"Az újabb Oroszország-ellenes szankciók törvénytelenek és végtelenül cinikusak. Csak az USA érdekeinek szövetségesekre kiterjesztését szolgálják." - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Az újabb Oroszország-ellenes szankciók törvénytelenek és végtelenül cinikusak. Csak az USA érdekeinek szövetségesekre kiterjesztését szolgálják."

Share This

Vlagyimir Putyin az újabb Oroszország-ellenes szankciókat rendkívül cinikusnak és ráadásul törvénytelennek, a nemzetközi joggal ellentétesnek tartja.

Bár már szerintem a józan ész sem érti ezeket és senki meg sem tudná mondani, miért vannak még életben a régiek és miért lépnek életbe újabb szankciók.
"Az USA területén kívüli amerikai törvénykezés és bíráskodás. Már nagyon régóta, 2007-től kezdve beszélek erről... Ez a gyakorlat elfogadhatatlan, lerombolja a nemzetközi kapcsolatokat és a nemzetközi törvényeket is". - közölte Putyin.
"Soha nem értettünk egyet ezzel és soha nem is fogunk. Hogy erre más államok hogyan reagálnak, az az ő szuverenitásuk fokától függ és attól, hogy mennyire képesek megvédeni saját nemzeti érdekeiket."
"Ez láthatóan egy kísérlet az USA részéről, hogy geopolitikai előnyeit és érdekeit érvényesítse, azzal versenybeni erőfeszítéseivel és céljával, hogy saját gazdasági érdekeit kiterjessze saját szövetségeseire is." - fogalmazott egyenes módon Putyin.
Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT