Az amerikai hisztéria Kína katonai 'terjeszkedése' miatt jól mutatja, hogy egy 'korporációk uralta puccs' ment végbe az Egyesült Államokban - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Az amerikai hisztéria Kína katonai 'terjeszkedése' miatt jól mutatja, hogy egy 'korporációk uralta puccs' ment végbe az Egyesült Államokban

Share This

Az amerikai hisztéria a kínai katonai 'terjeszkedés' miatt jól mutatja, hogy egy 'korporációk uralta puccs' ment végbe az Egyesült Államokban az elmúlt években.

Ha bárki csak az amerikai kongresszusban elhangzó kirohanásokat hallja Kína új tengerentúli katonai bázisainak építéséről, már ez is elég ahhoz bizonyítékként, hogy megérthessük, az USA megválasztott tisztségviselőit milyen mértékben vásárolta meg, fizeti és tartja kézben a korporációk hálózata és a legnagyobb fegyverbeszállító giga-vállalatok."- mondta Lee Camp az RT-nek.

Ilyenek a Raytheon, a Boeing, a Northrop Grumman, a United Technologies.

És természetesen ezek kiegészülnek még az Amerikai Védelmi Minisztérium saját cégeivel is, mint a DARPA.


Az amerikai képviselőház legutóbbi meghallgatásának és ülésének témája a "Kína katonai terjeszkedésének megvitatása és az ebből fakadó növekvő globális fenyegetés kezelése" volt.... Szándékosan nyílt meghallgatást tartottak, azaz szerették volna, ha a média és a sajtó is felkapja az ügyet.

Vicces azt látni, amikor a szuper árnyékban mozgó, szuper megvásárolt kongresszus megnyitja az ajtóit a Nép előtt, hogy úgy tegyen, mintha nyitott és átlátható lenne a nemzet számára."

Az RT-nek nyilatkozó Lee Camp elmondta, hogy elképesztő, hogy például a demokrata párti kaliforniai Adam Schiff’azzal áll elő, hogy

Kína Dzsibutiban (Afrika) létesülő katonai támszpontja mennyire jó példája a növekvő kínai katonai fenyegetésnek." 
Féltjük a csődbe menő katonai és gazdasági birodalmunkat egy olyan világban, mely már messze túlmutat ezen, tehát fel kell építenünk egy olyan félelmetesen fenyegető Kína-képet, mely a világban lévő katonai bázisaival veszélyt jelent a világra. Igaz, hogy egyetlen egy van belőle, de az is a világ körül...."- tette hozzá Lee Camp.


Az amerikai védelmi (és támadó) katonai kiadások még mindig 5-ször nagyobbak, mint a kínaiak és az USA-nak több száz tengerentúli katonai bázisa van a világban. 


Jól látszik, hogy a korporációk uralta puccs teljessé vált az USA-ban - ezek az állítások, amiket tesznek csak a show részét képezik. Apró teljesítmények és előadások, de még csak nem is valami lenyűgozőek, jónak sem mondanám őket. 

Vegyél már fel egy kiba**ott sapkát a fejedre Adam Schiff vagy valamit, mert csak egy bohóc vagy és egy báb a korporációk kezében.
Egy csörgősipka kellene a fejedre....."
- fejezi be interjúját Lee Camp...

Forrás: RT News / RT NEWS.hu


Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT