Theresa May a terrorizmust támogatja, ezért nem hozza nyilvánosságra Szaúd-Arábia szerepét a 9/11 merényletekben igazoló jelentést - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Theresa May a terrorizmust támogatja, ezért nem hozza nyilvánosságra Szaúd-Arábia szerepét a 9/11 merényletekben igazoló jelentést

Share This

Theresa May brit miniszterelnök elutasította a 9/11-es terrortámadások túlélőinek azt a fellebbezését, hogy hozza nyilvánosságra azt a jelentést, amely taglalja Szaúd-Arábia szerepét a nagy-britanniai iszlám terrorizmus finanszírozásában.

Júliusban a kormány bejelentette, hogy a belügyminisztérium jelentését nemzetbiztonsági okokból nem hozzák nyilvánosságra és azért sem, mert abban rengeteg személyes adat van.

A fél évvel ezelőtt elkészült jelentés jegelése széleskörű elítélést váltott ki azzal a váddal mellékelve, hogy a kormány megpróbálja elfedni azt, hogy Szaúd-Arábia miként finanszíroz terrorszervezeteket az Egyesült Királyságban.


Most pedig a 9/11-es túlélők csoportja írt alá egy nyílt levelet, amelyben sürgetik a jelentés közzétételére.

A 15 túlélő által aláírt levélben olvasható, hogy 
„Az Egyesült Királyságnak most egyedülálló történelmi lehetősége van arra, hogy állítsa meg a vahabizmus által inspirált terroristák gyilkosságait azzal, hogy nyilvánosságra hozza a brit kormány jelentését a terrorizmusnak az országban történő finanszírozásáról, amely – médiajelentések szerint – Szaúd-Arábiát helyezi a bűnösség középpontjába.”
A levél szerint „Minél hosszabb ideig tartják titokban Szaúd-Arábia bűnrészességét, annál hosszabb ideig fog folytatódni a terrorizmus”.
A kormány visszautasította kérésüket.

Brett Eagleson, akinek John fia a Déli Torony 17-ik emeletén halt meg 9/11-én, elmondta, hogy
"A brit kormány ezzel saját állampolgárai biztonságát a Szaúd-Arábiával fenntartott haveri viszony mögé helyezi…ami szégyenteljes nap a demokrácia számára”.
Mint ismeretes, Nagy-Britannia továbbra is olyan fegyvereket szállít Szaúd-Arábiának, amelyekkel a királyság jemeni polgárok ezreit öli meg.

A titkos 28 oldalas jelentés nyilvánosságra hozatalát is egyre többen követelik.... A jelentés Szaúd-Arábia és Izrael támadásokban játszott szerepét tartalmazza.....(link) 

John Brennan, a CIA igazgatója attól tart, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadások alaposabb kivizsgálása napvilágra hozza azt a szerepet, amit abban az izraeli és amerikai hírszerzés játszott, jelentette ki Dr. Kevin Barrett amerikai tudós, aki a 9/11 eseményeit 2003 óta tanulmányozza. 
A  globális perzsa tévéállomásnak nyilatkozva elmondta, annak a 28 oldalnak a nyilvánosságra hozatala, amelyet titkosítottak a terrortámadásokról készült kormányjelentésből, rámutat a szaúdi szerepre. Hozzátette, annyit már ma is tudunk, hogy a terrortámadások puccsot jelentettek az amerikai hatalmi struktúra neokon részéről. Az akcióban a Moszadé volt a fő szerep, de az amerikai felső vezetés és a CIA részese volt a kivitelezésnek. Barrett ezután szó szerint ezt mondta: 
„Ha ezt a gilisztakonzervet kinyitják és elvégeznek valamiféle becsületes vizsgálatot, hamar kiderülne, hogy a szaúdiak csak kis szerepet játszottak a 9/11-ben, és azt a világ valódi erőhatalmi szervezetének utasításaira tették, ahol a cionista bankhatalmi struktúra uralja az Egyesült Államokat, és az gyakran jobban aggódik Izraelért, mint az Egyesült Államokért.”


Bárki megtekintheti a saját szemével... , amin megbukott azóta a hivatalos verzió és ma már köztudott, hogy a kormány és a titkos-szolgálatok (CIA, Szaúdiak és a Mossad) kőkeményen benne voltak a False Flag jellgű hamis zászlós, önmaguk ellen elkövetett terrorcselekményben!


EZEN BUKOTT MEG A HIVATALOS VERZIÓ: 
Mivel a WTC7 a két torony mellett irányított épületrobbantással omlott össze, a szervezőknek tudniuk kellett előre róla és minden bizonnyal a WTC 2 tornyát is hasonló módon ('mini nuke' vagy 'nano-termit'-töltetekkel omlasztották össze. Ez megmagyarázza az épületek oldalán folyósan csöpögő acélt és a mentésben részt vevők mai napig kiható rákos megbetegedéseit.

A WTC 7 irányított összeomlasztása 2001.Szeptember 11-én....:


Forrás: RT News / Lovas István
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek:
A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot" és követtük el 9/11-et a CIA „Új évszázad” műveletében

9/11 Teljes áttekintés - 15 éve hazudnak 2001.Szept.11-ről, de mi az, amit mára tudhatunk a terrortámadás hazugságairól

Több, mint 2001.Szept.11 - Dr. Daniel Ganser svájci történész és békekutató átfogó előadása A Médiában terjesztett ellenségkép és a 2001. szept.11-i terrortámadások)

"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája' - 9/11 még mindig

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT