Kárpátalja ügyében - ezt egy TV-műsorban nyilatkozta Dimitrij Szuvorov ukrán blogger. 

Elmondása szerint az ukrán hadsereg majdnem 10-szer akkora, mint a magyar, szóval nem lesz probléma számukra legyőzni a magyarokat. 

"Magyarországnak 29.000 fős hadserege van, míg Ukrajnának 250.000 fős katonasága. Még csak át sem jutnának az ukrán határon. Nem lehet elszakadási törekvés, ha nincs a szomszéd államból ehhez katonai támogatás. Ha mégis lenne, a magyaroknak 29 ezer fős katonaságuk van, ezt szükség esetén egy hét alatt kivernénk Ukrajnából." - mondta az ukrán műsorban....

Magyarország egyébként a NATO tagja. 1992 óta átengedte bizonyos bázisok használatát amerikai csapatoknak... 1994 óta vesz részt Magyarország a NATO eseményeken, katonai hadműveletekben, mindezt az észak-atlanti szövetség zászlaja alatt...

A cikk mellékeli azt a videót is, mely bemutatja, hogy az ukránoknak még arra sincs keretük, hogy saját katonáiknak 4 hónap alatt új és friss ruhát adjanak....



Forrás: Pravda.ru

Fordította: 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

3 megjegyzés:

  1. zsido tobzodasi terulet.almos ota nincs gazdaja.oroszokat be kell hivni egy 5 ezer fös vedo tamado extra hatasu raketaalakulatot elegendo legi jarmuvel.ukrajnat rommaniat fel kell osztani .

    VálaszTörlés
  2. Nevetséges ez a mellveregető rongyrázás. Még a keleti támadásokat sem tudja kivédni, mi lesz, ha nyugatra is seregeket kell toborozzon.Itt azért érdekes helyzet alakulhat ki, mert valóban Magyarország NATO tagállam, de a kelet ukrajnai "ádáz" harcok lényegében Amerika és Oroszország hátterével folynak. Oroszország már elvből is kiáll a magyarok mellett, de vajon mit tesz a Nato és Amerika?

    VálaszTörlés
  3. :D Volt már, hogy többen rontottak ránk, nem okozhat problémát. Illetve mi van, ha keletre több egység kell és támogatás, akkor mi jut ide? Továbbá már most is valószínűleg 100 évre el vannak adósodva Amerika felé, Unió felé, miközben már előtte is csődközelben voltak..Bizonyára van IMF hitelük is és még ki tudja.. Fegyver lőszer addig ameddig az Oroszok el nem kezdenek erősebben politizálni.. Oroszoknak akad egy két erős szövetségesük is. Ami a miénk az egyszer úgy is visszajár, ezt hagyhatják is, hisz tudják, hogy nem az övék vagy bele is dögölhetnek éntőlem..

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT