"Egy prostitúciós hálózat gyűrűje volt a Pussycat Dolls! Itt az idő leleplezni a pedofil Hollywood-ot és zeneipart!" - kitálalt Kaya Jones - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Egy prostitúciós hálózat gyűrűje volt a Pussycat Dolls! Itt az idő leleplezni a pedofil Hollywood-ot és zeneipart!" - kitálalt Kaya Jones

Share This

"A Pussycat Dolls valójában nem egy együttes volt, hanem egy prostitúciós hálózat gyűrűje" 
- Az egykori énekes tag, Kaya Jones, akit még gyerekként szerveztek be a millió dolláros zeneipari 'húsüzembe' akkor elmenekült és kilépett az együttesből, mikor 16 évesként tapasztalta meg a szomorú valóságot.

13 évesen R.Kelly fedezte fel és 16 évesen szerződött a Capitol Records-hoz 2003-ban. 2005-ben hagyta ott az egészet és mondott nemet a sok millió dolláros szerződésre.

Most 12 év távlatából október 12-én twittereivel ő is berobbantotta az internetet megfenyegetve a hollywoodi mogulokat, hogy hamarosan mindenki megtudja "kik vagytok valójában".


Zenepipari igazgatók adják-veszik a felfedezett és behálózott lányokat. Hatalmas pedofil és szexuális ragadozó kör hálózza be egész Hollywood-ot és a zeneipart. 


"Kérlek Hollywood, mondd el az igazat és tárd fel az igazságot!"

"Megpróbáltak elhallgattatni, de ez csak erősebbé tett bennünket, akiket megaláztak"
"Akkor elmondtam a sajtónak a visszaéléseket, de semmit nem tettek." "Elmondtam 2004-ben, 2005-ben és 2006-ban, és 2011-ben újra, de totális csend volt". Most 2017-ben újra kérem a médiát tárja fel az igazságot!"
"Kérem a hollywood-i madame-ot (Robin Antin) vallja be, miért kellett az együttesből egy másik lánynak öngyilkosságot elkövetnie és mit tettek vele! Mondd el a közvéleménynek, hogyan törtetek meg mentálisan!"

2014. Szeptember 5-én Simone Battle-t a G.R.L. együttes (a Pussycat Dolls-ot követő lánycsapat) tagját holtan találták 25 évesen felakasztva.



Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikk: 
Kiszivárgott a hollywoodi szexuális ragadozóként napokban lelepleződött mogul Harvey Weinstein egyik szexuális zaklatásáról készített hangfelvétel


További megannyi üzenete a mocskos hálózat műküdéséről:

In the following days, Jones replied to those claiming that she was making this up while still going at Robin Antin and Jimmy Iovine.

Forrás: Vigilant Citizen
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT