Kiszivárgott a hollywoodi szexuális ragadozóként napokban lelepleződött mogul Harvey Weinstein egyik szexuális zaklatásáról készített hangfelvétel - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Kiszivárgott a hollywoodi szexuális ragadozóként napokban lelepleződött mogul Harvey Weinstein egyik szexuális zaklatásáról készített hangfelvétel

Share This

Kiszivárgott a hollywoodi szexuális ragadozóként napokban lelepleződött mogul Harvey Weinstein egyik szexuális zaklatásáról készített hangfelvétel, melyen jól hallható, ahogy a szállodai szobájába felcitált modellt, Ambra Gutierrez-t próbálja rávenni, hogy zuhanyozzon le és tényleg elég egyértelmű a kényszer, hogy nem engedi, hogy távozzon a lány.

Mint kiderül, akit előtte már fogdosott is és aki inkább menekülne a helyszínről....

Amikor a lány szemére hányja, hogy azért menne nagyon, mert erőszakoskodott vele és a mellét fogdosta és Ő ezt nem akarja, Harvey Weinstein meg is válaszolja neki, hogy "ő ezt így szokta!"....

A végén meg is fenyegeti, ha most elmegy, megnézheti magát és a karrierjét.





Harvey Weinstein leleplezésének ügye elindított valamit, ami lavinaként söpör végig a mocsoktól és bűntől amúgy is fertőzött Hollywoodon. A sorozatos zaklatások és erőszakok biztos, hogy nem egyedi esetek!

A New York Times részletesen ismertette, milyen szexuális zaklatásokat követett el évtizedeken át Weinstein és hogy munkahelyéről vasárnap bocsájtották el.

A Simon Wiesenthal Központ közölte, nem gondolkodik azon, hogy visszavonja Harvey Weinstein filmes mogulnak adott kitüntetést.


2015-ben kapta a „Humanitariánus díjat”, amelyet annak adnak, aki sokat tesz a „tolerancia” érdekében. Korábban Weinstein százezer dollárt adományozott a Wiesenthal Központnak.

Weinstein a díjat elfogadó beszédében a következőket mondta az antiszemitákról: „Jobban teszik a zsidók, ha kiállnak magukért és seggbe rúgják ezeket a krapekokat”.

Weinstein hatalmas pénzekkel támogatta a demokratapártiakat is.

2015-ben a Simon Wiesenthal díj mellett megkapta még az Igazság a Hatalomhoz díjat a Túlélők Micva Projektjétől, amely idősebb holokauszt túlélőket segít.


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT