Washington és Szöul már a nukleáris fegyverek Koreai-félszigetre telepítéséről tárgyal - "Észak-Korea el fog pusztulni és le lesz rombolva!" - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Washington és Szöul már a nukleáris fegyverek Koreai-félszigetre telepítéséről tárgyal - "Észak-Korea el fog pusztulni és le lesz rombolva!"

Share This

Washington és Szöul már a nukleáris fegyverek Koreai-félszigetre telepítéséről tárgyal. Hétfőn az amerikai Mattis és a dél-koreai védelmi miniszter taktikai nukleáris töltetek Koreai-félszigetre telepítéséről tárgyalt!

"Sok katonai opció van. A szövetségeseinkkel való együttműködésben meg fogjuk védeni magunkat, szövetségeseinket és a saját érdekeinket." - mondta Mattis.
"Amit a szankciókkal elértünk az az, hogy Észak-Korea vezetőjét olyan pozícióba hoztuk, hogy tudatára ébredjen annak hogy a nemzetközi közösség - diplomáciai elszigeteléssel, gazdasági szankciókkal és büntetés fizetésével is - büntetni fogja azt, hogy Phenjan figyelmen kívül hagyja a nemzetközi normákat."
"Azok a rakéták közvetlenül nem tudnak fenyegetni minket, ..., de a lényeg az, hogy amikor a rakéták - már olyan területeket érinthetnek, mint az amerikai fennhatóságú Guamot, vagy akár Japánt is - az már egy sokkal keményebb választ fog eredményezni részünkről." - mondta Mattis.
"Mindannyian tudjuk, hogy ha Észak-Korea továbbra is ezen a felelőtlen viselkedésnek az útján halad, ha az Egyesült Államok arra kényszerül, hogy megvédje magát vagy szövetségeseit bármilyen módon, akkor Észak-Korea el fog pusztulni és le lesz rombolva!" - közölte Nikki Haley, az USA ENSZ nagykövete.
Forrás: RT News 

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív hírek Cikkek:
Tényleg elkezdődött a visszaszámlálás! A háború soha nem volt még ilyen közel, azután, hogy Észak-Korea hidrogénbombát robbantott

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT