Mi áll valójában Tillerson külügyminiszter menesztése a CIA vezetőjének odaültetése mögött? - Paul Craig Roberts vázolja a súlyos helyzetet - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Mi áll valójában Tillerson külügyminiszter menesztése a CIA vezetőjének odaültetése mögött? - Paul Craig Roberts vázolja a súlyos helyzetet

Share This

Szomorú helyzet állhat Tillerson külügyminiszter menesztése és helyére a CIA igazgatójának ültetése mögött. Paul Craig Roberts saját cikkében elemzi a ma kialakult helyzetet és a nemzetközi hidegháborús kémjátszmát.

Tillerson külügyminiszter eltávolítása és Pompeo CIA-igazgató helyére ültetése azt jelenti, hogy a katonai/biztonsági komplexum befejezte hatalmának teljes kiterjesztését a Trump-rezsim fölött.
Ezután szóba sem fog kerülni az Oroszországgal való kapcsolatok normalizálása.



Az Izrael lobbi, a neokonzervatívok és a katonai/biztonsági komplexum kombinációja túl hatalmasnak bizonyult ahhoz, hogy békét hozzanak létre a két nukleáris hatalom között.
Ha valaki ránéz a Trump-kormányra, a fenti három erő van uralmon.


1. Izrael továbbra is elkötelezett, hogy az amerikai katonaságot használja Szíria és Irán destabilizálsára azért, hogy elszigeteljék a Hezbollahot és elvágják annak támogatását és logisztikai utánpótlását.

2. A neokonzervatívok egyszerre támogatják Izrael érdekét és saját vágyukat arra, hogy Washington az egész világ fölött uralkodó hegemón hatalom legyen. A katonai-biztonsági komplexum azt akarja, hogy az „orosz fenyegetés” továbbra is költségvetése és hatalma igazolását szolgálja.

3. A prostituált média (a Roberts által használt„presstitute” szójáték tökéletesen kifejezi) totális harmóniában dolgozik mindezzel.

4.
Annak ellenére, hogy a Russiagate-et dokumentáltan a Demokrata Párt Nemzeti Bizottsága, az FBI és a CIA által összehangolt hamis vádakkal bizonygatják, a prostituált sajtó továbbra is ismételgeti a vádakat, mintha létezne arra bármilyen bizonyíték.

5. Mindehhez jön még egy új vád. Hogy Putyin rendelte el a korábbi angliai brit kém megmérgezését. Annak ellenére, hogy a vád abszurd, az nem akadályozza meg a fikció ténnyé válásától.

„Miután egy negyedszázadot dolgoztam Washingtonban és ismerem a brit kormány tagjait, nem hiszem, hogy egyikük is hinne a Russiagate-ben és a mérgezési sztorikban.”

Rendkívül veszélyes agenda ez!
Oroszország új fegyverei Oroszország katonai túlerőt biztosítanak az USA fölött.

Mivel Kína és Irán hasonlóan látják a helyzetet, Amerikát lefokozták. De Washington és csatlósai ragaszkodnak ahhoz, hogy erőszakot fejtsenek ki és hamis vádakat hangoztassanak Oroszországgal, Iránnal és esetenként Kínával szemben, azokat fenyegessék.

Oroszország, Irán és Kína tudja, hogy ezen vádak hamisak.

A világot háború felé hajszolják. Ami nukleáris háború lesz. Akik e hajszolást teszik, apró kisebbség:
izraeli cionisták, neokonzervatívok és az amerikai katonai/biztonsági komplexum.

A világtörténelem legvakmerőbb és legfelelőtlenebb viselkedésének vagyunk tanúi.


Kik emelik fel a hangjukat ellene?


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT