Az egyik legelvetemültebb neokon háborúpárti héja, John Bolton lett Trump nemzetbiztonsági tanácsadója! A neokonok ténylegesen is átvették a hatalmat Trump és a Fehér Ház felett! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Az egyik legelvetemültebb neokon háborúpárti héja, John Bolton lett Trump nemzetbiztonsági tanácsadója! A neokonok ténylegesen is átvették a hatalmat Trump és a Fehér Ház felett!

Share This

Az egyik legelvetemültebb neokon háborúpárti héja lett Trump nemzetbiztonsági tanácsadója!

Miután Trump elnök bejelentette, hogy John Bolton lesz az új nemzetbiztonsági tanácsadója, több tucat kitűnő elemzés jelent meg arról, amit ez az iszonyatos neokon háborús héja őrült jelent. Közülük az egyik legjobb talán az alábbiakban szemlézett írás.

A „bombázd őket a pokolba és tegyél fel kérdéseket utána” amerikai külpolitikai iskola elkötelezett tanulójaként Bolton háborús külpolitikai előélete olyannyira szélsőséges, hogy hozzá képest John McCain Bambinak tűnik.
Szerinte mire lenne jó az emberi történelem során felhalmozott legnagyobb és legpusztítóbb katonaság, ha azt nem használják?
Ami a nemzetközi jogot illeti, az a John Bolton-félék szerint csak a félénkeknek jó.
Az igazi férfiak és az igazi országok azt bombázzák szét, akit akarnak és a „francba a következményekkel”.

A cikk azután ismerteti a neokon háborús héjaként működött Boltont, mint a leszerelésért felelős külügyi államtitkárt és az USA ENSZ-nagykövetét, majd szerepét az iraki háború kirobbantásában.  (Letölthető tanulmány erről PDF)

Valamint azt, hogy kérlelhetetlen ellensége Iránnak, Oroszországnak és Észak-Koreának
, és, mint ahogyan a neokonokhoz illik, Izraelt imádja.
A hosszú, rendkívül pontosan adatokkal ellátott cikk feltárja és csak tudományos forrásokra hivatkozva mutatja be, hogy az Egyesült Államok Irak elleni inváziója 2003-tól napjainkig 2,38 millió iraki életébe került.
A cikk végén a szerző a trockizmusból kinőtt neokonokra térve azt írja:
"Amíg a trockizmus egyik dogmája az állandó forradalom, a neokonoké az állandó háború."

A zárómondat: „John Bolton kinevezése jelentős visszalépést jelent, ami az amerikai külpolitikát illeti és megerősíti, hogy Washingtonban a neokonok tényleges átvették az elmegyógyintézet fölötti uralmukat.”
Az izraeli HAARETZ viszont így ír a fordulatról:

Trump új nemzetbiztonsági tanácsadója soha nem látott egy háborút, amelyet nem szeretett volna; egy ellenséget, akit ne akart volna felrobbantani vagy egy diplomaták által kötött megállapodást, amely ér annyit, mint az a papír, amelyre írták.

A cikk azzal kezdődik, hogy

Bolton kinevezését McMaster helyére Jeruzsálem óriási örömmel fogadta, míg minden más fővárosban szörnyülködés volt a reagálás.

Boltonnak régi és igen mély kapcsolatai vannak sok izraeli politikussal és hivatalossággal.
Remélik tőle, hogy helyre teszi majd Izrael ellenségeit, mint Iránt.

Bolton már meg akarta támadni Észak-Koreát, szét akarta bombázni Iránt és el akarta temetni a palesztinok nemzeti törekvéseit.


A zárómondat: 
„De míg a Bolton-drukkerek Izraelben és az USA-ban elragadtatva hallgatnak a Messiás megérkezését bejelentő trombitákra, a világ többi része szirénák hangját hallja, vészjelzéssel figyelmeztetve, hogy immár nem csupán hadgyakorlatok lesznek.”
Forrás: Sputnik News / Haaretz / Lovas István

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. A Perzsa háború?
    Atatürk Törökországa mellett a perzsa Sah rendszere állt az összes iszlám államok között a legközelebb az Euró-Atlanti világhoz. Természetesen szovjeték nem kedvelték a Sah rendszerét, de Washingtonban is rákerült a feketelistára. A véleményközegek addig diffamálták még forradalom űzte el országából, de valami hiba csúszott a számításba, mert az új, saját vallásán alapuló rendszer, még kevesebb hajlamot mutatott az akkor még két világhatalom valamelyikének messianisztikus tendjéhez igazodni, mint elődje.
    Miután a Szovjet Birodalom saját fogyatékosságain összeomlott, már csak egyedül a washingtoni finánchatalom küszködik a mulláhk ellen, de mind keményebben. Most épp egy perzsa tábornok gépkocsiját bombázta szét egy távolból irányított szerkezet – egy olyan ország területén, amellyel Amerika nincs hadi állapotban. Trump Elnök rögtön figyelmeztette a perzsákat: nehogy ellenlépésekre merészkedjenek, mert abból bajuk származik!
    Bajuk? Igaz! De, Iránban egy új Vietnámba sodródhat Amerika, mert sem Oroszországnak, sem Kínának nem érdeke a nyugati hegemónia Arábia olaja felett. Két nagyhatalom fogja ellátni Perzsiát fegyverrel, munícióval, és jól felfegyverzett, hitéért halni kész iszlámhadsereg fog ellenállni a hódításnak.
    Csak remélhetjük, hogy a brüsszeli marionettek nem fogják Európát ebbe a háborúba belesodorni. Ha mégis háborúra kel Oroszország és Amerika, háborújukat nem csak a Közel-Keleten, inkább Európában fogják megvívni, és kiirtják Közép-Európa népeit. Olvasd tovább: librikus.blogspot.

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT