Ezt látni kell! Standing Rock-2000 veterán katona csatlakozik a természetet védő indiánokhoz a Dakota-Olajvezeték és a rendőrállam ellen - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Ezt látni kell! Standing Rock-2000 veterán katona csatlakozik a természetet védő indiánokhoz a Dakota-Olajvezeték és a rendőrállam ellen

Share This

Mielőtt egy szót szólnék, ezt a légi felvételt és videót nézzétek meg a helyszínről!
Nagyon sokat elárul az észak-dakota indián tiltakozás nagyságáról.
Ezek az emberek megszervezték az ellenállást, az ellátást és utánpótlást, sőt a legfontosabbat: az egységet és a reményt, hogy az igazságért ki fognak tartani.

Most hamarosan 2000 veterán amerikai katona is csatlakozik a védelmükre.....



Több mint 2000 veterán katona hozta létre a Veterans Stand for Standing Rock mozgalmat, hogy élő pajzsként álljanak ki a hónapok óta szülőföldjükért, a természetért, a tiszta ivóvízért, értünk, mindenkiért "harcoló" dakota indiánokkal, akik meg szeretnék akadályozni, hogy a fehérekkel kötött szerződés elárulásával újra áldozatává váljanak a hatalmas kapzsi korporációk természetromboló tevékenységének.

Ráadásul nem csak őseik földjén, de őseik temetőjén és a Missouri folyón is keresztül vezetne ez a szénhidrogéneket szállító Dakota PipeLine (DAPL)vezeték.

Jövő hétre több, mint 2000 veterán katona tervezi, hogy együtt utazik Standing Rock-hoz, az ott lévő Cannon Ball (Észak-Dakota) táborhoz, hogy segítse a tiltakozókat és pajzsot alkosson az ellenálló és kitartó indiánok, aktivisták és civilek, valamint az oda vezényelt állami rendőrök, erőszakszervezetek között.

A múlt alkalmakkor ugyanis már brutális és alapvető emberi jogokat is sértő erőszakkal léptek fel a militarizált rendőrök.


Erick Lizandro Marroquin, az egyik Standing Rockért kiálló elmondta az RT News-nak adott interjúban, hogy tudatában van a kockázatnak, hogy konfliktussá válhat a túlzott erővel fellépő hatóságokkal szembeni ellenállás, de ezt az alkotmány védelmében és mindannyiunk érdekében meg kell tenni!

"Amikor odamegyünk, nem csak latinok, feketék, fehérek vagyunk, hanem veteránok. Katonák. Nos, ha lőni fognak vagy fenyegetni, akkor az Amerikai Egyesült Államok katonáinak egyenruhájára és embereire fognak lőni és fenyegetést tenni. De nem kell eljutnunk eddig a pontig".

A Veteránok nem csak azt remélik, hogy némi védelmet adhatnak a tiltakozóknak, hanem a demonstrációkból való kikapcsolódást.

"A Béke pillanatát szeretnénk nyújtani nekik, egy kicsit kikapcsolni a folyamatos nyomás alól". - mondja Ashleigh Jennifer Parker, a Parti Őrség veteránja és a Veterans Stand for Standing Rock szóvivője mondta el az USA Today-nek is.

Ahogy arról korábban már beszámoltam, 2 hete hétvégén rendkívül brutális erőszak érte az indiánokat, amikor könnygázzal, gumilövedékekkel, kutyákkal, sőt, a fagy ellenére vízágyúkkal támadtak rájuk. Többeket kórházba kellett szállítani. Egy fiatal lánynak leszakadt a karja egy gránáttól. Az is előfordult, hogy a letartóztatott indiánokat kutyakennelbe zárták.


Az alábbi képen látható hatalmas bankok egyaránt befektetői az épülő olajvezetékeknek, melyek a Missouri folyót is kereszteznék, megsértik az indiánokkal kötött szerződéseket és óriási fenyegetést jelentenek a természetre, a jövőre. >>>> 

Velük szemben senki nem lép fel, mindössze néhány indián, civil és veterán....
Erejük viszont az egységben és az igazságban rejlik, mely nagyobb erő, mint amit bárki el tud képzelni.....
Szívszorító üzenet és videó következik: 

Az USA kormányhivatala levélben értesítette az Észak-Dakota (NDPL) olajvezeték építése ellen fellépő dakota indiánokat és azok támogatóit, hogy december 5-én felszámolják a tábort arra hivatkozva, hogy így akarják megelőzni az esetleges erőszakot.
Csak arról feledkeztek meg, hogy egyoldalúan alkalmaztak erőszakot az indiánok és támogatóik ellen, amikor Morton megye seriff - hivatala megtámadta a békés táborozókat november 20-án.

Egyre több ismert személy is kiáll az NDPL olajvezeték építése ellen tiltakozó dakoták mellett, köztük Mark Ruffalo (aki még napelemes lakókocsikat is szállított nekik), Jane Fonda, Robert Redford, Ben Affleck, Jason Momoa, Scarlett Johansson, Susan Sarandon, Leonardo DiCaprio, Shailene Woodley (őt korábban le is tartóztatták).

<<< Tegnap tiltakozások voltak számos amerikai nagyvárosban, így a képen látható San Franciscoban is az indiánok melletti szolidaritás és az DAPL vezeték megépítése ellen.

Hallgassátok meg Saginaw Grant, színész és aktivista szavait, aki ugyan a dakotáknak küld bátorító üzenetet, mégis nagyon fontos, megszívlelendő üzenete van számunkra is. Elmondja, hogy mi fontos az indián ember számára: legyünk békések, tiszteljük egymást, segítsük egymást, és tartsuk be ígéreteinket.

Kapcsolódó korábbi cikk: 
A 'Hálaadás groteszk ünnepén' a valódi esemény MA ZAJLIK-Standing Rocknál 'harcolnak' az indiánok értünk és a szabadságért
Forrás: RT News
/ Sevaster1


(Írta, fordította, szerkesztette: SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal: 
VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

2 megjegyzés:

  1. az usaban haboru folyik.ha nem tudsz rola nincs is...ez a taktika

    VálaszTörlés
  2. Ez egy világító hivatalos üzenet a világ számára
    MEGJEGYZÉS: NINCSEN NEM VÉGZETT EMBERI SZAKRIFIKÁCIÓT, ÉS AZ ILLUMINATÍVOK NEM KÉRDEZIK a regisztrációs díjat
    Vegye fel a kapcsolatot a templomi ügynökkel a WhatsAppon keresztül: +1 661-777-5633

    Ön üzletember, politikus, zenész? Gazdag akarsz lenni,

    híres, hatalmas életű, csatlakozzon az illuminátus testvériség kultuszához

    ma, és kap gazdag azonnali összeget. Hetente 1 millió dollár és ingyen

    Autóval bárhol is dönt, ha ebben a világban él, és akár $ -t is kaphat

    1.000.000, mint az új élet megkezdésének előnye.


    Legalább 20 évesnek kell lennie, mielőtt kapcsolatba léphet partnereinkkel
    E-mail: illuminate666temple@outlook.com vagy
    Whatsapp: (+1 661-777-5633)

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT