Soros dollármilliók a "migrációs invázió normaként való elfogadtatására" - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Soros dollármilliók a "migrációs invázió normaként való elfogadtatására"

Share This

Amint a VilagHelyzete részletes cikkéből kiderült :
Soros György döbbenetes tevékenységéről 2500 fájlt publikáltak hekkerek! 


A DC leaks szombaton több száz belső dokumentumot szivárogtatott ki
a milliárdos Soros György által működtetett csoportok különböző osztályaitól, elsősorban az Open Society Foundations-ről. A közzétett adatok rávilágítanak Soros György különböző tevékenységeire, prioritásaira és stratégiáira is, többek között arra is, hogyan befolyásolta az európai választásokat, a bevándorlást és az Európában elfogadott menedékkérelmeket.
Az akták tanulmányozásából újabb megdöbbentő részletek derültek ki Soros György kiszivárogtatott titkos aktáiból, miszerint a milliárdos nemcsak politikai nyomásgyakorlással, hanem súlyos anyagi támogatásokkal segítette elő a globális migrációs hullám terjedését. Igaz ezt eddig is tudtuk pontosan, hiszen egy TERV-et hajtanak végre a háttérhatalom céljainak megfelelően a nemzetállamok felszámolására és a káosz létrehozására.

A napvilágra került kilenc oldalas dokumentum a Soros György által létrehozott Open Society Foundations égisze alatt készült. Benne tételesen felsorolásra kerültek azok a politikai beavatkozások és pénzügyi támogatások, amelyek a 2015-ös és 2016-os évben a migránsáradat résztvevőit és annak agitátorait segítették.

A jegyzet többek között a Magyarországon működő, Közép-európai Egyetem (CEU) finanszírozására is kitér, melyet lényegében annak érdekében működtet Soros, hogy ott a migránsáradatot pozitív színben feltüntető politikai direktívák és visszhangok születhessenek.


Dollármilliók világszerte a migráció elősegítése érdekében.
A 2016. május 12-re datált dokumentum - mely a Migration Governance and Enforcement címet viseli - egyfajta kivonata Sörös György tevékenységének, amely a migránsok politikai helyzetbehozásáról szól.
A forrás szerint Soros nemcsak az illegális határátlépőket megillető jogok kiterjesztésén dolgozott, hanem mintegy 8 millió dollárt (2,2 milliárd forintot) fektetett be azokba a szervezetekbe, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak befolyásolásában, helyenként lejáratásában és destabilizálásában.

Továbbá az is olvasható, hogy
a partnereknek mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az országok közötti határellenőrzések megszűnjenek, a deportálások abbamaradjanak, hogy a bevándorlók ne csak könnyebben áramolhassanak Európába, hanem jogaik se sérüljenek.


A migrációs hullám normaként való elfogadtatása.
A kivonat összegzésében betűre pontosan ilyen, és ehhez hasonló végkövetkeztetések találhatóak, amelyek nyíltan arról árulkodnak, hogy Soros György nemcsak abban érdekelt, hogy a migránsáradat okozta káoszból politikai tőkét kovácsoljon, hanem egyenesen társtettesként pénzeli és buzdítja Európa leigázását.


Forrás: VilagHelyzete.com / 888.hu
SBG Buddha - VilagHelyzete.com
FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT