Óriási botrány (lenne): Amerikai katonák így vadásztak le civileket az utcán Irakban szórakozásból (Háborús bűncselekmények) - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Óriási botrány (lenne): Amerikai katonák így vadásztak le civileket az utcán Irakban szórakozásból (Háborús bűncselekmények)

Share This

Óriási botrány lenne és az egész világnak tudnia kellene róla mi zajlik az USA és a Nyugat közel-keleti háborúiban, de ennek ellenére ez a felvétel soha nem fog nyílvánosságot kapni a főáramú médiában, sem független vizsgálóbizottságok előtt Hágában.

Természetesen teljesen más lenne a helyzet, ha a hírszerzésnek orosz katonákról sikerülne ilyen felvételekhez hozzájutnia.... Másnap tele lenne vele a globalista média a CNN-től a BBC-ig. Sorra utasítanák ki a diplomatákat és szajkóznák, hogy íme az orosz agresszió bizonyítéka....stb...stb...

Ezek viszont amerikai katonák. Annak az államnak a katonái, mely a 'demokrácia terjesztésének' vagy a 'terrorizmus elleni háborúnak' nevezi el saját háborúit. Mindig valamilyen hazug ideológiára és ürügyre alapozva.
Jelen esetben, amit látunk, az maga a terrorizmus, a gyilkosság ok nélkül, pusztán szórakozásból. Mert megtehetik. Adott hozzá a fegyver, a korlátlan lőszer és az agresszió, az erkorcsosult ember maga és a felelősségre vonástól való teljes mentesség. Hiszen mi megtehetünk mindent.

De aztán ne csodálkozzunk azon, hogy a megszállt országok, a lemészárolt civilek és egész társadalmak tekintenek majd ránk agresszorként, népirtóként és a meggyilkoltak, megszálltak gyermekei bosszút esküsznek és ha kell, állnak is majd szüleik, testvéreik gyilkosain. Akkor ki számít majd terroristának és ki számít áldozatnak?

A kör ördögi és soha nem zárul be. Talán éppen ez a célja. A háború és gyilkolás örök körforgásának fenntartása, mely igazolja a gépezet létét és működését... Ok és ürügy mindig lesz a háborúra.

Számtalan felvételt láttunk már az amerikaiak értelmetlen gyilkolására Irakban, Afganisztánban, Líbiában, Jemenben és Szíriában. Kivétel nélkül mindenhol ugyanaz az erő rombol és pusztít, vívja gonosz harcát saját érdekei és céljai megvalósításaként.

Mindannyian emlékszünk a Bradley manning által nyílvánosságra hozott botrányos iraki mészárlásra, amikor amerikai drónról szisztematikusan végeztek ki egy újságírót és iraki civileket.



Akkor az a videó a botrány miatt bejárta a világot. Bradley Manninget, pedig börtönbe zárták. Ez a mostani videó sem kevésbé felháborító szerintem.

Amerikai katonák civileket vadásznak le és gyilkolnak meg egy kereszteződésben Irakban pusztán szórakozásból


"- Láttad haver,hogy szarrá lőttem azokat az embereket ott lent? Láttad, ahogy kilőttem a fehér autós fickót?"- mondja az amerikai katona a gyilkolás után, látva az utcán fekvő civileket.

Julius Andan - A világ a színfalak mögött (részlet)

"Ma már nincsenek egymással szemben álló katonai tömbök. Azért nincsenek, mert az ötlet, hogy legyenek, nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket. Kellett egy jobb ötlet, és lett is.

Az én feladatom volt kifejleszteni azokat a hazugságokat, amelyek támogatják a legfelsőbb kaszt gondolat-bálványát, amely úgy szól, hogy az Egyesült Államok megérdemli, hogy elpusztuljon. Csakhogy hagyományos módon nem lehet háborút vívni Amerika ellen a földrajzi elhelyezkedése és technikai lehetőségei miatt. Éppen emiatt az általam kidolgozott érvrendszer (ideológia) a táptalaja egy újfajta háborúnak. Ez az újfajta háború a poklot hozza el a Földre.

Ha a háború mindenhol ott van, ha a fenyegetés mindenütt ott van és mindenkit érint, akkor védekezésként mindent szabad. Nem igaz?

A legfelsőbb kaszt kieszelt egy újfajta világháborút, amely sokkal kisebb befektetést igényel, mint a korábbiak, mégis sokkal nagyobb bevételt hoz, mint az összes eddigi háború együttvéve.

Néha meghal egy-két ember itt, száz ott, persze civilek, és a legkülönfélébb helyeken, hogy ne legyen benne logika, mert ha nincs, akkor kiszámíthatatlan, akkor a félelem állandósul, és akkor kivirágzik egy új iparág, amely több bevételt termel, mint eddig bármi és sokkal aljasabb is, mint bármi, ami eddig volt.
Ez az iparág a terrorizmus elleni háború.
Nem a terrorizmus! Hanem a terrorizmus elleni háború! "

Forrás: VilagHelyzete.com


Kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:


► Hős vagy áruló Bradley Manning az igazság kiderülése miatt ? Az USA kettős mércéje és egy rendőrállam kialakulása


► A NATO háborút akar - De te mire vársz ? - Szellemi mozgósítás az igazságra

► Igazságok a Nyugat közel-keleti beavatkozásai és a párhuzamos társadalmak kialakítása mögött - Interjú Maróth Miklós akadémikussal

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT