Ügyészségi vizsgálat Soros György ellen! Ebben minden benne van! Bevándorlók átcsempészésével és betelepítésével veszélybe sodorja Olaszországot. - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Ügyészségi vizsgálat Soros György ellen! Ebben minden benne van! Bevándorlók átcsempészésével és betelepítésével veszélybe sodorja Olaszországot.

Share This

A Forza Nuova olasz párt közleményben tudatta, hogy feljelentették Soros Györgyöt Catania ügyészségén, mivel Soros az általa finanszírozott nem kormányzati szervezetekkel, a bevándorlók átcsempészésével és betelepítésével veszélybe sodorja Olaszországot.

Roberto Fiore, a Forza Nuova nemzeti vezetője elmondta, hogy Soros elleni feljelentést szicíliai jogi szakértők támogatásával készítették el, amelyben rámutatnak arra, hogy sok százezer külföldi anélkül jut el Olaszországba, hogy joguk lenne menekültstátuszra, nagy károkat okozva ezzel az államkasszának. Valamint a több hivatalos szerv által jelzett konkrét terrorveszéllyel is foglalkoznak a feljelentésben, amit a migráció okoz, akár terroristák beszivárgása miatt, akár a már itt lévő migránsok radikalizációs veszélye miatt.

Giuseppe Provenzale, a párt nemzeti altitkára és a szicíliai szervezete vezetője utalt még arra is, hogy kötelességüknek érezték ezt a jogi lépést, mivel Soros a ’92-es fekete szerda embere, amellyel a Banca d’Italia, az olasz központi bank 48 milliárd dollárt veszett.


Soros György az a lelkiismeret nélküli spekuláns, aki a nagy pénzügyi világszervezettekkel való szoros kapcsolatai okán érdekelt abban, hogy olyan helyzet alakuljon ki Olaszországban, hogy az kénytelen legyen nagy hiteleket felvenni ezektől a szervezetektől, még tovább súlyosbítva az országban már egyébként is meglévő gazdasági válságot.

Roberto Fiorével egy videofelvételt is készítettek az ügyészség épülete előtt, ahol többek között ezeket jelentette ki az Olaszországot és Európát sújtó migrációval kapcsolatban közvetlenül a feljelentés átadása előtt:

“Az a meggyőződésünk, hogy egy szervező elme áll ez az inváziós biznisz mögött, amely már egészen az afrikai falvaktól, a kis településektől kezdve szervezi meg ezt a migrációt, ahol pl.az utóbbi időkben, ahogy az a Corrire della Sera-ban is megjelent, az afrikai családok kiválasztanak egy 10-11 éves fiúgyereket, hogy Olaszországba küldjék éppen most, amikor tudják azt, hogy néhány hónapon belül, vagy azt gondolják, hogy néhány hónapon belül elfogadják a Ius Soli törvényt.”
“Ez az inváziós biznisz ezzel egyidejűleg a rabszolgaság biznisze is. Jól tudjuk azt, hogy ezeknek az afrikaiaknak ezrei minden megfelelő indok nélkül lépnek be az országunk területére, mivel nem menekültek és üldözöttek, bár jóllehet gazdaságilag nehéz helyzetben lévő személyek, de azok a kozmopolita és internacionalista erők irányítják őket, akik meg akarják tölteni Olaszországot afrikaiakkal és ázsiaiakkal.
“És mindezt miért? Mivel nagyon jól tudják azt, hogy egy nép csak akkor tudja megvédeni magát, amikor rendelkezik vallási és kulturális identitással, amely lehetővé teszi számára azt, hogy megkülönböztesse magát és megvédje a saját hagyományait. 

Ezzel az invázióval mindez nagyon nehézzé válik.”

“Tudjuk továbbá azt is, hogy ezzel az invázióval együtt létrejön egy sor bűnözői szervezet is.
Például tegnap a Cara di Mineo Vizsgáló Bizottsága nyilvánvalóvá tette azt, hogy a Cara di Mineo egy bűnözői központ, legyen bár szó drogeladásról, vagy prostitúcióról, és azok az emberek ellenőrzik a Cara di Mineot, rabszolgaságban tartják, és terrorizálják a többi migránst.”
A Cara di Mineo Olaszország legnagyobb migráns befogadó központja Szicíliában, ahol mintegy 4 ezer bevándorló él. Már évek óta követelik a bezárását, és maffia tevékenység gyanúja miatt is indult vizsgálat az ügyben.

Továbbá nem lehet véletlen, hogy éppen Catania ügyészségén nyújtották be a szóban forgó feljelentést, mivel éppen ez az ügyészség folytat átfogó vizsgálatot már hónapok óta az Földközi-tengeren működő NGO-s hajók és az embercsempészek Frontex által is jelzett nagyon valószínű kapcsolatairól.

Catania ügyészének, Carmelo Zuccaronak, az üggyel kapcsolatos kijelentései óriási vihart kavartak májusban egész Olaszországban, mivel azok eljutottak az országos médiába is az állami tévé Agorá műsorán keresztül.
Eredetileg a riportot az ügyésszel egy helyi tévé csatorna készítette, és addig nem is volt országos visszhangja az ügynek, amíg azt nem adta le a Rai.


Zuccaro ügyész a nyilatkozataival kapcsolatban kijelentette, hogy azért is tartotta fontosnak, hogy a médiának beszéljen a folyamatban lévő vizsgálatról, mivel szerinte olyan erők állnak az NGO-s hajók tevékenysége mögött, akiknek az az érdeke, hogy Olaszország stabilitását aláássák az illegális migrációval, és ez ügyben nagyon sürgősen kell cselekedni szerinte.

Forrás: Youreporter.it / utcaemberek blog

Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek : 




















KÖTELEZŐ TUDÁSANYAG az iszlámról:




(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT