2017. augusztus 14., hétfő

Polgárháborút akarnak az USA-ban? A Trump-ellen felbérelt Antifa tüntetők túltesznek a legszélsőségesebbeken is agresszióban és véleményeltiprásban!


Az amerikai médiát figyelemmel kísérve az elmúlt 2 napban, totálisan csúcsra van járatva a hangulat,-és feszültségkeltés. A célpont a baloldali, áldemokrata, globalista csoportok számára továbbra is Donald Trump elnök.
Természetesen minden baloldali globalista erőtér akcióba lépett, hogy a Charlottesville-ben létrehozott összecsapásokat kiszélesítsék és minden megtett vagy meg nem tett gesztust, mozzanatot, nyilatkozatot felhasználjanak Donald Trump támadására.

Véleményem szerint a cél elsősorban az (az eseményeket háttérből szervezők számára), hogy a Trump-elleneseket és a megválasztott elnököt támogató lakosságot egy sokkal komolyabb és agresszívabb összecsapásba léptessék mindenáron! ... Elítélte, nem ítélte el, elhatárolódott Trump, vagy csak az erőszak minden fajtáját egyben ítélte el, ...stb... Ezek mind csak ürügyet és propagandát jelentenek! Tegnap Seattle-ben már így nézett ki a nem éppen békés nagyvárosi helyzet... >>> 


Természetesen az összecsapások mozgatórugói itt is, az úgynevezett Antifa (antifasiszta) szervezetek, melyek valójában a Soros-féle Antifa agresszív tüntetőket jelentik, akik agresszivitásban, más vélemények eltiprásában túlszárnyalnak bármilyen szélsőjobboldolai csoportot is.....

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VilagHelyzete 10 másodperces COUB-videók

VilagHelyzete Flickr Képalbum

Illuminati szexuális erőszaktevők és bűnöző bábok

Translate This Blog