Magyarország inspiráljon minket! Franciaország figyelmeztet:"Németország hozzánk küldi a migránsait és már most is fizetjük ennek következményeit! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Magyarország inspiráljon minket! Franciaország figyelmeztet:"Németország hozzánk küldi a migránsait és már most is fizetjük ennek következményeit!

Share This

2015 óta Németország több, mint 1 milliót engedett be a "híres migránsaiból" - kolosszális elképesztő szám. 
Mi már most is fizetjük ennek a következményeit itt Franciaországban. - írja a Boulevard Voltaire francia portál. 


Azt követően, hogy határainak megnyitásával Merkel Németországa behívta a bevándorlók tömegeit, most ez a Németország hatalmas pofáraesésre kell ébredjen: tömeges nemi erőszakok 2016 Új Év éjszakáján, merényletek, támadások, a közbiztonság hiányának és a munkanélküliség számainak óriási növekedése. 2015 óta Németország több, mint 1 milliót (sok elemző szerint több, mint 1,5 millió) fogadott és engedett be a "híres migránsaiból" - ami kolosszális szám.

Mi ennek már fizetjük a következményeit itt Franciaországban. Az 1600 bevándorló között - mely Párizsban a Port de la Chapelle-nél sátorozik -  számos Németország által átpasszolt afgán és közel-keleti migráns található....

Erről korábban már írtam nektek az Alternatív Hírek oldalon. Érdemes felidézni a helyszínen forgatott videót! 


Miért találhatóak egycsapásra itt nálunk, ahelyett, hogy eredeti úticéljukban, Németországban tartózkodnának? Az ok egyszerű:
Németország ostoba döntései után kénytelen volt megszigorítani a menedékjog megszerzésére irányuló jogosultság feltételeit.

Ahelyett, hogy az elutasás után (vagy azt meg sem várva) hazamennének ezek a bevándorlók, szerencsét próbálnak és útra kelnek (szabadon) Európa más országaiba, mint például a miénkbe.
Tévedés lenne kétségbevonni, hogy Franciaország ne lett volna elég nagylelkű ezen a téren. A tavalyi évben Németország 130.000 menedékkérelmet fogadott afgán bevándorlók részéről, viszont elutasította ezen kérelmeknek több, mint a felét.

A Menekültek Védelmére létrehozott Francia Iroda (OFPRA) a maga oldaláról kedvezően bírálta el a beadott 6.000 afgán dosszié 80%-át. Még ha a számok nem is fontosak annyira, nem szabad elfelejteni, hogy Franciaország 40 évnyi masszív és erőteljes migrációt szenvedett el éves szinten befogadva 300.000 legális és illegális bevándorlót egyszerre.

Az európaiaknak nem sikerült közösen kezelniük a migrációs áradatot és a bevándorlási inváziót. Kitették magukat a délről érkező tömegek bevándorlásának, akik az észak gazdagsága, a társadalmi segélyek és egész egyszerűen a jobb élet vonz.

Ezen kívül
bizonyos országok, a mi nagy szomszédunk, Németország mintájára totálisan felelőtlen gyakorlattal viselkedtek, egy öngyilkos malthusiánus beengedési politikának köszönhetően.

Más gyakorlati részletek: 


Az Európai Unió nem hozott létre semilyen stratégiai eszközöket arra, hogy ezzel a helyzettel szembenézzen, pláne megbírkózzon. A mai napig sem!
"A schengeni megállapodás és a határok átjárhatósága ráébresztett minket a bevándorlási invázió elleni közös politikai hiányára." 


És beszélnünk kell még a "Dublin III" szabályozásról, mely előírja azt, hogy az az ország, amelyben a menedékkérelmet benyújtották köteles lefolytatni az eljárást és a végső döntést meghozni. Ez elég egyszerű, viszont mégis teljesen igazságtalan azokra az államokra nézve, melyek az Unió perifériáján és külső határain találhatóak, mint Görögország, Horvátország, Spanyolország vagy Magyarország.

Emellett, az Európai Bíróság - mely kizárólag téveszméken alapuló elhibázott döntéseket hozott, amiket még az emberi jogok 1946-os deklarációjára alapoz - elítélte Görögországot és Magyarországot a határára érkező bevándrolókkal és menedékkérőkkel való állítólagos rossz bánásmódra hivatkozva.
Érdemes hozzátenni, hogy Németország ítélkezési gyakorlatában ebben a migrációs neurózisban már több éve nem is tartotta tiszteletben ezeket a korábbi években. 


Sylvie Goulard, a MoDem európai parlamenti képviselője, az Emanuel Macron belső körének tagja 2015-ben jegyzett egy  cikket "Migránsok - az ajándék előzze meg a számítást" c. írást a Pèlerin magazinban.
Ebből az alkalomból arra kérte az európaiakat, hogy fogadjanak be egyre több új migránst és bevándrolót. Ezt megerősítve a képviselőnő kifejtette, hogy
"fel kell hagyni azzal a szemlélettel, hogy a bevándrolókban kizárólag tehertételt lássunk" és mozgósított a híres befogadási kvóták elfogadására... 

Ez nyilvánvalóan nem a jó irány. 

Természetesen az európai országok attól még együttműködhetnek annak érdekében, hogy kezeljék ezt az inváziót, azaz a Földközi-tenger térségéből egy valódi ellenőrzött határt hozzanak létre, amit a mi nemzeti tengerészetünk ellenőrizne.

Tegyük hozzá azt is, hogy

minden nemzetnek szuverén hatáskörben kellene eldöntenie, kit enged be a saját országába és kit nem.
Inspiráljanak minket a magyarok, az osztrákok, szlovénok vagy a csehek, akik okulva nyugati szomszédaik tapasztalataiból úgy döntöttek szigorúan minimálisra csökkentik az Európán kívüli országokból érkező bevándorlók belépését.

Tudják nagyon jól, hogy a 'multikulturális élet' veszélyes, kiteszi a nemzeteket a megosztottságnak és szétszakadásnak, a terrorizmusnak és ráadásul a szélsőséges iszlamizmusnak is.

Fordította franciából 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Egy korábbi cikkből erősíteném meg a fent elhangzottakat:
"Franciaországnak vége. Az a Franciaország, amit szeretek, ....már nincs! Nem létezik."
Az a Franciaország, ami Audiard, Jean Gabin, Jacques Tati, Jean-Paul Belmondo Franciaországa volt, az ma már nincs. A francia sajtóban napi szinten lehet találkozni hatalmas hazugságokkal. Az egyik kedvenc módszer, hogy nem beszélnek valamiről. De miként is fordulhat elő, hogy egy büszke nemzet, mint a francia, ilyen alacsony szintre jutott? Egyszerűen elég az, ha egy generáció nem adja át, amit kapott, akkor bizony mindennek vége. 


Kapcsolódó cikk:

Párizs iszlamizációja figyelmeztetésül kell szolgáljon egész Európa és Magyarország számára
Láthatatlan atrocitás Európa utcáin, avagy hogyan változik meg egy kontinens az iszlám bevándorlás hatására


Forrás: Boulevard Voltaire

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT