Európai hadsereget akarnak létrehozni a Brexit után - legalábbis ez szerepel a tervekben - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Európai hadsereget akarnak létrehozni a Brexit után - legalábbis ez szerepel a tervekben

Share This

Részleteket ismertet az RT News és több alternatív hírportál is a felállítandó EU-hadseregről, amelynek tervét tegnapelőtt az EU-csúcson ismertették a tagállami vezetőkkel. Természetesen a főáramú média teljes titkolózása és elhallgatása mellett.


Az „Európai Unió Globális Stratégiája” névre hallgató tervet Mogherini uniós kül- és biztonságpolitikai főbiztos tárta az egybegyűltek elé. 

Kijelentette, „meg kell védenünk magunkat a külső fenyegetések ellen”

Hozzátette:
Míg a NATO azért van, hogy megvédje tagjait – akik közül legtöbben európaiak – a külső támadásoktól, az európaiaknak jobban fel kell magukat fegyverezniük, ki kell képezniük és megszervezni magukat, hogy döntően hozzájáruljanak az ilyen kollektív erőfeszítésekhez, és azért, hogy önállóan cselekedjenek, ha ütött az óra”.

A hihetőbb európai védelem lényeges ahhoz is, hogy egészséges transzatlanti partneri viszony legyen kialakítható az Egyesült Államokkal”

, olvasható a vonatkozó dokumentumban. Az USA jelenleg a NATO költségeinek 75 százalékát állja. (Trump korábban kijelentette, tarthatatlan, hogy az USA saját pénzén védje Európát.) A dokumentum szerint jelenleg Európát Oroszország és a terrorizmus fenyegeti. Tanulságos....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT