Bomba-leleplezés Soros kapcsolódásáról a Fehér Házhoz: SOROS-TÉGLA MONDTA TOLLBA WASHINGTON CEU-ÁLLÁSFOGLALÁSÁT! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Bomba-leleplezés Soros kapcsolódásáról a Fehér Házhoz: SOROS-TÉGLA MONDTA TOLLBA WASHINGTON CEU-ÁLLÁSFOGLALÁSÁT!

Share This

Az Egyesült Államokban igen népszerű Infowars, a Donald Trump amerikai elnököt támogató hírportál önmaga is már címében bombaként robbanó hírnek nevezi azt az információt, amelyet szerda este tudott meg Trump egyik bennfentesétől, Roger Stone-tól, aki több amerikai elnök közvetlen munkatársa volt.

Azt, hogy egy Soros-bennfentesnek és téglának („mole”), Fiona Hillnek, sikerült belopakodnia Trump elnök Nemzetbiztonsági Tanácsába és ott meggyőznie az amerikai külügyminisztériumot és rajta keresztül a Fehér Házat, hogy a budapesti Soros-egyetem mellett Sorosnak, illetve Michael Ignatieff Soros-rektornak tetsző módon álljanak ki a, és ezzel gyakoroljanak nyomást a magyar kormányra a felsőoktatási törvény ügyében.

A Stone-nal készült beszélgetést Alex Jones, az Infowars első embere készítette és annak rövidített változata olvasható el a szövegben. A beszélgetés tartalmazó videó itt megnézhető.

Azt tudni érdemes, hogy az 1952-ben az Egyesült Államokban született Roger Stone politikai tanácsadó édesanyja magyar újságíró. A hetvenes évek második felében Stone az amerikai Ifjú Republikánusok elnöke volt.

Stone elmondja,
„Soros téglát szivárogtatott be a Nemzetbiztonsági Tanács apparátusába: egy Fiona Hill nevű nőt. Harvard Egyetem háttere van és Soros, illetve a Nyílt Társadalom Alapítvány fizette”.


Fiona Hill jelenleg fizetés nélkül van távol a Brookings Institute-tól, amely, tegyük hozzá, az Egyesült Államok legismertebb liberális agytrösztje.

De Fiona Hill tagja a Külkapcsolatok Tanácsának és az Eurázsia Alapítványnak is.

Stone elmondta, hogy „a globalista milliárdos” emberének, Fiona Hillsnek a beszivárgását Trump Nemzetbiztonsági Tanácsába McMaster tábornok, Trump nemrégiben kinevezett nemzetbiztonsági tanácsadójának köszönheti.

Véletlenség persze, hogy McMaster is ott van a rejtélyes működésű Bilderberg-konferencia ma, a Fehér Háztól mintegy ötven kilométer távolságban, a virginiai Chantillyban kezdődő négynapos konferenciáján megjelent 131 résztvevője között.
Az amerikai liberális (fősodratú) amerikai sajtó McMaster-imádatára jellemző a Washington Post május 8-i, e címmel megjelent cikke:
„Washington szereti McMaster tábornokot, de Trump nem”. Amire egy ésszerű emberek látogatta magyar kocsmában azonnal felteszik a kérdést: akkor mi a fenének nevezte ki?

Az Infowars interjú leírt változatának összefoglalója szerint McMaster szorosan kötődik a new yorki Külkapcsolatok Tanácsához (Council on Foreign Relations) és „egy Soros-alapítású magyarországi egyetemhez”.

Hill már a Nemzetbiztonsági Tanácsnál volt, amikor meglátogatta őt Michael Ignatieff, a Soros-egyetem rektora.

Az egyetem most Orbán Viktor miniszterelnök politikai nyomása alá került. Azzal vádolta Sorost, hogy az egyetemet és más, nem kormányzati szervezeteit közvetlenül használja a magyar politika befolyásolására, és hogy elősegíti a tömeges migrációt Európába.


Ezután Stone idézi, mit mondott Ignatieff:
„Biztosak akartunk lenni abban, hogy az amerikai külügyminisztériumnak a CEU melletti azonnali, bátor és egyedülálló támogatása az egész kormány szava legyen. Orbán Viktor csak a külügyminisztériumtól való kijelentésekről mondta el megvető véleményét… Egyértelművé akartuk tenni, hogy a Trump-kormányzat – amennyiben van nézete a dolgokról – a külügyminisztériumon keresztül szólaljon meg…

Egyértelmű támogatást kaptunk /Fiona Hillnek a Nemzetbiztonsági Tanácsban lévő csapatától/…

”Elmentem a Capitoliumba és ott republikánus szenátorokkal és munkatársaikkal beszéltem. Van egy keskeny közös palló a republikánusok és demokratapártiak között, és az egyetemi szabadság olyan kérdés, amely mindkettőt összeköti”.
A leírt szöveg nem említi, de a videón még sok minden hallható, például Alex Jones igen szenvedélyes kiállása Magyarország mellett, amelynek történelme során a beözönlő muzulmán hódítók elleni bátor kiállásának köszönheti Európa, hogy ma nem muzulmán.

Kapcsolódó VilagHelyzete cikk:

Itt a CEU Egyetemről és az intézkedésekről szóló szavazás végeredménye! A számok önmagukért beszélnek!


Forrás: Infowars.com / Magyar Idők

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT