Trump a Fox Newsnak: 'Fake News' álhírekkel próbáltak éket verni egyesek az Egyesült Államok és Oroszország közé - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Trump a Fox Newsnak: 'Fake News' álhírekkel próbáltak éket verni egyesek az Egyesült Államok és Oroszország közé

Share This

Az amerikai elnök a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tartott találkozó után adott interjút a Fox News-nak Helsinkiben, ahol kifejtette, hogy az éket a hétfői találkozóval valószínüleg sikerült kiütni.

Az amerikai elnök a Fox News stábjának adott interjújában leginkább amerikai belpolitikai témákról szólt.

A Trump-Putyin csúcstalálkozó után az amerikai elnök azt hangoztatta, hogy
a Robert Mueller vezette különleges bizottság vizsgálata éket vert az Egyesült Államok és Oroszország közé és talán most sikerült kiütni ezt az éket.

"A megbeszélések kezdetekor Vlagyimir Putyin kifejezetten sajnálkozott az amerikai vizsgálatok miatt" – mondta Trump, majd hozzátette hogy az orosz elnök azt mondta, hogy igazán szégyenletes a vizsgálat, mert idáig is sok jó dolgot tehetett volna a két fél.
Az amerikai elnök kijelentette, hogy az előbb említett éket szerinte fake news-ok terjesztésével, boszorkányüldözéssel, elcsalt megállapodásokkal alakították ki.


Putyin elképesztő engedményeket tett

Donald Trump kifejtette Sean Hannity riporternek, hogy elbűvölte őt, amikor a helsinki sajtókonferencián Vlagyimir Putyin felajánlotta, orosz ügyészek meghallgatják az amerikai elnökválasztási folyamatba beavatkozással vádolt orosz állampolgárokat, és a meghallgatáson jelen lehetnek a Mueller vezette vizsgálóbizottság tagjai is.

"De Muellerék valószínűleg úgysem mennének el. Az a tizenhárom dühös demokrata párti? Gondolja, hogy el akarnának menni? Én nem hiszem" – mondta Trump, majd emlékeztetett rá, hogy Putyin a sajtóértekezleten határozottan cáfolta, hogy bármiféle összejátszás lett volna oroszok és a kampánycsapata tagjai között 2016-ban.

Az interjúban az amerikai elnök nagyon jó találkozónak minősítette a tárgyalásokat orosz kollégájával, és fontosnak tartotta megemlíteni azt is, hogy a négyszemközti találkozó után sok, jó következtetésre jutottak. 

A két ország közötti legjelentősebb kérdésnek a nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozását nevezte, s elmondta azt is, hogy Putyin felajánlotta segítségét az észak-koreai helyzet rendezéséhez.


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT