Ismeri ön Ren Jianxin-t? Pedig övé lett egész Olaszország teljes mezőgazdasága - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Ismeri ön Ren Jianxin-t? Pedig övé lett egész Olaszország teljes mezőgazdasága

Share This

A 'StopEuro' olasz hírportál (melynek neve :„Állítsátok meg az eurót”) egy hatalmas fotón mutat be egy kínai arcot, mely alatt cikkét így kezdi:


„Ez az úr, akinek képét látják, olyan nevet visel, ami semmit nem mond az olvasók hatalmas többségének. Neve Ren Jianxin. Néhány hónapon belül, tetszik, nem tetszik, övé lesz az egész olasz mezőgazdaság. Ő a világ egyik leggazdagabb embere 500 milliárd euró áll rendelkezésére, ami megegyezik Görögország, Portugália, Szlovénia, Horvátország és Macedónia teljes bruttó nemzeti termékével.” 

Olyan nemzetekről van szó, amelyek mezőgazdasága június 21-től a kezébe került…Udvarias, kedves, vidám, igen okos ember…
Ő a földkerekség legnagyobb vegyi-gyógyszeripari vállalatának, a ChemChi-nek (China National Chemical Corporation) az elnöke….”

Már nyolc hónappal ezelőtt kezdődött a dolog, amikor eljött Milánóban és megvette a Pirelli részvényeinek 100 százalékát, és így a Pirelli a kínai állam többségi tulajdonában lévő ChemChi része lett. Azután gyakorlatilag megvette az olasz postát és zsebre tett még 345 olasz vállalatot. Az amerikai Monsantót így lesöpörte. Az olasz gazdáknak eközben semmit nem mondtak, akik azután a paradicsomot és a zucchinit a kínaiak profitjára és örömére termelik.

Forrás: StopEuro.org / 888.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT