2017. március 30., csütörtök

Rockefeller halála nem jelenti a New World Order globalista doktrína végét - A sárkánynak több feje van, ráadásul újranő


David Rockefeller 101 éves korában bekövetkezett halála nyomán egyes megfigyelők azt feltételezték (a többség pedig reméli is), hogy az amerikai establishment globalista koncepciója veszít lendületéből.

Gilbert Mercier geopolitikai elemző ezzel szemben azt állítja, hogy mindez csak vágyálom.
„A Wall Street univerzumának önmaguk által felkent urai éppen olyan arrogánsak, mint valaha. Mindannyian fiatal krokodilok, amelyek készen állnak arra, hogy az öregek hulláján zabáljanak”.azonban elmondta a Sputniknak, hogy még túl korai bármilyen következtetésre jutni.

Így folytatta:
„Rockefeller elhalálozása ellenére a globalista mocsár óriás hidrája még mindig él és virul: a sok feje közül elvesztette az egyiket, de néhányat növeszteni fog helyette.”


"Rockefeller tudta, hogy a hálózat a lényeg, amelynek létrejöttét az ötvenes években segítette.
Ennek fő szerve a Chase International Advisory Committee (IAC) volt, amelyet a hatvanas években alapítottak. Ő volt az elnöke egészen 1999-ig. Ezután az összeolvadt a JP Morgannal és az International Council nevet kapta. 2005-ben 25 tagja volt. E globális elit 20 országból jött.
Paraziták egy bolygó testén - David Rockefeller
„Egy globális átalakulás szélén állunk. Csak egy megfelelően nagy válságra van szükségünk és a nemzetek el fogják fogadni az új világrendet." 
(David Rockefeller)
A pénzügyi klub tagjai voltak: Henry Kissinger, Riley Bechtel, George Shulz, Gianni Agnelli, John Loudon, David Packard, Henry Ford II és jelenlegi elnökük, Tony Blair. "

Mercier elmondta, hogy David Rockefeller volt a Bilderberg csoport létrehozója, amelynek évtizedeken át „őre” volt, és a tanácsadó „testület” egyetlen tagja.

E sok csatornán és embereken keresztül „csendben, de hatékonyan befolyásolta az USA bel- és külpolitikáját, de a világ dolgait éppúgy” - hangsúlyozta Mercier.
„A Bilderberg csoport a nyugati világ leggazdagabb, gazdaságilag és politikailag leghatalmasabb, legbefolyásosabb embereinek klikkje, akik titokban megterveznek dolgokat, melyek azután később, mint véletlen események, meg is történnek.” (The Times, Anglia 1977)Hálásak vagyunk Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részt vettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át.
Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettünk volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt.
De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé.  Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk."
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2017. március 28., kedd

Soros migránsflottája: Olaszország államügyészsége vizsgálatot indít a civil szervezetek embercsempészetét illetően


Az olasz államügyészség megindította a vizsgálatot azon vállalkozások és a George Soros által pénzelt civil szervezetek ügyében és ellen, melyek a Földközi-tengeren menekültek, bevándorlók mentésével (szállításával) foglalkoznak és kőkeményen együttműködnek a bűnözőkkel és szervezik az embercsempészetet.
Az államügyészség sajtószolgálata jelentette, hogy a gyanú szerint mindez saját haszonra történik és a bevándorlókat pénzért hozzák az EU-ba. Az államügyészség információja szerint a magántulajdonban lévő hajók azonnal a szükséghelyzetbe került hajókhoz mennek azok vészjelzését követően, és ott megkapják a süllyedő csónak koordinátáit a csempészektől.
Az olasz ügyészség ezért azt gyanítja, hogy itt pénz cserél gazdát és az ügyet olasz büntetőbíróság fogja tárgyalni. - jelenti az orosz Sputnik hírügynökség német kiadása.

Forrás:
Sputnik / Lovas István


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2017. március 27., hétfő

„Európa akut háborús veszélyben van!”, és ebben az USA, a NATO és az EU az egyértelmű felelős, mert a Deep State háborút akarAz ismert, több irodalmi díjjal kitüntetett német író, Wolfgang Bittner megszakította irodalmi munkásságát, mert rendkívül feldúlta az Európát uraló háborús veszély.

Erről 12 nyomtatott oldal terjedelmű interjút adott a független német gazdasági-politikai hírportálnak.

A jogvégzett és Lengyelországban is hosszabb időn át tanító Bittner elmondta, több éve ismét hidegháború uralkodik. Európa ismét kettéhasadt a Kelet-tengertől a Fekete-tengerig.
A 2014-es ukrajnai válsággal megkezdődött az Oroszországgal szomszédos országok felfegyverkezése és ezzel párhuzamosan egy rosszindulatát tekintve szinte fokozni lehetetlen propagandakampány folyik Oroszország ellen.

Bittner elmondta, igen alapos kutatásai egyértelműen bizonyítják, hogy mindebben az USA-ból, a NATO-ból és az EU-ból álló nyugati szövetség a hibás.
Ukrajnában éveken át készítették elő szubverzív módon a kormányváltást.

Elmondta, Oroszországban tett hosszabb utazást és ott az emberek nem értik, miért szankcionálja a Nyugat országukat. Az írót mindenhol nagyon szívélyesen fogadták annak ellenére, hogy a németek is a szankciókat Oroszországra erőltetők között vannak.

A Göttingenben élő Bittner igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy kitörhet-e háború a Nyugat és Oroszország között, mert az amerikai keményvonalasok (értsd: neokonok) és a kongresszusban ülő hadiipari lobbisták háborút akarnak.

Ugyanakkor igen kétséges, hogy Donald Trump Oroszországgal kapcsolatos eredeti, békés elképzeléseit keresztül tudja vinni.

Egyértelmű, mondta, hogy az USA-ban egyfajta „mellékkormány” (Deep State) van, amely a globális pénzügyi szektorból, a katonai-ipari komplexumból, a titkosszolgálatokból, a központi bankból és a hatalmi apparátus egyéb intézményeiből áll.

Németországra térve elmondta, Merkel Oroszország ellenes politikáját a fősodratú médiumok segítik. Felsorolt olyan politikusokat, akik az Oroszország iránti enyhülést szorgalmazzák, mint Gerhard Schröder volt kancellár vagy Oskar Lafontaine, volt SPD elnök, aki most a Baloldal pártjában politizál.

Hangsúlyozta, Oroszország Európa legnagyobb országa és ezt szeretjük elfelejteni.
A fősodratú médiával megtámogatva,a mely „botrányos módon erősíti a kormányzati propagandát” és Oroszország ellen heccel.

Forrás: DEUTSCHE WIRTSCHAFTSNACHRICHTEN / Lovas István


Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Német képviselőnő leleplező beszéde ! Mi a valóság Európában és Ukrajnában tisztelt félrevezetett állampolgárok !


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2017. március 25., szombat

Amerika Észak-Korea lett, ahol Oroszországhoz tilos beszélni?


Ezzel a címmel ismerteti az RT News angol nyelvű portálja azt az interjút, amelyet Daniel McAdams-szel, a Ron Paul Intézet ügyvezető igazgatójával készített.

McAdams hangsúlyozza:
„Washington fele” lobbistaként dolgozik külföldi kormányoknak, mint az izraelinek, a britnek, németnek, stb. Az teljesen rendjén való, hogy Oroszországon kívül bármely más országgal tárgyaljon valaki."
Devin Nunes, az amerikai kongresszus hírszerzési bizottságának elnöke nyilvánosságra hozta, hogy Trump kampánycsapatának kommunikációját a hírszerzés lehallgathatta még azelőtt, hogy e bizottság tagjainak elmondta volna.

Arra a riporteri kérdésre, hogy miért kért bocsánatot Nunes a bizottság tagjaitól azért, mert Trumpra vonatkozó lehallgatási információkat tett közzé és hogy ez bármilyen törvénybe ütközik-e, McAdams azt válaszolta, hogy ezt a demokraták mondják, akiket az a Watergate-hez hasonlítható botrány nem zavarta, hogy az Obama-kormány lehallgathatta Trumpot és átmeneti csapatát, de azt követelik, hogy azt az embert vizsgálják ki, aki ezt közzé tette.

McAdams: „Nunes nyomás alatt áll…, mert fellebbentette a függönyt arról, ahogyan az amerikai rendszer működik…”

A Russia Today az interjú leírt változatába beiktatta John Bosnitch politikai elemző ezen mondatait: Edward Snowden óta Amerikában mindenki tudja, hogy állandó megfigyelés alatt áll, ha bármi olyat tesz, ami e megfigyelést megindíthatja.
De ezt az egész cirkuszt a fősodratú média szervezte és tartja életben, amely globálisan támogatta a vesztes Hillary Clintont. Miután Clintonné lángokban szállt alá a pokolra, most az egész választást semmissé akarják tenni.

Az RT idézte Adam Shiff demokratapárti képviselőt (a McCain szenátort imádó hazai balliberális média új csillagát), aki kijelentette: Nunesnek „oldalt kell választania”: vagy segíti Trump állítólagos /az „állitólagos” szó az RT-riporter és nem Shiff jelzője/ kapcsolatait Oroszországgal, vagy pedig a Fehér Ház helyetteseként kell fellépnie.

McAdams véleménye: Shiff nyilvánvalóan pánikban van. Nem néz szembe az előtte lévő tényekkel. Inkább egy fantáziavilágban élne.
A meghallgatáson egy zűrzavaros brit hírszerző tiszt által összetákolt, totálisan bizarr és nem bizonyított vádakkal tele, teljes mértékben diszkreditált dossziéból olvasott fel. Ezt használja forrásként. 

Bizonyítékkal nem állt elő, mert nincs bizonyíték. Amikor meg kiderül a tény, akkor mit mond? Hogy ’térjünk vissza Oroszországra és Putyinra’. Teljes őrültség.”
McAdams elmondta,
„Washington fele lobbistaként dolgozik külföldi kormányoknak. Meglepő, hogy az amerikaiakat ez megrázná. Dolgoznak az izraeli kormánynak, a brit kormánynak, Macedóniának, Németországnak… Mi vagyunk Észak-Korea? Nem beszélhetünk egy más országból való emberekkel. Minden ország OK, csak Oroszország a kivétel?”

Forrás: RT News / Lovas István

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

„Neokonok, mint a képzelet szüleményei” - „Gengszterizmusuk bírálata antiszemitizmus?”


Rendkívül fontos cikkek és tartalmas írások jelennek meg egy-egy alternatív médiának tekinthető oldalon.... Sajnos ezeket külön kell vadászni, mert a mainstream hazugságáradatban szinte morzsaként vesznek el...
E cikkből messze több érthető meg az amerikai politikáról, mint a főáramú propagandában terjedő bármely transzatlantista szakértő „elemzéséből”
A cikk szerzője Philip Giraldi : Giraldi a CIA volt terrorelhárítási és katonai hírszerzési szakértője.

Később újságíró és tévékommentátorként dolgozott, valamint a Nemzeti Érdek Tanácsa ügyvezető igazgatója. Ez az agytröszt az amerikai kormánynak kiegyensúlyozottabb közel-keleti politikáját szorgalmazza.
Giraldi történelemből doktorált.

Folyamatosan ad interjúkat „mindkét” oldal médiumainak, vagyis a BBC-nek éppen úgy, mint az al-Jazeerának, a Russia Today-nek, az iráni Press TV-nek és így tovább. A 2008-as elnöki kampányban Ron Paul külpolitikai tanácsadója volt.  Olaszul, németül, spanyolul és törökül folyékonyan beszél.


Esszéjét így kezdi:

Van egy elnökünk, aki harcias Iránnal, „harci csizmákat” küld az Iszlám Állam elleni harcra, aki szenvedélyesen szereti Izraelt, és aki növeli az amúgy is túlduzzasztott katonai költségvetést.
Ha az ember neokonzervatív lenne, mi az, amit ebben nem szeretne? És mégis, a médiában lévő és a különféle agytrösztök sokaságában kényelmes székeikben üldögélő neokonok gyűlölik Trumpot.
Gyanítom, ez három okból van így.

1. Az első az, hogy azért, mert Trump tudja, ki vágta a hátába a kést a 2016-os kampány során, és sem megbocsátani, sem alkalmazni nem volt hajlandó őket. Valamint azért, mert nem érdekli bégetésük, vagyis megtagadja tőlük azt a státuszt, amiről úgy gondolják, hogy megérdemlik saját maguk által hirdetett külpolitikai briliánsságuk okán.

2. Másodszor: Trump kitartóan akar kapcsolatokat teremteni Oroszországgal. A főként zsidó neokonok az Oroszország szó hallatán minden esetben maguk elé képzelik a pogromokban részvételre kész, közelgő kozákok patáinak mennydörgését.
És ez különösen igaz Vlagyimir Putyin rezsimjére is, amely a reneszánszát élő Szent Oroszország. Amikor éppen nem arra gondolnak, hogy valami miért mindig 1938 és München, a neokonok csaknem annyira nyugalmukból kibillent állapotba kerülnek, amikor arra gondolnak, hogy éppen 1905-ről és Ogyesszáról van szó.

3. Az első kettőhöz kötődő harmadik ok az, hogy ha van Oroszországhoz hasonlóan kéznél lévő, hihető és veszélyes ellenség, úgy folyik a készpénz a védelmi iparból az alapítványokba és agytrösztökbe, amelyekben a neokonok üldögélnek, amikor éppen nem irányítják a Pentagont és a Nemzetbiztonsági Tanácsot. Kövesd a pénzt. Úgyhogy mindez törzsi emlékekkel kombinált önérdek: pénz, státusz és Oroszország zsigeri gyűlölete.

A cikk jóval hosszabb többi része itt olvasható tovább :
Forrás: The UNZ Review / Lovas István

Kapcsolódó cikkek:
 
 Kezdődő háború és a demokrácia, RON PAUL és a szabadság ! A választás illúziója..
➽ 
Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka
➽ A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'

➽ 
RON PAUL elképesztő "Mi lenne, ha" beszéde - Nem csoda, hogy mindenáron el akarják tenni láb alól


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2017. március 23., csütörtök

Ukrajna ha kell, legyőzi a magyar hadsereget - Kijev fenyeget Kárpátalja kapcsán!


Ukrajna le fogja győzni a magyar hadsereget, ha az később támogatná a magyar szeparatista (elszakadási) törekvéseket Kárpátalja ügyében - ezt egy TV-műsorban nyilatkozta Dimitrij Szuvorov ukrán blogger. 

Elmondása szerint az ukrán hadsereg majdnem 10-szer akkora, mint a magyar, szóval nem lesz probléma számukra legyőzni a magyarokat. 

"Magyarországnak 29.000 fős hadserege van, míg Ukrajnának 250.000 fős katonasága. Még csak át sem jutnának az ukrán határon. Nem lehet elszakadási törekvés, ha nincs a szomszéd államból ehhez katonai támogatás. Ha mégis lenne, a magyaroknak 29 ezer fős katonaságuk van, ezt szükség esetén egy hét alatt kivernénk Ukrajnából." - mondta az ukrán műsorban....

Magyarország egyébként a NATO tagja. 1992 óta átengedte bizonyos bázisok használatát amerikai csapatoknak... 1994 óta vesz részt Magyarország a NATO eseményeken, katonai hadműveletekben, mindezt az észak-atlanti szövetség zászlaja alatt...

A cikk mellékeli azt a videót is, mely bemutatja, hogy az ukránoknak még arra sincs keretük, hogy saját katonáiknak 4 hónap alatt új és friss ruhát adjanak....Forrás: Pravda.ru

Fordította: 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

"Normál kockázati környezet” - egy malmöi tűzoltó vallomása a súlyos helyzetről és a média süket elhallgatásáról


„Normál kockázati környezet” -  ezzel a címmel írja le mindennapjait egy malmöi tűzoltó. Kaj Engelke Malmö „problémás negyedeiben” olt tüzet.

A tűzoltó megszokott munkája veszéllyel jár. Ezt mindenki tudja és bekalkulálja, amikor elindul…

De hogyan közelítsünk meg egy olyan autót, amelyben kézigránátok lehetnek? Malmöben több kézigránát van, mint bármely más európai városban…

Tegnap egy fiatalember bombát dobott egyikünkre. Akkorát robbant, hogy rendőrségi technikai szakembereket kellett hívni a robbanás ereje miatt. ..

Először azt mondták, csőbomba. Később azt gondolták, hogy nem biztos. Bármi lehetett…

Bombát dobnak emberekre? És hol van ilyenkor a média, a sajtó, hogy rólunk tudósítson? A Sydsvenskan? Az Aftonbladert? Az Expressen? – sorolja Engelke a svéd lapok nevét.


Kíváncsiságból érdemes megnézni a svéd lapok tulajdonosi hátterét....
A legnagyobb a Bonnier-család.
Üssétek be a keresőbe és a következőt írja róluk a Wikipedia:


A Bonnier-család egy zsidó-származású svéd család, mely a 19.század eleje óta aktív szerepet tölt be a könyvkiadásban, majd később a tömegtájékoztatás médiaiparban...

Ők birtokolják a Bonnier Group médiacsoportot, melynek 18 országban 175 társaság és vállalkozás a tulajdona....

Forrás: Kaj Engelke Blogja / Lovas István


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2017. március 18., szombat

Bűnözőnek nevezte az izraeli-amerikai kormányt az ENSZ főtitkár-helyettes, miután lemondásra kényszerítették az izraeli apartheidet elítélő ENSZ nyilatkozat miatt


Khalaf az ENSZ főtitkárnak írt lemondólevelében bűnözőnek nevezte az amerikai és izraeli kormányt

A brit REUTERS hírügynökség Bejrútból és New Yorkból jelenti, hogy Rima Khalaf ENSZ főtitkár-helyettest tegnap lemondásra kényszerítettek, miután visszavonattak egy olyan ENSZ jelentést, amely Izraelt azzal vádolta, hogy a palesztinokra apartheid rezsimet kényszerített. 

A jordániai Rima Khalaf a Nyugat-Ázsia Gazdasági és Társadalmi Bizottság (ESCWA) ügyvezetője is volt. Tegnap a libanoni fővárosban sajtókonferencián jelentette be visszalépését, miután Antonio Guterres ENSZ-főtitkár követelte, hogy az ESCWA portáljáról távolítsák el a bizottságnak Izraelre vonatkozó jelentését.

A jelentést szerdán adták ki. Arról a világ legnagyobb hírügynökségei és vezető lapjai egyaránt beszámoltak. 


/Megjegyzés: megkérdeztem az MTVA sajtóosztályát, az MTI erről miért nem tudósított, holott mind Washingtonban, mind pedig Jeruzsálemben az adófizetők pénzén élő, a helyi sajtót szorgalmasan olvasgató tudósítókat tart el./

Ez a válasz érkezett:
Az ENSZ Nyugat-Ázsiával foglalkozó gazdasági és szociális bizottsága (angol nevének rövidítésével ESCWA) nem tartozik a világszervezet legbefolyásosabb testületei közé.
A bizottságnak – mint annak honlapján látható – 18 arab ország a tagja, a jelentés ezen országok kérésére készült.

Stephane Dujarric ENSZ-szóvivő úgy nyilatkozott, hogy a jelentés összeállítása előtt a dokumentum szerzői nem konzultáltak az ENSZ titkárságával, a jelentés nem António Guterres ENSZ-főtitkárnak, hanem a szerzőknek az álláspontját tükrözi.
Ez alapján nem tartottuk olyan súlyúnak a jelentést, hogy feldolgozzuk./

Akkor folytassuk a lemondásról szóló Reuters-jelentést:

„Az ESCWA, amely 18 arab államot foglal magában, jelentését szerdán hozta nyilvánosságra és azt mondták, hogy ez volt az első eset, amikor egy ENSZ testület Izraelt azzal vádolta, hogy apartheid rezsimet létesített, amely uralja az egész palesztin népet.”

Khalaf (aki több miniszteri posztot is betöltött a jordániai kormányban és az emberi jogok, valamint a népek fejlődésének elkötelezett segítőjeként tisztelték világszerte) lemondó levelében ezt írta az ENSZ főtitkárának:

„Nem tartom meglepőnek, hogy olyan tagállamok, amelyek kormányai nem törődnek a nemzetközi normákkal és az emberi jogok értékeivel, most megfélemlítést gyakorolnak, amikor nehezen tudják megvédeni törvénytelen politikájukat és gyakorlatukat.

Az csak természetes bűnözőknek, hogy nyomást gyakoroljanak azokra és megtámadják azokat, akik az áldozatok ügyét segítik”.
(A jelentést az izraeli és az amerikai kormány támadta.)

Forrás: Lovas István

(SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com

JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2017. március 17., péntek

Nem hitte el a hajléktalan, hogy így nézhet ki, mikor meglátta a saját arcát végre!Sokan hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a hajléktalanok milyen alapvető gondokkal küzdenek. És most nem csak az étel, vagy a tisztálkodási lehetőségek hiányára gondolunk, hanem egy rendes borotválkozásra, vagy hajvágásra, esetleg sminkelésre. Olyan dolgok ezek, amiket mi természetesnek veszünk, de nekik hatalmas luxust jelentenek.

Egy spanyol fodrászüzlet a fejébe vette, hogy valakinek megváltoztatja az életét, az eredmény pedig elképesztő lett. Jose Antonio hajléktalanként érkezett az üzletbe, majd kis túlzással divatikonként távozott.
Íme, a teljes átalakulás, mintha nem is ugyanarról az emberről lenne szó.


A reakciójára nincsenek szavak.

Forrás: 24.hu

(SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com

JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2017. március 16., csütörtök

Egy fegyveres konfliktus igazi értéke, hogy KÖZBEN ADÓSSÁGOT TERMEL. Akié az adósság, az irányít mindent!"


"Nem az a fontos, hogy a fegyverek mennyi hasznot hoznak, hanem hogy ki irányít! Egy bank mégiscsak bank. Egy banknak nem célja a konfliktus irányítása. Neki az adósság kell, ami közben keletkezik. Tudják, egy fegyveres konfliktus értéke..., az igazi értéke, hogy KÖZBEN ADÓSSÁGOT TERMEL. Akié az adósság, az irányít mindent!"

"Márpedig ez a bankszektor és gazdáinak a lényege: hogy mindenkit - legyen szó akár nemzetekről és egyénekről - ..., az adósává tegyen."

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

A 'libabőrkeltő ajtócsapkodós szellemvideó' miatt vizsgálatot indítanak a hatóságok Brazíliában, mi lehetett ezNapok óta foglalkoztatja a közvélemény és immáron a hatóságok érdeklődését a Brazíliában (Araucária, Paraná tartomány) egy gyermekközpontban (Comprehensive Care for Children and Adolescents) éjszakai biztonsági őrök által készített felvétel.
A folyamatos zaj forrását keresve találják meg egy lezárt folyosón ritmusosan ki-be csapódó tűzcsap-doboz ajtaját, ami csak akkor szűnik meg ki-be mozogni, amikor a közelébe érnek...
Még a keményebb horrorfilmekhez szokottak is hajmeresztőnek írják le a történteket, milyen lehetett ez testközelből... Akár szellemjárásról, akár másról volt szó....


Sem ember, sem állat nincs a közelben, mely ezt okozhatná, sőt a fények is vibrálóvá válnak, ahogy közelednek az őrök.... Az eset először a Reddit-en jelent meg, de azóta a legfrissebb információk szerint a hatóságok is vizsgálják, mi lehet ez..


Forrás: Estadao.com.br
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2017. március 14., kedd

Snoop Dogg új videója is Trump meggyilkolására buzdít - Elgurult a gyógyszer 'Liberáliában'Azt már hónapok óta látjuk, hogy teljesen talajt vesztett és ámokfutásba kezdett az egykori (ál-)demokrata globalista pénzhatalmi kör a megválasztott Donald Trump-pal szembeni ellenállásra forradalomra szólítva fel az Egyesült Államok lakosságát.... 

Folyamatosan szervezik a Soros-Obama-Clinton-szervezetek a tiltakozásokat
, John McCain, Hillary Clinton, Obama, a CIA, az FBI és már mindenki nyilatkozik, szervez, támadásba lendül. A média csápjairól, köztük a főáramú Fake News CNN-ről nem is beszélve...

Elgurult a gyógyszer 'Liberáliában'


Ez egy dolog, hiszen a szólásszabadságba minden belefér 'Liberáliában', amit globalo-liberálisék mondanak..., vagy tesznek. Egyedül az nem, ami mások véleménye, vagy akarata!

Sokan a sztárok és 'megmondóemberek' közül nem állnak meg az ellenállásra vagy harcra buzdításnál, hanem - ahogy erről többször is beszámoltam - , a megválasztott elnök, Donald Trump likvidálására, sőt meggyilkolására buzdítanak, vagy tesznek utalásokat...


A helyzet sokkal veszélyesebb, mint elsőre tűnik, mert tudjuk, hogy a háttérhatalom és az általa mozgatott bábokon keresztül és a tömegekre gyakorolt befolyással bármire képes, hiszen korlátlan eszközök állnak rendelkezésükre. Az elnököket is csak addig használják, ameddig ez érdekeiknek megfelel vagy céljaikat szolgálja....

Jelenleg egész Hollywood-ot mozgósították és hírességeket, példaképeket vetnek be a harcban, ami azért fontos, mert óriási szuggesztív erejük van a tömegek elméjére (sajnos) .....

Madonna a Fehér Ház felrobbantásáról ábrándozik,
főáramú újságírók Trump meggyilkolását tartják megoldásnak - láttuk, hallottuk, olvastuk..

"Az utcákon akár menetelés, vér és halál árán is!"
(Obama volt igazságügy-minisztere)

Március első napjaiban "Az utcákon akár menetelés, vér és halál árán is!"a rendszer megdöntésére és a Trump-adminisztráció eltörlésére buzdított Loretta Lynch, Obama volt elnök igazságügyi minisztere! Az alapító atyák nyomdokaira hivatkozva...

Megismétlem:  "Az utcákon akár menetelés, vér és halál árán is!"

A vereségbe beletörődni máig képtelen globalista szenátusbeli demokratapártiak ezt a Loretta Lynch videót FB-oldalukra azzal tették fel, hogy az „Inspiráló”.

- Josef Joffe, a német Die Zeit hetilap főszerkesztője, az uralkodó elit képviselője, a közszolgálati német tévében Trump eltávolításának megoldását meggyilkolásában látta.Trump potenciális gyilkosának azt ígérik, legendát csinálnak belőle.
A facebook és a twitter ezerszámra közvetít hasonló üzeneteket.
Egy trikó ezzel a felirattal kapható: a csomagtartóban géppisztolyunk van Donald Trumpnak. Ilyeneket rappelnek is.

Snoop Dogg fejbelövi Trumpot klipjében


Most Snoop Dogg is beállt a sorba és legújabb
(2017. Március 12-én feltöltött) videóklipjében egyáltalán nem burkoltan Donald Trump meggyilkolását hajtja végre 
(Ronald Klump a klipben)!


 Tudjuk, hogy a művészet sok mindent elbír, sőt ezer dolog  kifejezésére képes a szabadság jegyében... Tekintsük ezt akkor művészi szabadságnak, bár mindenképp figyelemre érdemes, mert üzenetet hordoz a közvélemény számára és elhinti azt, hogy mint megoldás, ez is lehetséges út, ha változtatni akarsz a dolgokon és nem vagy hajlandó beletörődni az eredménybe vagy egyes döntésekbe.....

A teljes Snoop Doggy Dogg videóklip alább megtekinthető.
Ide kattintva pedig az ominózus jelenethez állítottam az időzítőt: (Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
Facebook által likvidált - de most működő- oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com


Kapcsolódó cikkek: 

Trump: A pénzhatalmi világelit által felvásárolt Egyesült Államok visszaszerzése - A Nemzet fontosabb, mint a globalizmus
✔ KÖTELEZŐ! Trump, mint Kennedy létfontosságú leleplező beszédet mondott a korrupt háttérhatalmi elitről és az 'új világrendről'
✔ Gondolatok Trumpról és a háttérhatalom működéséről - milyen tervek mozgatják a szálakat
✔ Tisztázzuk "Trump és a Vilag Helyzete kapcsolatát", mert elfelejtitek, hogy működik a Tézis-Antitézis-Szintézis > Üzenet az olvasóknak
✔ Őrületbe váltott a liberális hiszti, de hasonlítsuk csak össze Obama és Trump politikáját
✔ Főáramú neves újságírók Trump elleni merényletre buzdítanak az "elcsípett" beszélgetésben - Hiába törölték,a szerverek nem felejtenek...
✔ Globális káoszt és ellenállást szervez az ultra-liberális háttérhatalom sztárokat bevetve - Madonna már a Fehér Házat robbantaná fel
✔ Miért ölték meg Kennedy-t? Kiknek állt érdekében? Oliver Stone klasszikusában van elrejtve a lényeg!
✔ 
CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól
✔ Trump meghírdette 100 napos programját - Tényleg leszámol a korrupcióval, a hazai és idegen lobbistákkal
✔ Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját
✔ Súlyos faji és politikai háború van kibontakozóban az USA-ban, mely polgárháborúvá alakulhat pontosan a TERVEK szerint!
✔ Merényletet próbáltak elkövetni ma este Donald Trump ellen élő adásban - a titkosszolgálat, majd katonák fogták le a tettest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategóriák

9/11 ( 3 ) Agyhalott ( 2 ) Alternatív Média elleni háború ( 4 ) Anglia ( 1 ) Anonymus ( 1 ) Ap ( 1 ) Apartheid ( 5 ) Assange ( 5 ) Attack ( 3 ) Ausztria ( 1 ) Bastille day ( 1 ) Belföld ( 11 ) Benghazi ( 1 ) Bevándorlás ( 37 ) Bizarre ( 3 ) Botrány ( 2 ) Breaking News ( 1 ) Breaxit ( 1 ) Brexit ( 6 ) Britek képzik tovább a terroristákat ( 1 ) Bűnözés ( 1 ) CERN-botrány ( 1 ) Chuck Norris ( 1 ) CIA ( 5 ) Clinton ( 26 ) CNN-botrány ( 2 ) Dánia ( 1 ) David Icke ( 2 ) Déli Határ ( 1 ) Demokrácia ( 1 ) Demonstation ( 1 ) Donald Sutherland ( 1 ) Drábik János ( 2 ) Dubai ( 1 ) Durva átverés ( 1 ) Duterte ( 2 ) Ébresztő ( 12 ) Edward Snowden ( 2 ) Egészség ( 1 ) Egyiptom ( 1 ) Éhezők Viadala ( 1 ) Elon Musk ( 1 ) Emberiség 2016 ( 1 ) ENSZ ( 1 ) Érdekes ( 16 ) Erdély ( 1 ) EU ( 20 ) Facebook ( 1 ) False Flag támadás ( 1 ) FBI-Clinton-Botrány ( 6 ) Film ( 3 ) Finnország ( 3 ) Földrengés ( 1 ) Franciaország ( 6 ) Fukushima ( 1 ) Fülöp-Szigetek ( 2 ) Gazdaság ( 1 ) Gyilkosság ( 1 ) Háború ( 21 ) Háttérhatalom ( 26 ) Igazság ( 19 ) Iluminati Trump Game ( 1 ) IMF ( 1 ) Indiánok ( 2 ) Internet ( 1 ) Invázió ( 7 ) Irak ( 1 ) Iran ( 1 ) Irán ( 1 ) ISIS ( 12 ) Islam ( 12 ) Israel ( 5 ) Izrael ( 4 ) Japán ( 1 ) Jemen ( 1 ) John Trudell ( 1 ) José Carreras ( 1 ) Kadhafi ( 1 ) Keanu Reeves ( 1 ) Kennedy ( 1 ) Kína ( 5 ) Korzika ( 1 ) Külföld ( 26 ) Kvóta-Népszavazás ( 1 ) Líbia ( 1 ) London-No Go ( 2 ) London-Sharia ( 2 ) Magyarország ( 4 ) Magyarság ( 3 ) Maróth Miklós ( 1 ) Media ( 5 ) Menekültek ( 6 ) Merénylet Trump ellen ( 5 ) Merkel ( 5 ) Michael Moore ( 1 ) Migration ( 15 ) Morvai Krisztina ( 2 ) Mosul ( 2 ) Mr.Robot ( 3 ) Muszlimok ( 5 ) Nagy-Britannia ( 2 ) NATO ( 13 ) Németország ( 13 ) Netanyahu ( 2 ) NWO ( 1 ) Nyugati média hírhamisítása ( 1 ) Obama ( 4 ) Oliver Stone ( 2 ) Oroszország ( 21 ) Orwell 1984 ( 1 ) Összecsapások USA-ban ( 1 ) Összeesküvés ( 22 ) Palestine ( 1 ) Palesztina ( 2 ) Paris ( 1 ) Paul Craig Roberts ( 1 ) Pénz ( 1 ) Petőfi Sándor ( 1 ) Philip Giraldi ( 1 ) Pizzagate ( 1 ) Putyin ( 3 ) Rockefeller ( 1 ) Romania ( 2 ) Románia ( 1 ) Ron Paul ( 3 ) Sarkozy ( 1 ) Skócia ( 1 ) Soros ( 6 ) Standing Rock ( 2 ) Starbucks ( 1 ) Svédország ( 4 ) Szaúd-Arábia ( 4 ) Szent Korona ( 1 ) Szíria ( 12 ) Szomorú ( 1 ) Terrorism ( 18 ) Törökország ( 5 ) Transzhumanizmus ( 1 ) Trump ( 24 ) Tsunami ( 1 ) Tudomány ( 8 ) UEFA ( 1 ) Új Világrend ( 2 ) Ukrajna ( 2 ) Ukrajna Lángokban ( 1 ) Ulfkotte ( 2 ) USA ( 44 ) USA-légitámadás civilek ellen ( 1 ) Válság ( 12 ) Vatican ( 1 ) Venezuela ( 3 ) Walmart-őrtornyok ( 1 ) Wikileaks ( 10 ) Zeneipar ( 1 ) Zsidók ( 1 )

Értesülj az új bejegyzésekről emailben!

Translate This Blog