Rockefeller halála nem jelenti a New World Order globalista doktrína végét - A sárkánynak több feje van, ráadásul újranő - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Rockefeller halála nem jelenti a New World Order globalista doktrína végét - A sárkánynak több feje van, ráadásul újranő

Share This

David Rockefeller 101 éves korában bekövetkezett halála nyomán egyes megfigyelők azt feltételezték (a többség pedig reméli is), hogy az amerikai establishment globalista koncepciója veszít lendületéből.

Gilbert Mercier geopolitikai elemző ezzel szemben azt állítja, hogy mindez csak vágyálom.
„A Wall Street univerzumának önmaguk által felkent urai éppen olyan arrogánsak, mint valaha. Mindannyian fiatal krokodilok, amelyek készen állnak arra, hogy az öregek hulláján zabáljanak”.azonban elmondta a Sputniknak, hogy még túl korai bármilyen következtetésre jutni.

Így folytatta:
„Rockefeller elhalálozása ellenére a globalista mocsár óriás hidrája még mindig él és virul: a sok feje közül elvesztette az egyiket, de néhányat növeszteni fog helyette.”


"Rockefeller tudta, hogy a hálózat a lényeg, amelynek létrejöttét az ötvenes években segítette.
Ennek fő szerve a Chase International Advisory Committee (IAC) volt, amelyet a hatvanas években alapítottak. Ő volt az elnöke egészen 1999-ig. Ezután az összeolvadt a JP Morgannal és az International Council nevet kapta. 2005-ben 25 tagja volt. E globális elit 20 országból jött.
Paraziták egy bolygó testén - David Rockefeller
„Egy globális átalakulás szélén állunk. Csak egy megfelelően nagy válságra van szükségünk és a nemzetek el fogják fogadni az új világrendet." 
(David Rockefeller)
A pénzügyi klub tagjai voltak: Henry Kissinger, Riley Bechtel, George Shulz, Gianni Agnelli, John Loudon, David Packard, Henry Ford II és jelenlegi elnökük, Tony Blair. "

Mercier elmondta, hogy David Rockefeller volt a Bilderberg csoport létrehozója, amelynek évtizedeken át „őre” volt, és a tanácsadó „testület” egyetlen tagja.

E sok csatornán és embereken keresztül „csendben, de hatékonyan befolyásolta az USA bel- és külpolitikáját, de a világ dolgait éppúgy” - hangsúlyozta Mercier.
„A Bilderberg csoport a nyugati világ leggazdagabb, gazdaságilag és politikailag leghatalmasabb, legbefolyásosabb embereinek klikkje, akik titokban megterveznek dolgokat, melyek azután később, mint véletlen események, meg is történnek.” (The Times, Anglia 1977)



Hálásak vagyunk Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részt vettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át.
Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettünk volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt.
De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé.  Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk."
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT