A politikai korrektség a kisebbségek rémuralma - Sarkozy rendkívül szókimondóan bírálta az 'elitet' - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

A politikai korrektség a kisebbségek rémuralma - Sarkozy rendkívül szókimondóan bírálta az 'elitet'

Share This

A volt francia kormányfő 800 támogatója előtt tartott beszédet Saint-André-lez-Lille-ben.  Beszédét a teljes francia sajtó kiemelkedő fontosságúnak ítélte meg, továbbá gondolatmenete programadónak is tekinthető.
Ugyanis Sarkozy meghirdette azon nemzeti politikát, mely révén fel lehet számolni a népképviseletet mellőző, a politikai korrektséget gondolatrendőrségként funkcionáltató elitek korszakát.

Beszédében kitért a franciákat érintő egyik legfőbb kérdésre is, miszerint
az elkövetkező években Franciaország maradhat-e egyáltalán francia ország?"

Elmondása szerint ez a kérdésfeltevés megmagyarázza azt a fájdalmat, amit több millió férfi és nő érez az országban, akik évek óta attól szenvednek, hogy nem értik meg őket, nem számítanak rájuk és nem is képviselik őket.
Hozzátette, hogy a francia történelmet meghazudtoló módon egyre inkább kezd elhatalmasodni a feladás érzése a politikai elit egy részében, amely betegségként terjed. Kiemelte, hogy e kór
azoké, akik megmondják, mit kéne gondolnunk. Azoké, akik úgy gondolják, tudják mi a megfelelő, miről kell beszélni és miről kell hallgatni. A feladás betegsége az, amikor az elitek nem érzik a közakaratot, sem az erőt arra, hogy megvédjék Franciaország történelmét, kulturális és morális identitását, és ugyanígy lelki identitását."
Sarkozy a migráció kapcsán élesen bírálta azokat, akik nem voltak hajlandóak elismerni, hogy a tömeges illegális bevándorlás rendkívüli probléma:
a politikai korrektség a kisebbségek rémuralma.Csak egy példa: azt mondják nincs semmilyen migrációs probléma. És ha önök úgy gondolják, hatalmas bevándorlási probléma van, rögtön hozzáteszik, hogy önök idegengyűlölők." 

Hozzátette, hogy csupán egy kisebbség gondolja úgy, hogy nincs migrációs válság, nincs probléma a kisebbségek beilleszkedésével és nincs nemzetbiztonsági probléma sem. Azonban a többség pontosan az ellenkezőt gondolja.
Ám sajnos a kisebbség az, aki, dönt és aki megegyezett arról, hogy mit kell mondani vagy gondolni. Így a volt államfő szerint, a politikai korrektség azok gondolatrendőrsége, akik kisebbségben vannak az országban, de többségben vannak az elitben. Sarkozy szerint ezt teljes mértékben el kell utasítania mindenkinek.

Forrás: Republicains / 888.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT