#Vault7: A WikiLeaks bizonyítja, hogy a CIA "Marble tool" alkalmazása a CIA akcióit orosz, kínai, arab hackelésnek álcázza - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

#Vault7: A WikiLeaks bizonyítja, hogy a CIA "Marble tool" alkalmazása a CIA akcióit orosz, kínai, arab hackelésnek álcázza

Share This

Mostantól több ezer vírust és hackertámadást lehet majd utólag is visszavezetni. És a nyomok egyenesen a CIA-hoz vezetnek majd! 

A WikiLeaks nyilvánosságra hozta legutóbbi megszerzett dokumentum-halmazát (amit "Marble" néven emlegetnek).

A dokumentumok részletesen feltárják a CIA hackelési taktikáit
és azt ahogyan az az amerikai kémügynökésg megakadályozza, hogy törvényszéki vizsgálatok esetlegesen vírusokat, trójai programokat, és hackelési eszközöket juttassanak be hozzájuk. Az eszköz 2016-ban még használatban volt.

A harmadik mostani része 676 kódfájlt tartalmaz a CIA titkos akciói számára és részét képezi a CIA Mag-könyvtárának, ahol a legrosszabb malware kártékony programokat gyűjtik - a Wikileaks közleménye szerint.
A Wkileaks szerint a 'Marble' olyan szövegtöredékeket tartalmaz, mely lehetővé teszi a malware szerzője számára, hogy azonosíthatóvá váljon és hogy egy harmadik fél legyen az, akit a hackeléssel vádolhatnak.
A CIA hacker-programjai magukat szándékosan orosznak, kínainak vagy iráninak voltak képesek álcázni....

A Marble keretrendszer dokumentumai bizonyítják, hogy rendelkezik a hackelési eszközük olyan képességgel is bír, mint "külföldi nyelvek hozzáadása" a malware-hez.
  
És 'most jön a vicces rész', mert ezek a nyelvek konkrétan a kínai, az orosz, az arab és a perzsa nyelv, melyek a kódban pontosan jelzik azt, hogy a CIA potenciálisan az említett államokra, vagy azon nemzetiségűekre igyekszik terelni a gyanút, amit valójában a CIA keretében történő cyber-támadásokban hajtanak végre!

"Ez lehetővé teszi a kettős játékot, azaz azt sejteti szándékosan, hogy a malware hackelő program alkotója nem amerikai angolt használ, hanem mondjuk kínait.
Így nagyon gyakran a törvényszéki vizsgálatok elve téves irányba terelődnek és elfedik, hogy valójában a CIA állt mögöttük és a konklúziójuk is téves, hogy az elkövetők oroszok, kínaiak, vagy irániak lettek volna....

Akik követik az eseményeket látták, hogy az előzőleg kiszivárgott VAULT 7 dokumentumok is azon tevékenységet mutatták be, ahogy a CIA saját cyber-támadásainak nyomait igyekezik elmaszkírozni...

A Wikileaks közleménye szerint a mostani 'felfed(ez)és után több ezer vírust és hackertámadást lehet majd utólag is visszavezetni.
És a nyomok egyenesen a CIA-hoz vezetnek majd!


Kapcsolódó előzmény és cikk: 

► 
A CIA kémkedéseiről és beavatkozásairól szóló legnagyobb leleplezést tette most közzé a Wikileaks!

Forrás: RT News


Fordította:  
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT