Megdöbbentő! Amerikai gépek menekítik ki az ISIL terroristákat Rakkából ismeretlen helyekre - áll az Iráni Hírügynökség jelentésében - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Megdöbbentő! Amerikai gépek menekítik ki az ISIL terroristákat Rakkából ismeretlen helyekre - áll az Iráni Hírügynökség jelentésében

Share This

Egy szíriai képviselő megerősítette az Iráni Hírügynökségnek, hogy az ISIS-ISIL terroristákat fegyverzetükkel együtt amerikai repülőgépek szállítják el ismeretlen helyre a szír kormányerők által már majdnem visszafoglalt Raqqa városból. 
(a kép csak illusztráció)
Ammar al-Assad elmondta, most már tudatában vannnak a Nyugat szír kormány (Assad) elleni támadó politikájának és annak, hogy a nyugati kormányok és az USA akarják a damszkuszi Assad-kormányt olyan színben feltüntetni, mintha ők állnának civilek legyilkolása mögött, amit hamis fotókkal próbálnak igazolni. 

Hozzátette, hogy az erről szóló videókat többnyire Szírián kívüli helyeken vették fel a Fehér Sisakosok (eddig is sok bűncselekménnyel vádolt) szervezet segítségével, mely videókkal próbálják igazolni a Nyugat  Szíria kormánya ellen felhozott és kitalált vádjait. 

Ráadásul Assad is közölte, hogy
az USA most éppen az ISIS-ISIL terroristákat szállítja el Szíriából (főleg Rakkából) ismeretlen helyekre.

Arab média tudósítói felfedték korábban is, hogy az ISIS elkezdte kivonni erőit és terroristáit Rakka nyugati részéből, amiről az amerikaiak a kurd erőkkel megállapodást kötöttek, mialatt a szír kormányerők előrenyomulást értek el és kiűzik az iszlám államot Kelet Aleppóból és beléptek Rakkába, mely de facto az iszlám állam terroristáinak fővárosaként funkcionált az utóbbi időben. 

Assad állításai szerint az USA elszállította Rakkából ismeretlen helyre az ISIS helyi vezetőit, akik nagy megdöbbenésre nyugati államokból származnak!

Elmondta, hogy az USA lehetővé tette 120 ISIL tagnak Raqqa elhagyását fegyvereikkel együtt és hogy tovább haladhassanak Palmyra városához és régióba (Tadmur), de az orosz légierő és a szír kormány vadászgépei ezen a konvojon rajtaütöttek és megsemmisítették őket! 

(erről itt az Alternatív Hírek oldalon is számtalan cikkben beszámoltam - szerk megj.)
"Az USA magasan együttműködik és koordinálja az Assad ellen harcoló Szíriai Demokratikus Erők (SDF) csapatait, ráadásul a csorport parancsnokai USA-ból, Nagy-Britanniából, Franciaországból és szomszédos helyi államokból származnak.

Ami jelenleg a harctéren zajlik, az teljesen ellentétes azzal, amit a médiában erről hallunk! Nagyon sok meglepő esemény történik!"
 - tette hozzá al Assad.

Ezt egy héttel ezelőtt mondta, hogy az USA-vezette koalíció gépei hadműveleteket végeztek Raqqában és az ISIL körhöz tartozó vezetőket ismeretlen helyekre menekítették át. Hozzátette azt is, hogy
"ezen vezetők nem szírek, nem irakiak, vagy kínaiak voltak, hanem mind az ISIL nyugati parancsnokai."

Az USA számára Rakka nagyon fontos város, Washington azon stresszel, "hogyan lenne lehetséges az ISIL és az SDF harcosai számára, hogy megállapodásra jussanak egymással még ideológiai különbözőségeik ellenére is és ezáltal az ISIS-ISIL vezetők egy biztonságos folyosón elhagyhassák Rakkát.

Forrás: FarsNews
Fordította: 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek: 






(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. Nagyon nem jött össze a Jenkik ármányosan cselszövő aljas terve! Ezzel is befaragtak mint az Afganisztáni Tálibokkal az Iraki Síítákkal! Utóvéd légsöprögető tűzmentő akció mocska ez! Szégyen gyalázat! Na ott sem vert táptalajba gyökeret a demokráciának romlottan bomlott kényszerrel elvetett átkozott vadkapitalista magja! Az Arab Tavasz halálsikolyosan gonosz démoni árnyába hanyatlóan borult! Kataklizmitikusan kísértő Armageddoni térhódító Globális jövőben teret nyert bűnkárhozatra vezérelt Antikrisztusi előjáték! Atya...

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT