A CIA elrabolta Julian Assange-t az ecuadori nagykövetségről, ezért nincs 1 hónapja semmi hír róla - az Anonymus szerint - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

A CIA elrabolta Julian Assange-t az ecuadori nagykövetségről, ezért nincs 1 hónapja semmi hír róla - az Anonymus szerint

Share This

Hetek óta folynak a találgatások mi lett Julian Assange-zsal, a Wikileaks első számú emberével, aki a 36.000 Wikileaks dokumentum és a Clinton-Podesta emailek nyilvánosságra hozatalával ígéretéhez híven a süllyesztőbe küldte a Clinton-klánt és eldöntött egy egész elnökválasztást.

Azt vártuk volna, hogy a választások után megszólal, de nemhogy életjelet nem mutat, de a Wikileaks sem tud róla semmit.
Az Anonymus hackercsoport viszont belső CIA forrásokra és be nem mutatható videóra, titkosszolgálati dokumentumokra hivatkozva videót tett közzé, melyben 1:58-tól elmondják, hogy 1 hónappal ezelőtt CIA speciális Black Ops hadművelet keretében behatoltak kommandósok a Londonban lévő ecuadori nagykövetségre és elrabolták a Wikileaks vezetőjét Julian Assange-ot, akit azóta megkínoztak és vallattak is.

A beszámolók és térfigyelő kamerák szerint egy tucatnyi biztonsági furgon, fedett ügynökök szállták meg a környéket, Wikileaks telefonokat, számítógépeket, fotókat koboztak el.... 
 


Magának a Wikileaks Twitter Accountnak a felügyeletét és a CIA ragadta magához. Julian Assange nincs már a nagykövetség épületében......


"Tudjuk, hogy Julian könnyen készíthetne egy videót, hogy életben van és ne aggódjunk, de sajnos ez nem történhet meg..."

"Azt is pontosan tudjuk, hogy 3 héttel ezelőtt Obama 'élve vagy halva' elfogatási parancsot adott ki Assange ellen. Birtokunkban van a videó erről, ami a CIA-parancsot tartalmazza, hogy a nagykövetségről rabolják el."
A mi Bitcoin és kódolási szakértőnket is 6 napon keresztül kínozta a CIA.
Beszéltünk más speciális erőknél szolgálóknál és ex-ügynökökkel, akiket személyesen ismerünk.
Mindannyia ugyanazt mondták egybehangzóan: megkínozták Assange-ot, hogy együttműködésre bírják. A fent említett videót - amit a kommunikációs hálózatból szereztünk sajnos nem áll módunkban bemutatni, de ebben aktiválták a kapcsolót 2016. október 16-án, melynek értelmében elrabolták Julian-t.

A Wikileaks immáron a CIA kezében van, amit szintén megerősíthetünk.

Az utolsó interjúban, amit az RT leadott , de már megvágva, pontosan beszélt a leleplezésről és botrányokról: Clintonék, Soros, #Pizzagate..."

IDŐRENDI ÁTTEKINTÉS az ANONYMUS segítségével
Szerencsére a VilagHelyzete.com és Alternatív Hírek oldal Magyarországon egyedül közvetítte, így nyomon tudtátok követni 
az eseményeket és valós híreket, De minden cikk és videó visszaolvasható, nézhető... Íme: 

<<< 2016. Április 16. - Assange  ügyvédje, John Jones vonat alá ugrik és meghal










<<< 2016. Május 11.
Michael Ratner - Wikileaks főtanácsadó rákban meghal


<<<  2016. Július 10. Seth Conrad Rich-et, Hillary Clinton Demokrata Párti képviselőjét Washingtonban agyonlövik, amikor épp az FBI-hoz tartott Clintonra terhelő dokumentumokat átadni.
A Wikileaks elismeri, hogy igen, az informátoruk volt és segített a leleplező akták FBI-hoz és a Wikileaks-hez való eljuttatásában.

VilagHelyzete cikk: 
Clintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettől


 <<<  2016. Október 4.A Wikileaks alapításának 10. éves évfordulójára (2010. Október 4) Julian Assange bejelentette, hogy olyan Hillary Clintonnal kapcsolatos titkos dokumentumokat hoznak nyilvánosságra, melyek végleg tönkreteszik és örökre a süllyesztőbe küldik Hillary Clintont és kampányát.



  <<<  2016. Október 7. A Wikileaks elkezdi a Hillary Clinton és John Podesta emailek közzétételét....

Elképesztő bűncselekmények, államellenes korrupció és összeesküvések derülnek ki.
Kiderül, hogy saját Demokrata Párti ellenfelét, Bernie Sanders-t is csalással győzte le Clinton....
Botrány!

De a kampány a élő és tényleges hullákon keresztül is folytatódik.

VilagHelyzete cikk: 
Elkezdődött a Wikileaks-bomba! Megtörtént a "földönkívüli lelepleződés! A Wikileaks olyan titkos dokumentumokat tett közzé, amitől hanyatt fogsz esni
 <<<  2016. Október 12. Anonymus

Alternatív Hírek cikk: 

Anonymus-botrányvideó: Bill Clinton 13 éves gyereket erőszakolt meg - A Mossad videóra vette zsarolási céllal"Az egész amerikai elnökválasztási-kampány robbanásponthoz érkezett információink szerint egy titkos videó kiszivárgása miatt, melyen egy hírszerzés által rögzített videón az egykori amerikai elnök, Bill Clinton megerőszakol egy 13 éves lányt.Ezzel van kapcsolatban, hogy megelőző csapásként Donald Trumpot is hasonló szexuális zaklatással vádolják...." (Anonymus)

  <<<  2016. Október 15. Joe Biden nagyon éles támadást intéz Oroszország ellen, azzal vádolva, hogy a Wikileaks közzétételben az oroszok állnak a háttérben.

Clinton Demokrata Párti jelölésében elkövetett csalás felfedéséért Putyint hibáztatják, amit már július óta szajkóznak.
Alternatív Hírek cikk: 
Putyint vádolja "Kill-Liary" Clinton az email-botránya kiszivárogtatásával - Bukhat a háborús bűnös?


<<< 2016. Október 16. John Kerry amerikai külügyminiszter Londonba érkezik, hogy személyesen gyakoroljon nyomást Ecuadorra, hogy az állítsa meg Julian Assange-ot a Clintonra terhelő dokumentumok közzétételében. 

Ezzel párhuzamosan Ecuador nagykövetségén elvágják Assange internethez való hozzáférését

Alternatív Hírek cikk: 
Újabb baj: Ecuador elvágta Julien Assange, a nagykövetségükön 'raboskodó' Wikileaks vezetőjének internet hozzáférését


<<<  2016. Október 16-án a Wikileaks látja, hogy Kerry fenyegetése és a Assange külvilágtól elvágása miatt nagy a baj, ezért az eddig kiadott, (de csak kódokkal feloldható) több gigányi leleplező dokumentumhoz teljesen nyilvánossá teszi és kidobja a feloldó kulcsokat az internetre.







  <<<  2016. Október 17.

Valószínűleg egy CIA fedett hadműveletben amerikai speciális kommandósok hatolnak be az Ecuadori Nagykövetség területére és elrabolják Julian Assange-ot, akit ismeretlen helyre hurcolnak.

Valószínűleg az USA-ba viszik másnap London egyik kisebb repülőteréről felszálló CIA-gép fedélzetén.....  
(a repülőteret kiürítik)



<<<  2016. Október 17. Egy Wikileaks önkéntes azt írja ki Twitterre, hogy Julian Assang oké, jól van. A Tweet-et mostanra törölték.
 <<<   2016. Október 18. A FOX NEWS hírcsatorna bejelenti, hogy Assange-ot órákon belül letartóztathaják


 <<<  2016. Október 18. A Wikileaks az összes eddigi fájlt a közvélemény rendelkezésére bocsájtja és nyilvánossá teszi.

A fájlok dátumát egységesen szimbolikusan 1984-re változtatva, mely Orwell híres "1984" című regényére utal a totális rendőrállam és New World Order megvalósulásáról.


 <<<  2016. Október 18. London egyik repülőterét kiürítik (szabaddá teszik) vegyi gázra és rosszullétekre hivatkozva


  <<<  2016. Október 21. Masszív túlterheléses támadást indítanak hackerek válaszul a legnagyobb amerikai szerverek ellen. 
Alternatív Hírek cikk: 
Kitört a "cyber-háború", a nagyhatalmak hackerek által vívott harca miatt leálltak a legnagyobb weboldalak
A Twitter, a Netflix, a PayPal és az eBay weboldalai korlátozottan, vagy egyáltalán nem elérhetőek. A Playstation Network teljesen lehalt.

A Wikileaks a mostani Anonymus videó szerint ekkor már a CIA tulajdonában van és a következő üzenettel csillapítaná a helyzetet és a Hackereket: 
"Mr. Julien Assange még életben van és a Wikileaks folytatja a publikálást. Kérjük a mostani támogató hackereket ne kapcsolják le teljesen az egész USA-ban az internetet. Bizonyítottátok, hogy képesek vagytok rá... "

   <<<  2016. Október 21. Nehézfegyverzettel felszerelt rendőröket szúrnak ki Ecuador Nagyövetsége közelében

   <<< 2016. Október 22. Gavin Macfayden, aki kulcsszerepet játszott a Wikileaks létrehozásában és Julian Assange mentora volt meghal hosszan tartó rákbetegségben.


    <<<  2016. Október 23. - A Wikileaks Twitter Accountja közvéleménykutatásban tudakolja, hogyan tudná legjobban bizonyítani, hogy Julian Assange életben van még.

Az emberek elsöprő többsége VIDEÓT követel, hogy egyértelmű legyen Assange életben van, de
SOHA TÖBBÉ NEM ÉRKEZIK videóüzenet a mai napig Julian Assange-tól! 


 <<<  2016. Október 28. Alternatív Hírek Cikk:

Clinton-botrány! A Podesta-levelezés #21.részét, újabb 1400 dokumentumot tett közzé a Wikileaks


 <<< 2016. November 5.  Az RT NEWS bemutatja az exclusive Julian Assange interjút, mely viszont már egy szerkesztett felvétel. 



Alternatív Hírek Cikk: 
Bomba exclusive J.Assange Interjú: "Clintont és az Iszlám Államot ugyanazon pénzből támogatják


 <<< 2016. November 6. Hatalmas DDOS-támadás évek óta először a Wikileaks-szerverek ellen









A kérdés, amennyiben az Anonymus videójában lévő információk igazak:
Hol van és jól van-e Julian Assange?


Forrás: VilagHelyzete.com
(Írta, fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal ÚJRA MŰKÖDIKVilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: 
Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT