Migránsinvázió: Bedugult az agyatlan terv, az olaszok már fulladoznak és az a Matteo Renzi rikácsol most, aki minket kritizált védelmünk miatt - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Migránsinvázió: Bedugult az agyatlan terv, az olaszok már fulladoznak és az a Matteo Renzi rikácsol most, aki minket kritizált védelmünk miatt

Share This

Migráns-invázió: senki nem kér a menekültekből, pedig az olaszok továbbküldenék őket. Bedugult az agyatlan terv! 

Tarthatatlannak nevezte az olaszországi partokra érkező bevándorlók számát Matteo Renzi volt miniszterelnök szerdán, miután az utóbbi négy nap alatt több mint tízezer embert mentettek ki a Líbia és Olaszország közötti tengerszakaszon.

Matteo Renzi kijelentette, hogy Olaszország nem képes ennyi menekült befogadására, és tudomásul kell venni, hogy az olasz közvélemény számára a helyzet elviselhetetlenné vált. Erre lentebb még visszatérünk.... 


„Kiborultak az olasz politikusok, most pedig uniós segítséget kérnek!"
Hat új regisztrációs központ (hot spot) nyílik Olaszországban a migránsok azonosítására – jelentette be Marco Minniti belügyminiszter a szerdai sajtóban, és ezzel egy időben a római kormány tárgyalást indított a Frontex európai határ- és partvédelmi ügynökséggel arról, hogy a Földközi-tengeren szolgáló hajói ne csak Olaszországba szállítsák a migránsokat.


A 2015-től megnyitott négy olaszországi regisztrációs központot (Lampedusa, Pozzallo, Trapani, Taranto) további hattal erősítik meg (Palermo, Siracusa, Cagliari, Conigliano, Reggio Calabria, Crotone), ezek ismét kivétel nélkül Dél-Olaszország partjain nyílnak.

Olaszország így válaszol az Európai Bizottság kedden bejelentett migrációs cselekvési tervére. Róma azt szándékozik bizonyítani, hogy mindent megtesz az olaszországi partokra érkezők azonosítására, valamint a menedékkérők és az illegális bevándorlók megkülönböztetésére.

“Hat nullás győzelem”, hogy Brüsszel minden javaslatot elfogadott

Marco Minniti a Corriere della Sera című napilapnak nyilatkozva sikerként könyvelte el az EU cselekvési tervét, amelyet “hat-nullás győzelemnek” nevezett, mivel szerinte Brüsszel Róma minden javaslatát elfogadta.
Az olasz belügyi tárca vezetője azonban továbbra is megvalósítandó célnak tartja, hogy a Földközi-tengeren tevékeny mentőhajók ne kizárólag Olaszországba szállítsák a migránsokat.

A római belügyminisztérium ezért tárgyalást indított a Frontexszel a Triton-művelet “felülvizsgálására“.
A 2014-ben indult közös európai művelet a mediterrán régió középső térségében hivatott korlátozni az EU felé áramló illegális bevándorlást. A műveletben 26 tagállam vesz részt, 11 hajóval.

Olaszország azt akarja elérni, hogy a Triton nem olasz hajói saját tagállamaikba vigyék az embereket. A Triton hajói 2016-ban 48 ezer embert szállítottak Olaszországba.

Olaszország ugyanezt várja el a nem kormányzati szervezetektől (NGO) is: az EU-tagországok belügyminisztereinek e heti informális tallinni találkozóján Minniti bemutatja az NGO-k tevékenységét szabályozni kívánó terveit.
Az olasz fél javaslatai között szerepel, hogy ha nem olasz felségjelzésű NGO-hajóról van szó, akkor először saját országa hatóságainak jelezze, hogy embereket szállít, és abba a tagállamba vigye a migránsokat, ne automatikusan az olasz partokra.

Az olasz sajtó úgy látja, hogy Tallinnban a római kormány a visegrádi négyek “blokkjával” és Franciaországgal találja magát szemben, amelyek mind nemet mondanak a menedékkérők áthelyezésére Olaszországból.
Az IlSole24Ore című gazdasági napilap Emmanuel Macront Lengyelországhoz hasonlította amiatt, hogy a francia elnök határozottan elutasítja az uniós tagországok közötti áthelyezéseket. A Corriere della Sera szerint Ausztria fegyveres erőkkel védi az Olaszországgal közös határait, “inváziótól” tartva, miközben a bolzanói idegenrendészet adatai szerint kedden egyetlenegy migráns próbált meg átlépni Olaszországból Ausztriába.



Az a Matteo Renzi követeli, hogy segítsen már rajtuk valaki,
"akinek miniszterelnök korában legfőbb gondja volt: Magyarországot és annak miniszterelnökét fenyegetni, meg hülyeségeket beszélni az európai értékekről.


Úgyhogy most jobb, ha befogod a szádat, Matteo elvtárs, és felkeresed a Tarthatatlan Helyzetek Minisztériumát. Ott van a Hülye Járások Minisztériuma mellett Brüsszelben, a Monthy Pyton utcában, ott megtalálható az összes seggfej európai vezető.

A „willkommenskultur” migráns simogató őrültjei, akik tönkre tették ezt a földrészt, tönkretették benne a saját hazájukat, most meg sopánkodnak, nyavalyognak, segítséget kérnek. Ja! És persze fenyegetőznek. Hogy majd elveszik a pénzt azoktól a tagállamoktól, akik nem voltak baromállatok, és nem engedtek be egy migránst se. Most azok között akarják szétosztani a saját mocskukat.

Persze el ne feledjük: ez a hír az élő cáfolata a kvótarendszernek, ez a hír egymaga leleplezi ezt az egész aljas hazugságot. Mert ha négy nap alatt tízezer migráns jön Európába, akkor ki hiszi el, hogy a kvóta megállna mondjuk ott, ahol ma tart?
Tegye fel a kezét, aki elhiszi, hogy napi két és félezer migránssal számolva nekünk tényleg csak valami kétezret kellene összesen befogadnunk… Na ugye!

Amúgy, Renzi, nem nyavalyogni kell meg segítségért sivalkodni, hanem nem kellene behordani őket magatokhoz. Hanem az összes kihalászottat visszavinni Líbiába.
Ezt tennétek, ha lenne egy csepp eszetek. De nektek nincs.
S akinek van, például annak az ügyészeteknek, aki már vagy egy hónapja kimondta, hogy az NGO-k összejátszanak az embercsempészekkel, úgy hordják be Olaszországba a kezelhetetlen helyzetet, nos azt az ügyészt megfenyegetitek és vizsgálatot indítotok ellene.

Mert ti nem csak idióták vagytok, hanem gazemberek is.

És jó, ha tudod, Renzi koma, hogy az olaszoknak nem most lett tele a töke a tarthatatlan helyzettel, amit te meg a hozzád hasonlóak idéztetek elő, hanem már nagyon régóta tele van a tökük. Mint mindenkinek, szerte Európában.

Renzi azóta meg is bukott.

Az olaszok azt mondták, Renzi, hogy elmentek ti a picsába – csak hogy egy egykori Szabad Demokrata klasszikust idézzek. És ti tényleg mind el fogtok menni a picsába. És örülhettek, ha a bőrötöket menthetitek. 
(Bayer Zsolt)


Forrás: PestiSrácok / Bayer Zsolt
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT