The Economist: "A következő háború - Egy nagyhatalmi konfliktus növekvő veszélye" címmel kiadta a figyelmeztetést és jelzést, mire számíthatunk - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

The Economist: "A következő háború - Egy nagyhatalmi konfliktus növekvő veszélye" címmel kiadta a figyelmeztetést és jelzést, mire számíthatunk

Share This

Az Economist, a Rothschild - tulajdonban lévő globális brit hetilap ma megjelent számának címoldala
„A következő háború” felirattal jelent meg. 
Alcíme:
„Egy nagyhatalmi konfliktus növekvő veszélye”, amely egyben a vezércikkének címe is. 



Ebben azt írja, hogy míg az elmúlt negyedszázadban a számos helyi háború mellett szinte elképzelhetetlen volt a nagyhatalmak közötti összecsapás, mára más a helyzet.
A Pentagon új nemzetvédelmi stratégiája Kínát és Oroszországot emelte a dzsihadizmus fölé, mint az Amerikát fenyegető fő veszély.

E héten a brit haderők parancsnoka figyelmeztetett egy orosz támadás veszélyére. Lásd a napokban erről írt hírt a VilagHelyzete FB-oldalán.

Amerika és Észak-Korea vészesen közel került egy olyan konfliktushoz, amely Kínát is bevonhatja egy nukleáris katasztrófába torkoló háborúba.

Az atomtudósok csoportját összefogó atomtudósok bulletinje az úgynevezett „Világvége óráját” harminc másodperccel éjfél felé állította, azaz csak két percre állunk a világra nézve végzetes nukleáris háború előtt, jelenti a RT News, amelynek számos amerikai atomtudós is nyilatkozott e veszély okairól.

Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter és az USA stratégája tegnap az amerikai szenátus fegyveres erők bizottsága előtt arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Államok potenciális, katasztrofális konfrontációknak néz elébe, ahogyan a globális rend erodál. Mármint a rend minden ilyen esetben az amerikai dominanciát jelenti az elképzelésük szerint.

Hozzátette, a veszély példa nélküli, mert a globális destabilizáció rendszerszintű,
idézi szavait az amerikai Stares and Stripes, az amerikai haderő hivatalos napilapja.

Annak alkalmával, hogy Trump amerikai elnök beszédet mondott a svájci Davosban tartott Gazdasági Világfórumon, a nemzetközi karitatív szervezeteket tömörítő Oxfam bemutatta friss felmérését, mely szerint az amerikai többségének elege vagy nagyon elege van az országukban fennálló anyagi természetű egyenlőtlenségből és Trump elnökkel szemben a gazdagok adóját szeretné megemelni, növelni a minimum bért és kiterjeszteni a szociális hálót. Mindez éles ellentétben áll Trump elnök politikájával, írja az Oxfam America hírportálja.


„George Soros kijelentette, a Trump-kormány az egész világra nézve veszélyt jelent” címmel a Bloomberg amerikai hírügynökség miután idézte, hogy a milliárdos miket mondott tegnap a davosi Gazdasági Világfórumon, tételesen felidézi az ugyanott általa tavaly mondott jövendöléseket, bemutatva, hogy jóslatai közül egyik sem vált be.
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT