"Magyar politikus figyelmeztet az emberellenes 'globális kormányzás' veszélyeire" - vezető cikkben foglalkozik az InfoWars portál Magyarország jelentőségével a háttérhatalmi hálózat céljainak leleplezésében - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Magyar politikus figyelmeztet az emberellenes 'globális kormányzás' veszélyeire" - vezető cikkben foglalkozik az InfoWars portál Magyarország jelentőségével a háttérhatalmi hálózat céljainak leleplezésében

Share This

"Magyar politikus figyelmeztet az emberellenes 'globális kormányzás' veszélyeire"
- ezzel a címmel írt ma cikket az Infowars.com és tárja fel azokat a dolgokat, amiket itt az alternatív médiában és a VilagHelyzete olvasók már évek óta ismernek, de a főáramú politika szintjére csak pár hónapja, maximum 1 éve sikerült ilyen szinten behoznunk! (SBG Buddha - VilagHelyzete megj) 
Egy vezető magyar politikus figyelmeztet a "globális kormányra", mely azon dolgozik, hogy eltörölje az individualizmust és egy homogén, határok nélküli, elmeprogramozott ateista világot hozzon létre! - kezdi bevezetőjét a portál utalva Kövér László, az országgyűlés elnökének szavaira.
"A háttérhatalom új technikája és ideológiája azt célozza, hogy identitás nélküli társadalmakat hozzon létre.
Az etnikai többségek és kisebbségek is egyaránt célpontjai a folyamatosan terjeszkedő "globális kormányzásnak".
"Az embereket meg akarják fosztani vallásuktól, nemzetüktől, családjuktól, de már szexuális identitásuktól is, hogy már ne is legyenek képesek felismerni, kifejezni, megerősíteni saját érdekeiket."
"A potenciális gyarmatosítók fogják elfoglalni az emberek és közösségek elméjét és elragadni azt."
Ezután kiemeli, hogy "Magyarország március 15-én kinyilvánította, hogy a valódi legnagyobb csatánk még csak most kezdődik el" - utalva a magyar miniszterelnök szavaira: a tömeges migráció, bevándoroltatás és erőszakos iszlamizálás elleni fellépésére.

Kitér a cikk a felszólalás szó szerinti idézésével, hogy a Soros-maffiát a magyar kormány előhozta a fényre és leleplezte annak eddig is titokban zajló tevékenységét.

"Olyan erők jelentek meg, amelyeket már régen látott a világ.
Ha Európa nem tesz semmit, ránk fogják rúgni az ajtót. És Brüsszel nem védi meg Európát, a bevándorlást nem megállítani, hanem támogatni és szervezni akarja. Fel akarja hígítani, ki akarja cserélni Európa népességét, odadobja kultúránkat, életformánkat és mindazt, ami minket, európaiakat elválaszt és megkülönböztet a világ más népeitől."
"Még sohasem feszültek egymásnak ilyen nyíltan a nemzeti és a globalista erők.
Egyik oldalon mi, a nemzeti érzelmű milliók, a másik oldalon a világpolgár elit. Egyik oldalon mi, akik hiszünk a nemzetállamokban, a határok védelmében, a család és a munka értékében, és velünk szemben azok, akik nyitott társadalmat, határok és nemzetek nélküli világot, újfajta családokat, leértékelt munkát és olcsó munkást akarnak, amely fölött átláthatatlan és számonkérhetetlen bürokraták serege uralkodik.
Nemzeti és demokratikus erők az egyik, nemzetek feletti és antidemokratikus erők a másik oldalon. "

"Olyan ellenféllel kell harcolnunk, amely másmilyen, mint mi vagyunk. Nem nyílt sisakos, hanem rejtőzködő, nem egyenes, hanem fortélyos, nem becsületes, hanem alantas, nem nemzeti, hanem nemzetközi, nem a munkában hisz, hanem pénzzel spekulál, nincs saját hazája, mert úgy érzi, övé az egész világ. 



"Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem kellős közepén áll.
Egy népvándorlással nézünk szembe, amely életünk eddigi rendjét és életmódunkat sodorja veszélybe. Egyszerre kell tehát megvédeni az eredményeinket és harcba szállni azért, hogy egyáltalán legyen értelme folytatni."

Forrás: Infowars.com
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT