Amerikai katonák vonulnak be Magyarországra idén nyáron - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Amerikai katonák vonulnak be Magyarországra idén nyáron

Share This

Június közepétől augusztus végéig újabb nagyszabású amerikai– magyar hadgyakorlatra kerül sor a honvédség bakonyi gyakorló- és lőterein, Újmajor, Hajmáskér, Öskü és Bakonykúti térségében – tudta meg a Magyar Nemzet.



A honvédség kommunikációjában egyelőre a Bátor Harcos fedőnevű hadgyakorlatnak van nyoma, ám a katonapolitikai-szakértők már korábban jelezték, hogy meglepetésszerű hadgyakorlatra kerülhet sor.


Habár, áprilisban volt egy amerikai - magyar különleges hadgyakorlat, amelyen Colleen Bell nagykövet a Black Hawk helikoptert reklámozza a magyar félnek.




Az amerikai felderítő-lövész zászlóalj, több száz főnyi személyi állománnyal, páncélozott járművek tucatjaival érkezik hazánkba ennek kommunikációja alighanem azért szorult háttérbe, mert az aszimmetrikus hadviselés jegyében immár a NATO részéről is igyekeznek élni a meglepetés erejével.
A manőver valószínűleg része a NATO Kelet-Európában mutatott agresszív terjeszkedési politikájának és az Oroszország ellen folyó megfélemlítésnek....., mely a balti országoktól Ukrajnán át egészen Romániáig és Bulgáriáig egyre monumentálisabb méreteket ölt. 

Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT