"A NATO nem fog terjeszkedni kelet felé" - ezt ígérte meg a nyugat Gorbacsovnak a rendszerváltásért, leszerelésért cserébe - derült ki a titkosítás alól feloldott nemzetbiztonsági dokumentumokból! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"A NATO nem fog terjeszkedni kelet felé" - ezt ígérte meg a nyugat Gorbacsovnak a rendszerváltásért, leszerelésért cserébe - derült ki a titkosítás alól feloldott nemzetbiztonsági dokumentumokból!

Share This

"A NATO nem fog terjeszkedni kelet felé" 
- ezt ígérte meg a nyugat Gorbacsovnak a Peresztrojkáért és rendszerváltásért, leszerelésért cserébe - derült ki a titkosítás alól feloldott nemzetbiztonsági dokumentumokból is.

Soviet state president Mikhail Gorbachev and German chancellor Helmut Kohl talk in Soviet Union on 15 July 1990 © Global Look Press
1990-ben, nyugati politikusok ismétlődően sokszor biztosították az akkori szovjet elnököt, Mihail Gorbacsovot, hogy a NATO nem fog terjeszkedni Németország keleti határain túlra, de a berlini fal leomlása után, 10 év elteltével már azonnal megszegték ígéretüket ...
"Úgy gondoljuk, hogy a NATO nem terjesztheti ki tevékenységének szféráját. Éssszerű megoldást kell találnunk és én pontosan megértem a Szovjetunió biztonsági érdekeit, ezért kérem önt, mint a hadsereg vezetője és szovjet elnök, magyarázza el világosan a szovjet embereknek, mi is történik". - mondta Helmut Kohl Mihail Gorbacsovnak.
Azóta pedig szemünk előtt vált nyílvánvalóvá, hogyan szegte meg a NATO az egyezséget és telepített haderőt, rakétákat nemcsak Németországtól keletre, de közvetlenül Oroszország határára is.

Update - 2018. Január 13.
- The NATION.com cikk
Az USA becsapta Oroszországot és megszegte szavát - derült ki tavaly december 12-én, amikor az amerikai országos levéltár számos dokumentumot tett közzé, miszerint az Egyesült Államok vállalta „egyetlen hüvelykkel nem bővíti a NATO-t keleti irányba”.


Ezt az ígéretet Mihail Gorbacsov szovjet vezetőnek tették. Így George H.W. Bush elnök és James Baker külügyminisztere is. Majd a brit, francia és német vezetők.
Mindezt eddig mítosznak nevezték és tagadták.

Gorbacsov ezen ígéretek alapján egyezett bele a két Németország egyesítésébe is.

Az ígéretek megszegésének katasztrofális következményei lettek azóta a világbéke szempontjából. - De a tényekről a dokumentumok előkerülése ellenére a főáramú média azóta is hallgat.

Forrás: RT News
/ NSA Archive

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT