A Vatikánban tartott kokainporos meleg-sex-orgia óriási botránya bekerült a főáramú médiába és gyűrűznek tovább a leváltások - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

A Vatikánban tartott kokainporos meleg-sex-orgia óriási botránya bekerült a főáramú médiába és gyűrűznek tovább a leváltások

Share This


Megszoktuk már a főáramú médiától, hogy a valódi nagy súlyú vagy kínos ügyek nem kerülhetnek be a híradásokba.

2017. Július 2-án Leo Zagami szenzációs riportot publikált részletezve, hogy Francesco Coccopalmerio, aki Ferenc Pápa főtanácsadója hogyan vett részt egy meleg, kokainnal fűszerezett sex-orgián a Vatikánban. 

Számos olasz belső hálózatban és médiában dolgozó forrás is megerősítette számára a fentieket, ezért merte megírni.

"Luigi Capozzi-t - aki Francesco Coccopalmerio Bíborosi Hivatalának titkára, azaz a Római Pápaságnak egy nagyon fontos feje - rendőrök vették őrizetbe, miután házkutatást tartottak egy lakosztályban az egykori Inkvizíciós Palotában, ahol is egy drogokkal fűszerezett meleg orgiát találtak! - Zagami állítása szerint.

"A rendőrség később bizonyította, hogy Capozzi-t, aki éppen püspökké válása felé tart, most megkérték vonuljon vissza egy kolostorba a Vatikánban."
Az is bekerült a képbe, hogy "Capozzi egy a Szentszék vatikáni rendszámával ellátott autót használt arra, hogy nagy mennyiségben kokaint csempésszen be a "Szent Városállamba."

Egy nappal az eset leleplezése után Zagami interjút is adott a legnagyobb nézettségű amerikai Alternatív Médiának, az Infowars műsorveztőjének, Alex jones-nak.

Másnap már a Daily Mail is átvette a sztorit.
Azon természetesen meg sem lepődünk, hogy Magyarországra a hírből az égvilágon semmi sem jutott el, de a VilagHelyzete és az Alternatív Hírek oldalon éppen ezért írok róla, hogy ne maradjatok le soha a világban valóban zajló eseményekről! 


"A Vatikáni Rendőrség rajtaütött egy meleg orgián Ferenc Pápa egyik főtanácsadójának lakásán" - áll a július 5-i lapszámban. 


A lakás éppen a Vatikáni Kongregáció azon részéhez tartozik, mely meg van bízva a papság szexuális visszaéléseivel kapcsolatos ügyek kivizsgálásával, megoldásával, vagy elrendezésével. 

"Az olaszországi riportok arról szólnak, hogy a lakásnak a fő lakója jelenleg Francesco Coccopalmerio bíboros – a 80 éves Pápa egyik kulcs-segítője.”

A Vatikáni Rendőrség által kivitelezett akció arra utal, hogy masszív lépések történnek a pedofília, az emberkereskedelem körei ellen, amit nemzetközi törvényes ügynökségek indítottak el és az új amerikai elnök, Donald Trump is támogatja őket. 

"Néhány héttel ezelőtt egy professzor hívott fel - aki gazdaságtudományok elismert professzora az egyik nagy nevű olasz egyetemen - és azt mondta:

'Leo valami nagyon nagy fog hamarosan történni; le fognak csapni a pedofil hálózatra. Donald Trump tényleg azt kezdte el csinálni, amit korábban ígért, hogy fog."
- állítja Leo Zagami.


Leo Zagami saját oldalán már a továbbiakban arról is ír, hogy Trump komoly nyomást helyezett a Vatikánra, ami egyes köröket nagyon felbőszített ellene ebben a pedofil-gyűrűben....., mely Vatikán papjaitól London belső köréig és Washington politikusaiig is elér.

Forrás: Infowars

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT