Judicial Watch leleplezés: Az Obama-kormány és Soros a USAID-en keresztül 9 millió dollárt költött Albániában a nekik tetsző politikai reformkampányra és az ország igazságügyi rendszerének megváltoztatására - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Judicial Watch leleplezés: Az Obama-kormány és Soros a USAID-en keresztül 9 millió dollárt költött Albániában a nekik tetsző politikai reformkampányra és az ország igazságügyi rendszerének megváltoztatására

Share This

"Az Obama-adminisztráció és George Soros a USAID fedőszervezeten keresztül 9 millió dollárt költött Albániában a nekik tetsző politikai reformkampányra és próbálta megváltoztatni az ország igazságügyi rendszerét." - derült ki ma abból a 32 oldalas dokumentumból, amit a Judicial Watch szerzett meg és tett közé.

A 'Freedom of Information Act lawsuit', azaz az információhoz hozzájutás szabadságáról szóló törvény értelmében kénytelenek voltak neki kiadni..


Az amerikai spekuláns pénzek célja 2016-ban az albán szocialista kormány igazságügyi rendszerének átalakítása és megváltoztatása lett volna. 

Tom Fitton a Judicial Watch elnöke közleményben hozta nyilvánosságra: 
"A feljegyzés azt is részletezi, hogy a Soros művelet és hálózat hogyan segítette az amerikai külügyminisztériumot annak elbírálásában, hogy az adófizetők pénzéből kinek és mire adnak támogatást.”- tette hozzá Fitton.

Az elmúlt évben Mike Lee szenátor (R-UT) és öt másik szenátor felkérte Rex Tillerson államtitkárt, hogy azonnal vizsgálja meg, hogy az amerikai adófizetők pénzeiből hogyan támogatták Soros támogatott baloldali politikai csoportokat több kelet-európai országban, köztük Macedóniában és Albániában. A
levél szerint potenciálisan több millió adófizető dollárja került a USAID-en keresztül a Soros Nyílt Társadalom Alapítványainak azzal a kifejezett céllal, hogy a progresszív nyílt társadalom menetrendet erőltesse.

"Az Open Society alapítvány - Albánia és szakértői, a USAID finanszírozásával létrehozták az albán igazságügyi reformhoz kapcsolódó ellentmondásos stratégiai dokumentumot " - olvasható a levélben.

"Egyes vezetők úgy vélik, hogy ezek a" reformok "végső soron arra irányulnak, hogy a miniszterelnök és a balközép - kormány teljes mértékben ellenőrzést kaphasson az igazságszolgáltatás felett."

USAID és Soros

Ahogy a Fox News rámutatott, az USAID közel 15 millió dollárt adományozott Soros Alapítvány Nyílt Társadalmának - Macedónia és más soros kapcsolt szervezetek számára a régióban, az elnöki elnökség utolsó négy évében .


Az USAID honlapja azt mutatja, hogy 2012 és 2016 között a USAID közel 5 millió dollárt fizetett a FOSM-nak a "The Civil Society Project" -nek, amelynek "célja, hogy a macedón állampolgárokat felhatalmazza a kormányzat elszámoltathatóságára". A USAID weboldala a www.soros.org .mk , és azt mondja, hogy a projekt több száz fiatal macedónt tanított "az ifjúsági aktivizmusra és az új média eszközök használatára".

A külügyminisztérium azt mondta válaszul a törvényhozóknak, hogy a projekt kiegészítéseként a USAID nemrég támogatott egy új Civil Elkötelezettség Projektet, köztük négy szervezetet, beleértve az FOSM-et is. A költségek becslések szerint körülbelül 9,5 millió dollárra rúgtak. - Fox News


Forrás: Judicial Watch / Infowars.com
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT