"Vágjuk el végre a bennünket gúzsba kötő izraeli kötelet!" - Az USA legnagyobb problémája az izraeli lobbi befolyása - Philip Giraldi a CIA terrorelhárítási területének volt vezető munkatársa - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Vágjuk el végre a bennünket gúzsba kötő izraeli kötelet!" - Az USA legnagyobb problémája az izraeli lobbi befolyása - Philip Giraldi a CIA terrorelhárítási területének volt vezető munkatársa

Share This

"Vágjuk el végre a bennünket gúzsba kötő izraeli kötelet!"

Philip Giraldi, az Egyesült Államok független médiumainak egyik legbátrabb újságírója. Történelemből doktorált. Éveken át a CIA terrorelhárítási területének volt vezető munkatársa, most pedig a Nemzeti Érdek Tanácsa ügyvezető igazgatója. E szervezet arra törekszik, hogy az Egyesült Államok közel-keleti politikája amerikai érdekeket szolgáljon.

Cikkét azzal kezdi, hogy mi várható az idei évtől.

Amerika fő külpolitikai problémája továbbra is a Közel-Kelet lesz és e problémák mindegyike az Izrael által szándékosan létrehozott instabilitás. Ráadásul most már ezt Szaúd-Arábiával együttesen végzik.
Elsősorban annak érdekében, hogy az Egyesült Államokat rávegyék Iránnak regionális hatalomként való likvidálására.
Izraellel sok más mellett az a legfőbb probléma, hogy hatalmas, sok-sok milliárd dollárt megmozgató belföldi lobbija van, amelynek karmai oly mélyen behatolnak az amerikai politikai életbe és a médiába, hogy a zsidó állam gyakorlatilag golyóálló.

Izrael folyamatosan elérte azt, hogy bárki is legyen a Fehér Házban, az a dallamára táncoljon úgy, hogy annak következtében ne szenvedjen bármilyen súlyos következményt.
„Trumpot ortodox zsidók és olyan keresztény cionisták veszik körül, mint Mike Pence alelnök és Nikki Haley (ENSZ-nagykövet) – akik mindegyike Izraelt helyezi előre, ami nem igazán jó recept a ’Making America Great Again’ (Tegyük ismét naggyá Amerikát) ígéret megvalósítására”.
A 8 nyomtatott oldal terjedelmű cikk hatodik oldala azzal indul, hogy 
„Folytathatnám, Amerikának morális alapon miért nem lenne szabad támogatni egy olyan apartheid rezsimet, amelyet fejétől a talpáig rasszista gazemberek népesítenek be, és egy teljesen cinikus rezsim vezet, amely ’katonáit’ palesztin területre küldi, hogy ott láb nélküli embereket és gyerekeket lőjön le, de ez csak feldühítené a haszbarákat (izraeli internetes bérkommentelők a világ minden táján), akik keselyűként csapnak le mindannyiszor, amikor valaki valami negatívot ír a ’Közel-Kelet egyetlen demokráciájáról’ és ’Amerika legnagyobb és legjobb szövetségeséről”.


"Minden alkalommal, amikor teszünk valamit, azt mondjátok nekem, hogy majd az amerikaiak ezt teszik, meg azt teszik. De valamit nagyon világosan szeretnék nektek elmondani:
Ne aggódjatok az Izraelre nehezedő amerikai nyomás miatt.
Mi zsidó emberek tartjuk ellenőrzés alatt Amerikát és az amerikaiak ezzel tisztában vannak."
- Ariel Sharon, egykori izraeli miniszterelnök.

Forrás: UNZ Review / Lovas István 

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT