Amerikai kémrepülőgép tartózkodott pontosan a szíriai orosz támaszpont elleni dróntámadás időpontjában az orosz bázis közvetlen közelében! Kiderült kik voltak az ún.terroristák! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Amerikai kémrepülőgép tartózkodott pontosan a szíriai orosz támaszpont elleni dróntámadás időpontjában az orosz bázis közvetlen közelében! Kiderült kik voltak az ún.terroristák!

Share This

Amerikai kémrepülőgép tartózkodott pontosan a szíriai orosz támaszpont elleni dróntámadás időpontjában az orosz bázis közvetlen közelében! 


Az orosz légibázis és kikötői létesítmények között tartózkodott az amerikai felderítő gép, ahonnan valószínűleg a drónok támadását irányították és végrehajtották az elképesztő provokatív és felelőtlent támadást... , az ún. terroristák....
Már csak az a kérdés, kik is ezek a terroristák...?
Vagyis már nem kérdés!

Bemutatta az Orosz Védelmi Minsiztérium az ellenük elkövetett dróntámadás bizonyítékait! (VilagHelyzete)




Drónokkal támadták meg a terroristák az oroszok szíriai bázisát!

Első alkalommal hajtottak végre tömeges dróntámadást szíriai orosz támaszpontok ellen szombatra virradóra - közölte hétfőn a moszkvai védelmi minisztérium.

A terroristák korszerű GPS navigációs rendszer segítségével több mint 50 kilométeres távolságról indították robbanószerkezetekkel felszerelt drónjaikat a hmejmími légi támaszpont, illetve a tartúszi haditengerészeti műszaki ellátó központ ellen.

A védelmi minisztérium hangsúlyozta, hogy az ilyen műholdas helymeghatározást használó műszaki megoldásokhoz csakis korszerű technológiát használó államoktól juthattak hozzá a szélsőségesek.

Az elfogott pilóta nélküli csapásmérő eszközök szakértői vizsgálata kimutatta, hogy a szélsőségesek olyan technológiák birtokába jutottak, amelyek felhasználásával akár 100 kilométeres távolságról is képesek végrehajtani hasonló támadást a világ bármely országában - figyelmeztetett a tárca.

Szombatra virradóra összesen 13 pilóta nélküli repülőeszköz közelítette meg a nyugat-szíriai Latakia tartományban található tartúszi haditengerészeti kikötőt és a hmejmími légi bázist.

Előbbi támaszpont ellen három, utóbbival szemben tíz drónt jelzett az orosz légvédelem. Hét eszközt sikerült megsemmisíteni, további hatnak pedig átvenni az irányítását, ebből hármat orosz katonai ellenőrzés alatt álló területen leszállásra kényszerítettek. Ezek elektronikai vizsgálatát követően kiderítették pontos indítási helyüket.


Forrás: RT News

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT