Csillagos ötös! Az RT főszerkesztője olyan választ írt a Nyugatnak, hogy csak úgy füstöl: Ezért nem tiszteljük már a Nyugatot! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Csillagos ötös! Az RT főszerkesztője olyan választ írt a Nyugatnak, hogy csak úgy füstöl: Ezért nem tiszteljük már a Nyugatot!

Share This

Margarita Szimonjan, a Russia Today és a Sputnik News főszerkesztője azzal kapcsolatban írta le a címben foglaltakat, hogy egy újabb törvénnyel az Egyesült Államok még az eddigieknél is jobban akarja akadályozni a Russia Today munkáját.
 

A VilagHelyzete blog (+Facebook oldala) és az Alternatív Hírek folyamatosan közölte eddig is azon híreket, melyek beszámoltak róla, hogyan akarja akadályozni Washington és London az RT News híreinek és az igazságnak az eljutását az emberekhez! Bár az amerikai elnökválasztás és az utána eltelt időszak is bebizonyította, hogy hiába, mert az igazságnak nem lehet gátat szabni. Még akkor sem, ha pont a legnagyobb propagandát és hazugságokat terjesztő nyugati főáramú média kiáltja ki Fake News-nak a valóságot tükröző és valódi összefüggésekről beszámoló alternatív médiát, vagy az orosz 2  nagy csatornát, amit a Russia Today és a Sputnik News jelent.

/Azzal, hogy fél óránként be kellene mondani, az adót az orosz kormány finanszírozza. Ugyanakkor a BBC-nél és más, hasonló, nyugati kormányok által fenntartott állomásokra ez a törvény nem vonatkozna./

Margarita Szimonjan nyilatkozata:

"Alapvetően a Nyugatnak nem azért kellene megrémülnie, mert az oroszok 76 százaléka Putyinra szavazott, hanem azért, mert az orosz nép 95 százaléka konzervatív-hazafi eszméket támogat. 
Míg kommunista (11,5 %), a liberális eszméket 5% támogatja csak. 


És ez a ti hibátok, kedves nyugati barátaim. Ti voltatok azok, akik aktiváltátok az „Oroszország sohasem adja fel magát” üzemmódot.

Már hosszú ideje tanácsoltam, hogy normális embereket nevezzetek ki Oroszország tanácsadóknak. És takarítsátok el a parazitákat.
Rövidlátó szankcióikkal, sportolóink szívtelen megalázásával, a „Szkripálokkal” és a legalapvetőbb liberális értékek figyelmen kívül hagyásával, mint az ártatlanság vélelme, amit képmutató módon figyelmen kívül hagynak az ultraliberális eszmék erőszakos erőltetésével saját országukban, az 
Oroszország elleni epilepsziás tömeghisztériával.

És ez nem Hollywood-ban van, hanem az USA választás utáni katyvaszukban, Németországban, de már a Brexit-zónában is.
Aztán a sorozatos támadásaikkal az RT News ellen, akiknek nem tudják megbocsátani, hogy kihasználva a szólásszabadság lehetőségét megmutatta a világnak, hogy használni is tudja azt:

Lelepleztük, hogy a szólásszabadságot soha nem a jóra használták fel, hanem kitalálták, mint valami szépnek tetsző tárgyat, mint valami csillogó kristálypohár, ami messziről ragyog, de nem alkalmas tisztaságra mindazzal az igazságtalansággal és kegyetlenséggel, inkvizíciószerű képmutatással és hazugságokkal, amit ránk erőltettetek és azt eredményeztétek, hogy továbbiakban ne tiszteljünk titeket. Titeket és az általatok "értékeknek" elnevezett dolgokat.

Mi nem akarunk úgy élni többet, ahogy ti éltek. 
50 éven át szerettünk volna úgy élni, mint ti, de már többé nem!
Már nem tisztelünk benneteket, és azokat sem, akiket közöttünk ti támogattok, és mindazokat sem, akik titeket támogatnak. Ez nálunk körülbelül 5%. 
Ezért csak és kizárólag saját magatokat hibáztathatjátok! És a nyugati politikusokat és elemzőket, hírszerkesztőket. 

Képesek vagyunk sok mindennek a megbocsátására. De nem fogjuk megbocsátani az arroganciát! Mert normális nemzet így nem viselkedik! 

A megmaradt birodalmatok akkor lenne bölcs, ha legalább tanulna szövetségesei történelméből, hiszen mindegyikük egykor birodalom volt.
Hogy tanuljon abból, ahogyan azok el is vesztették birodalmi státuszukat.
Csakis az arroganciájukból adódóan és annak következtében. 


"A Fehér ember terhe" 

De az egyetlen birodalom, ami nektek megmaradt, nem vesz tudomást a történelemről, nem is tanítja és visszautasítja, hogy tanuljon belőle - ami azt jelenti, hogy ugyanúgy fog végződni, mint ahogy ilyen esetekben szokott lenni. 

Mégis arra kényszerítettetek minket, hogy az ellenségetek körül sorakozzunk fel. Rögtön azután, hogy ti ellenségnek kiáltottátok őt ki, mi egyesültünk körülötte. 

Azelőtt, Ő csak az elnökünk volt, akit újraválaszthatnak. Most a Vezetőnkké vált. Nem fogjuk hagyni nektek, hogy ezt megváltoztassátok! És ti vagytok azok, akik ezt a helyzetet megteremtettétek. 

Ti hoztatok létre egy ellenállást a hazafiság (patriotizmus) és a liberalizmus között. Bár ezek nem lennének egymást kölcsönösen kizáró fogalmak. Ez a hamis dilemma, amit ti kreáltatok, ez késztetett minket arra, hogy akkor már inkább a patriotizmust és a hazánkat válasszuk! 

Még akkor is, ha sokan közülünk valódi liberálisok, magamat is beleértve.

Menjetek és takarítsatok fel magatok után. Nem sok időtök maradt hátra."

Forrás: RT News Deutsch / RT News.hu

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT