Breitbart: "Soros küzdeni fog a nacionalizmus terjedése ellen", miközben az Európai Unió a bomlás szélén áll - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Breitbart: "Soros küzdeni fog a nacionalizmus terjedése ellen", miközben az Európai Unió a bomlás szélén áll

Share This

A Breitbart fontos cikket tett közzé:
"Soros küzdeni fog a nacionalizmus terjedése ellen", miközben az Európai Unió a bomlás szélén áll

A progresszív milliárdos spekuláns, Soros György azt mondta, hogy "küzdeni fog a nacionalizmus "domináns ideológiájával szemben", miközben elismerte, hogy az Európai Unió "kedvezőbb globalizációs projektként" a bomlás szélén áll.

A nyitott határok pénzelője orosz hackereket hibáztat, akik támadást intéztek ellene 2016-ban és megszerezték az adatokat. És ezek után Oroszország kormánya feketelistára tette a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundatons) működését 2015-ben, mert „veszélyeztették Oroszország alkotmányos rendszerét és a nemzetbiztonságát”.

"Azt hiszem, mondhatod, hogy nagyon szerencsés vagyok az ellenségeimmel kapcsolatban. Mert azt éreztetik velem, hogy képes vagyok harcolni velük és kiálljak azért, ami helyes."
Soros tagadta a vádakat, hogy szervezetei közvetlenül részt vettek a kormányok Ukrajnában, Macedóniában és Grúziában történő megdöntésében, bár elismerték a Financial Times-ban, hogy a támogatói részt vettek a 2014-es maidan-i tiltakozásokban Ukrajnában, mondván:

"Nem vettünk részt a tényleges harcokban - ez ellentétes az irányelveinkkel és elveinkkel. De a harcosok támogatói voltunk, és ez is Maidan alatt volt. "
A közép-európai nemzetek Soros beavatkozásainak leghangosabb ellenfelei, és a milliárdost tartják (ahogy a magyar kormány is) az EU azon tervei mögött, hogy az unió határait meg kell nyitni a tömeges bevándorlás intézményesítése révén a közel-keleti és afrikai emberek milliói számára.

A múlt héten az Európai Parlament meghallgatásán a Soros-hátterű Helsinki Bizottság és Alapítvány sürgette az Európai Parlamentet, hogy hozzon létre egy "Európai Értékek Eszközt", mely pénzügyileg is támogatja majd azokat az NGO-szervezeteket,melyek "az európai értékeket védik" a tagállamokban.... 

(vagyis ezt magyarra fordítva azt is jelenti, még több pénzt akarnak önteni azon szervezetekbe és folyamatokba, melyek a határok lebontása és megnyitása, a tömeges bevándoroltatás és Európa iszlamizálása érdekében dolgoznak.... - saját megjegyzés)

Forrás: Breitbart.com


(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT