Teljes tényfeltárás Sy Hersh-től! Feltárja az USA hazugságait Asszad állítólagos vegyi “támadásáról” - Abu Ghraib leleplezője újra lecsap - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Teljes tényfeltárás Sy Hersh-től! Feltárja az USA hazugságait Asszad állítólagos vegyi “támadásáról” - Abu Ghraib leleplezője újra lecsap

Share This


A Pulitzer-díjas oknyomozó riporter, Seymour Hersh, az újságíró, aki leleplezte vietnami nők, gyermekek és öregek My Lay-i lemészárlását, amelyet amerikai katonák követtek el, az iraki Abu Ghraib börtön kínzási botrányát és sok más kritikusan fontos esetet, most az USA kormánya (és médiája) állítását semmisíti meg arról, hogy a szíriai Basar al-Asszad elnök katonái közel 100 embert öltek meg áprilisban egy szarin ideggázos bombázással.

Ez az incidens indította Trump elnököt arra, hogy Tomahawk cirkáló rakétás támadást rendeljen el a szíriai légierő egyik bázisa ellen.

Hersh My Lai leleplezését eredetileg a Dispatch News Service tette közzé, és végül 33 amerikai újság vette át, köztük a Los Angeles Times és a New York Times (amely őt a washingtoni irodájában alkalmazta a Watergate-botrány idején 1972 és 1975 között). A későbbi Abu Ghraib anyaga a New Yorker magazinban jelent meg, mint több más fontos oknyomozó cikke is az iraki háború okairól és egy titkos USA bombázási kampányról Iránban.


De ez a legutóbbi anyag, valószínűleg potenciálisan a legforróbb és legrobbanóbb
– mert egy olyan Trump elnököt mutat, aki Oroszország elleni III. világháború indítását kockáztatja a maga elsietett döntésével, ellenvetésekkel szemben, és a saját katonai és hírszerzési tanácsadóit is ijesztve – nem tudott mainstream kiadót találni az USA-ban vagy az UK-ban.
Ehelyett a Die Welt német újságban volt kénytelen közzétenni.
Szerencsére, a Die Welt, Németország egyik nagy napilapja felfogta annak a fontosságát, amit Hersh feltárt, és lehozta a cikket, valamint egy amerikai katona és egy hírszerző közti szíriai beszélgetés átiratát, amelyek elérhetők online, angolul.

Ezek: Trump’s Red Line = "Trump Vörös Vonala"
és We’ve got a fucking problem = "Kibaszott Nagy Problémánk VAN"!

Nem megyek bele az összes részletbe. Olvassa el mindenki magának ezt a két anyagot.
Elegendő elmondani, hogy Hersh, akinek kitűnő forrásai vannak a hadseregben és különféle US hírszerző szervezetekben, dokumentálta, hogyan hazudott a Trump-kormány a halálesetekről az ISIS által uralt Khan Sheikhoun nevű városban, amelyet a szíriai légierő múlt áprilisban bombázott.

 
Azt állították, hogy Szíria szarin ideggázbombát használt, mikor ténylegesen az US hadsereg mindent előre tudott a támadásról és arról is, hogy a fegyver egy orosz okos (intelligens) bomba volt.
Ezzel az ISIS vezetését vették célba, amely a célzott épületben ülésezett.

(Az oroszok korábban kapcsolatba léptek az USA-val a bombázás ügyében, biztosítandó, hogy a jelzett időben ne legyenek CIA személyek az épületben.) !!!
Sajnálatosan, az oroszok és a szíriaiak nem tudták, hogy az ISIS tartotta épületben, amelyre csapást mértek, a pincében klórt – maga is mérgező gáz – tároltak, továbbá műtrágyát és gyomirtó anyagokat. Égésükkor ezek szarin-szerű idegmérgeket bocsájtanak ki. Ezek ölték meg az áldozatokat.
(Tanúk gázfelhőről számoltak be. Hersh rámutat, hogy a szarin nem látható és nem robban. A bomba egyszerűen kibocsájtja, láthatatlanul gyilkol.)

A felső katonai tanácsadói, jelentések szerint, köztük “Veszett Kutya” Mattis, által kifejtett ellenérvek és aggodalmak ellenére, Trump ragaszkodott a támadást indító szíriai repülőtér bombázásához.

► Súlyos helyzet: Az USA megtámadta Szíriát 60 rakétával-Oroszország az ENSZ Bt. összehívását követeli - Megérkeztek az első felvételek

Szerencsére, ebben az esetben Trumpot rávették jelképes támadás elrendelésére, először figyelmeztetve az oroszokat és így elkerülhetetlenül a szíriaiakat is, hogy vigyék el a gépeiket és a személyzetet a célról, elkerülve minden komoly kárt, amelyet az USA támadáskor indított 59 Tomahawk rakéta okozhatott.

Hersh cikke a Die Welt-ben éppen akkor jelenik meg, amikor Trump megint egy „álhír” történetet komponál vagy hisz el arról, hogy Asszad “egy újabb szarin gáztámadást tervez” ugyanarról a Shayrat légibázisról, amelyet az USA korábban bombázott.

Trump fogadkozik, hogy most komolyabban bosszút áll, ha Asszad egy újabb gáztámadást intéz. A katonai és hírszerző közösség ismét azt mondja, hogy nem lát bizonyítékot gáztámadás tervezésére, és mindenképpen úgy hiszi, hogy Asszad minden mérgesgázfegyverét kiküszöbölték a 2013-as egyezmény szerint, amint azt ENSZ vizsgálók ellenőrizték és bizonylatozták.

Ami zavaró, az az, hogy az amerikai média, amely hiszékenyen számolt be Asszad állítólagos első szarin…vagy klórgáz?...támadásáról 2013-ban, amelyről később kimutatták, hogy az ISIS műve volt (és amely továbbra is Asszad bűnének nevezi azt), és most az áprilisi incidenst is Asszad szarin gáztámadásának nevezi, majdnem egyhangúlag támogatja Trump állítását, hogy Asszad most egy másik szarin gáztámadást tervez – sőt még az NPR (National Public Radio) is ezt teszi!

► 
Az USA információs hadjárata Szíria ellen valójában az amerikai beavatkozást előkészítő figyelmeztető jel! - közölte az Orosz Külügyminisztérium

Trump fenyegetése bosszút állni nyilvánvalóan meghívó az ISIS-nek egy újabb “gáztámadás” fabrikálására, hogy Trumpot Asszad megtámadására indítsa.
És ha az US média már ilyen hiszékeny, ki állítja meg ennek az őrültségnek a folytatását, míg az kiszabadul az ellenőrzés alól és egy US támadás végül orosz katonákat öl meg, egy orosz repülőt lő le, vagy oda vezet, hogy az oroszok lőnek le egy amerikai gépet, amelyek bármelyike fordulópontunk egy harmadik és végső világháborúhoz?
Olvassátok el S.Hersh cikkét és terjesszétek az Alternatív Hírek cikkeit, fordításait. Követelni lehet jogosan, hogy a helyi média számoljon be Hersh legutóbbi leleplezéséről.

Milyen újságírás az, amikor egy olyan újság, mint a Times vagy a Washington Post beszámolhat Trump állításáról, amelyet arra alapoz, hogy az áprilisi bombázás egy szaringáztámadás volt, és egyszerűen figyelmen kívül hagyhatja egy Hersh kaliberű újságíró ellenkező állítását, sőt azóta megjelent számos tényt és cáfolatot!
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek:

● Az USA információs hadjárata Szíria ellen valójában az amerikai beavatkozást előkészítő figyelmeztető jel! - közölte az Orosz Külügyminisztérium
● Veterán hírszerzők levele Trumphoz: Nem történt szíriai vegyi támadás! Figyelmeztetjük az Oroszország elleni konfrontáció veszélyére
Bolívia az ENSZ BT. pénteki ülésén egyetlen képpel emlékeztetett az USA hazugságaira a Szíria elleni háború kapcsán
● Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere
● 
Súlyos helyzet: Az USA megtámadta Szíriát 60 rakétával-Oroszország az ENSZ Bt. összehívását követeli - Megérkeztek az első felvételek
● 
A Szíriáról szóló nyugati beszámolók „korunk legnagyobb hazugságai” - Daniel Maes atya helyszíni beszámolója
● 
Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot


Forrás: Transform.hu (Ford. Szende Gy.)
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT