Fake News háború: A világ legnagyobb álhírgyártója a CNN - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Fake News háború: A világ legnagyobb álhírgyártója a CNN

Share This


A CNN túlkapásaitól volt hangos az amerikai elnökválasztás, a szíriai háború és a migrációs válság.
Az amerikai elnökválasztásról készült, nyíltan manipulatív tudósításaival megpróbálta Hillaryt jó fényben feltüntetni, miközben Trumpot az Antikrisztusként aposztrofálta.

A legtöbb álhírt a CNN gyártja, karöltve a hazai média nagy részével.


Az objektivitás jegyében fontos megjegyezni, hogy a CNN International olykor valóban színvonalas műsorokat gyárt, ellenben az amerikai híreket sugárzó CNN America-val, amely inkább egy végeláthatatlan valóságshow-ra emlékeztet, alulról sem súrolva a mértéktartást és az objektivitást.
Az első számú álhírcsatorna a CNN
A Clinton's News Networkként csúfolt CNN Trump beiktatása után is tovább pörgette a fake news biciklit, habár korábban gyakran kaptak eligazítást a Demokrata Párt felső vezetőitől, mostanra már saját kútfőből dolgoznak.
A valóságshow-csatorna híreit a hazai lapok is kritika nélkül átveszik, gyakran a világ eseményeit a magyar olvasó csupán az amerikai liberálisok szemüvegén keresztül személi. A CNN narratívája visszaköszön az Index, a 444, a HVG soraiban is.

A Poynter Intézet egy sajtóetikai cég, akit a Facebook arra kért fel, hogy ellenőrizze az álhíreket, a pletykaoldalakat.
A cég szerint az amerikai média a szenzáció érdekében bárkit képes feláldozni, gyakran felelőtlenül járnak el, nem ellenőrzik az anyagaikat.

Magyarul: álhíreket gyártanak!

A fentiek fényében arra kérünk, minden magyar kábelszolgáltatót, hogy a CNN hírtelevíziónak csúfolt manipulátorgépet sorolják át a sci-fi csomagjukba. 

Forrás: 888.hu
Kapcsolódó cikkek:
Kínjában nyüszít a legnagyobb főáramú kamuportál,mely orosz propagandának tekint minden alternatív médiát és hülyének az onnan tájékozódókat

✔ CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól
✔ Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

✔ "Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT