Angol futballszurkolók könnyen válhatnak orosz szépségek és titkosügynökök áldozatává az oroszországi FIFA-VB-n - figyelmeztet a brit és észt titkosszolgálat - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Angol futballszurkolók könnyen válhatnak orosz szépségek és titkosügynökök áldozatává az oroszországi FIFA-VB-n - figyelmeztet a brit és észt titkosszolgálat

Share This

A brit hírszerzés arra figyelmezteti az oroszországi FIFA futball-világbajnokságra érkező angolokat, hogy vigyázzanak az orosz lányokkal, akik látszólag szórakoztatóak lehetnek, de valójában a Kreml kémei lesznek.

 Arra intik a szurkolókat és focistákat is, hogy bárokban, szállodákban ne keveredjenek beszélgetésbe oroszokkal, mert azok az orosz titkosszolgálatnak dolgozhatnak.
Az emberek rengeteg információt adnak át magukról, amikor Oroszországba utaznak: nevek, címek, társadalombiztosítási számok. Az adatokat egyenesen az orosz speciális szolgálatok rendszereibe juttatják." 
De természetesen nem mindenki válik célponttá, viszont magasabb rangú tisztviselők jó eséllyel:
 "Meg fogják keresni, kik jönnek, hol fognak tartózkodni, mit csinálnak, mik a lehetőségek és milyen gyengeségei vannak az illetőnek. Megpróbáljuk növelni az éberséget és felhívni a kockázatra a figyelmet.

Ez nem jelenti azt, hogy nem kellene Oroszországba utazni. Oroszország egy nagyszerű ország. De az embereket éberebbé és figyelmessé kell tenni arra, mi történik körülöttük, amikor felhajtanak egy pohárkával Moszkvában vagy valahol máshol."
- mondta Mikk Marran, az észt titkosszolgálat vezetője
Hozzátette még, hogy az angol játékosok és rajongók elcsábítására "mézes csupor" csapdákat állíthatnak, amit a University of Buckingham’s Centre for Security and Intelligence igazgatója, Anthony Glees is megfogalmazott már figyelmeztetésében:

"Tudom, hogy Angliának nem sok reménye van, hogy megnyerje a világbajnokságot, de ha lesz rá esély, hogy valahogy csökkentsék Anglia esélyeit, mint ételmérgezés, vagy mézesbödönnek látszó csapdák és elbűvölő orosz lányok, akkor azt meg is fogják csinálni....

Nem hiszterizálni és rémisztgetni akarok ezzel, elfogadom, hogy ezek egyike sem bizonyított, de tudom, hogy számos ember kevésbé van tudatában ennek a kockázatnak, mint amennyire én vagyok. De én azt mondom, hogy megcsinálhatják és ezek a fajta cselekmények meg is történhetnek."
- mondta ezt Glees a Daily Expressnek még múlt hónapban.
Oroszország 2018 Június 14 és Július 15 között ad otthont a FIFA Futball Világbajnokságnak. Összesen 11 városban: Moszkva, Kalinyingrád, Nyizsnij Novgorod, Rosztov-Don, Szamara, Saranszk, Szentpétervár, Volgográd és Jekatyerinburg.

Viszont afelől se legyen kétségünk, hogy a nyugatról érkező tömegek (szurkolók és turisták) között nem kevés CIA, MI-6, Moszad ügynök érkezik Oroszországba, hogy kihasználva a rendezvényeket, tömegeket hasonló kémtevékenységet folytasson az oroszok működéséről... (VilagHelyzete megj.)

Forrás: Sputnik News
Fordította: 
SBG Buddha - VilagHelyzete.com

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT