Kik irányítják Amerikát a valóságban? - Íme a hatalmi központok, melyek az Illuminati irányítása alatt bábok módjára kontrollálják az összes területet - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Kik irányítják Amerikát a valóságban? - Íme a hatalmi központok, melyek az Illuminati irányítása alatt bábok módjára kontrollálják az összes területet

Share This

Kik irányítják Amerikát a valóságban? - Ezek azok a hatalmi központok, melyek az Illuminati irányítása alatt bábok módjára mozognak és kontrollálják az összes területet.


James Petras professzor igyekszik azonosítani az elmúlt hónapokban kiemelkedő hatalmi központokat – az egymással versengő politikai, gazdaság és katonai szektorokat – a Trump-kormányban ugyanúgy. Megpróbálva azonosítani azok egyértelmű ideológiai és etnikai hovatartozását. Ezek:

1. Szabadpiacosok, az „Izrael az első” tömeg mindenhol látható jelenlétével.

2. A jobboldali ideológiákhoz kötődő nemzeti kapitalisták.
3. A nemzetbiztonsághoz, a Pentagonhoz és a védelmi iparhoz kapcsolódó tábornokok.
4. A globális tőkéhez kötődő üzleti elitek

Majd részletezi ezek természetrajzát.



► 1. A gazdasági hatalmi elit: az „Izrael az első” és a Wall Street ügyvezetői:

Nekik nem csak kulcspozícióik vannak az új kormányban, hanem ugyanakkor a kormányzat leghangosabb bírálói, ellenfelei. Mint Janet Yellen, a FED elnökasszonya, Stanley Fischer, alelnöke, aki izraeli állampolgár és az izraeli nemzeti bank elnöke volt.

Jared Kushner, Trump veje, aki ortodox zsidó, a közel-keleti ügyekben a fő tanácsadója. Minden izraeli hatalmi megragadást és földkisajátítást támogat a Közel-Keleten, és szorosan együttműködik David Friedmannel, az USA izraeli nagykövetével, aki fanatikusan támogatja az illegális zsidó telepeket, valamint Jason Greenblattel, a közel-keleti amerikai főtárgyalóval.
Vagyis három „Izrael az első”-ember határozza meg a közel-keleti politikát.


➽ A pénzügyi államtitkár Steven Mnuchin korábbi Goldman Sachs ügyvezető, aki a Trump-rezsimben a Wall Street szektor neoliberális szabadpiaci szárnyát vezeti. >>>
Gary Cohn a Nemzeti Gazdadsági Tanács elnöke, akinek hosszú múltja van a Wall Streeten. Ők tehát a neoliberális, antinacionalista Trump koalíciót vezetik azzal a céllal, hogy aláássák a gazdasági nemzeti politikát.

➽ Az igazságügyi minisztériumban befolyásos hang Rod Rosenstein, aki Robert Muellert nevezte ki fő vizsgálónak, és ő irányította a nacionalistáknak az eltávolítását a Trump-kormányból. Az ő munkájukat erősíti Lloyd Blankfein, a Goldman Sachs elnöke.

És ez csak a cikknek és tanulmányak a bevezetője volt. Egyébként 13 oldalas és innen, a professzor oldaláról le is tölthető! 

Forrás: INFORMATION CLEARING HOUSE / Lovas István
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. Hogy a Teremtő mindenható és Égi fényességek pusztítanák el az összes zsdió cionista kizsákmányoló sátánfattyat a Földbolygóról és a világ minden részéból szegletéből !!! Ilyen aberrált gusztustalan mutás lényeket még nem látott a világegyetem !!!

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT