BOMBA! Az 'Avaaz' nevű Soros-szervezet büszkén ismeri el, hogy beavatkoztak a választásokba Olaszországban - De akkor mi ez a kettős mérce a világban? - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

BOMBA! Az 'Avaaz' nevű Soros-szervezet büszkén ismeri el, hogy beavatkoztak a választásokba Olaszországban - De akkor mi ez a kettős mérce a világban?

Share This

Az Avaaz a Föld 194 országában van jelen. 46 millió tagja van és mint ilyen, ez a világ legnagyobb „civil” szervezete. Természetesen George Soros és a felette álló háttérhatalom finanszírozásával.

A saját oldalukon olvasható Avaaz-dicsekvést láthatjátok alább arról, hogy milyen fantasztikus eredménnyel avatkoztak be a múlt vasárnapi olaszországi választásokba.

Ha az Egyesült Államokban azért akarják megbuktatni Trump elnököt, mert mindenfajta bizonyíték nélkül azzal vádolják, hogy az oroszok beavatkoztak a 2016-os elnökválasztási kampányba, itt lenne az ideje, hogy a kormány hathatós intézkedésekkel lépjen fel az idegenkezűség ellen a választási kampány során. 

A George Soros által támogatott, Avaaz nevű civil szervezet heti értesítője felsorolja, milyen ügyekben aktivizálták magukat.
Az Avaaz és a Soros-féle média tagadni igyekszik egyrészt azt, hogy Sorosnak bármi köze lenne e szervezethez, másrészt pedig azt, hogy ők beleszólnának a politikába.
A mi hamis (fake) szélsőjobboldali vezetőnk a hamis dél-olaszországi körútján 100 média-megjelenést kapott! - írja az Avaaz saját oldalán! 
Szó szerinti fordítás következik:
“A szívünket is kitettük, hogy megállítsuk a szélsőjobb győzelmét Olaszországban!

Miközben egy szélsőjobboldali koalíció közel állt ahhoz, hogy megnyerje a vasárnapi választást, mindent bevetettünk egy hónapon át, hogy a szavazók millióit érjük el a szoros körzetekben e-mailen, Facebookon és a médián át arra kérve őket, hogy működjenek együtt a szétforgácsolódott ellenzéki oldalon, és arra a jelöltre szavazzanak, aki a legesélyesebb a szélsőjobboldallal szemben.

Felméréseink igazolták hatásosságunkat, és az Avaazt folyamatosan támadták a jobboldali sajtóban. Luca, a kampányvezetőnk fenyegető telefonhívásokat kapott.
(ITT és ITT 

A választásra igen nagy befolyása volt a Délnek, úgyhogy az utolsó héten vicces áltúrán mutattunk be, hogyan kampányol ott a szélsőjobboldali vezető [Matteo Salvini] és három óriásplakátunk hirdette, hogy ‘Azt mondtam, idióták vagytok. Most a szavazatotok kell. Miért is ne, déliek?’.
Ebből száz cikk született! 
(ITT, ITT és ITT),

A média szereti nyomni a fasisztákat, de az eredmény nagyon jól alakult Délen, és a szélsőjobb koalíció MESSZE nem kapta meg azt a többséget, amitől féltünk”.


No Comment !
Forrás: Avaaz.org / Fordította: Lovas István

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT