Közel vagyunk a naphoz, amikor az oroszok joggal kérdezik meg: "Akkor mi a frászt kerestek még Szíriában?!" - mondta az amerikai vezető parancsnok - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Közel vagyunk a naphoz, amikor az oroszok joggal kérdezik meg: "Akkor mi a frászt kerestek még Szíriában?!" - mondta az amerikai vezető parancsnok

Share This

Az amerikai speciális hadműveletek parancsnoka felvetette a problémát, hogy egy meghosszabbított amerikai maradás Szíriában a továbbiakban abszolút ellentétes a nemzetközi törvényekkel és joggal veti fel a kérdést, amit Oroszország teljesen igazoltan fog feltenni:

"Akkor mi a frászt kerestek még Szíriában?!" 

Az Aspenben tartott Biztonsági Fórumon mondta ezt Raymond Thomas tábornok arra a kérdésre válaszolva, hogy vajon az amerikai csapatok maradnak-e Szíriában azok után, hogy az ISIS-t legyőzték a szírek, kurdok és az oroszok. Talán csak egy ok maradt: hogy támogatást nyújtsanak az ország északi részében élő kurdoknak....

Thomas tudatosította, hogy az amerikai erők egy szuverén szír államban harcolnak, tehát "lehetőségük sincs a maradásra."

"Már a jelenlétük is megkérdőjelezhető a "nemzetközi jog törvényei" szerint. - válaszolta a Washington Post újságírójának kérdésére.

Természetesen Szíria mai napig legitim elnöke, Bashar el Assad az első naptól kezdve mondja, hogy az amerikaiaknak semmi keresnivalójuk Szíriában, főleg, hogy Szíria valójában az idegen zsoldosok és terroristák ellen harcol évek óta.
Főleg azon terroristák ellen, melyeknek pénzbeli, kiképzési és fegyverbeli segítséget éppen ez az amerikai hadsereg és a CIA nyújtott.

Az 1 órás előadás itt megtekinthető: 

Mindez azért vált ennyire aktuálissá, mert
Az USA szerény becslések szerint is jó néhány milliárd dollárt pumpált bele az Assad-kormány ellen kiképzett lázadók felkészítésébe és ellátásába. 

Gyakorlatilag mára ez a tény köztudottá vált az Alternatív Médiának köszönhetően. A cél, mint minden korábbi felforgatás esetében is (lásd Arab Tavasz, vagy az 1954-től az-es / 70-es évek Latin-Amerika számos országában)

Most szerdán fehér házi hivatalnokok elmondták a Washington Postnak és a Reutersnek, hogy Trump úgy döntött véget vet a 2013-ban elkezdett fedett CIA-akciónak, főleg, hogy most már abszolút nem fedett, hanem jócskán 'napvilágra került' (VilagHelyzete megj.) 

Eközben Irak alelnöke is kikérte magának, hogy az USA úgy próbálja beállítani Moszul felszabadítását az Iszlám Állam terroristái alól, mintha az az ő érdeme lett volna. 
"Az USA hozzájárult az ISIS létrehozásához, most meg magáénak állítja be Mosul felszabadítását!"
"Az Iszlám Állam pontosan hasonlít a Tálibokra, akiket mint azóta nyílvánvaló, az Egyesült Államok hozott létre azzal a céllal, hogy harcoljanak a Szovjetunió ellen. Ugyanezen a módon az Iszlám Álamot is létrehozta, hogy harcoljon az iraki állam ellen, amely nem értett egyet a Szíria ellen akkoriban elrendelt blokáddal, a Szíria feletti repüléstilalmi zónákat ellenezte és az amerikai katonai bázisok ellen volt." - közölte Irak alelnöke. 

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek: 



● 


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT