"A 'Nyugat-utáni világrend' körvonalait látjuk kibontakozni a szemünk előtt, miközben itt beszélünk."- közölte Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter. - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"A 'Nyugat-utáni világrend' körvonalait látjuk kibontakozni a szemünk előtt, miközben itt beszélünk."- közölte Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter.

Share This

"A 'Nyugat-utáni világrend' körvonalait látjuk kibontakozni a szemünk előtt, miközben itt beszélünk." - közölte Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter.

"Úgy gondolom, hogy egy Nyugat-utáni (post-West) világrendben vagyunk. Ez már egy történelmi korszak, ha akarod, nevezheted így.

Természetesen, a nyugat 5 évszázados dominanciája után, ahol volt, nem túl könnyű alkalmazkodni az új valóságokhoz, ahol már új gazdasági, pénzügyi és politikai erőközpontok vannak jelen."
- mondta Lavrov utalva Kínára, Indiára és Brazíliára.

"Nem remélheted, hogy vissza tudod tartani ezeket a gazdaságilag és pénzügyileg is erős új nemzeteket. De még csak figyelmen kívül sem hagyhatod világkereskedelemben és világgazdaságban betöltött szerepüket. Akkor sem, ha szankciókkal vagy büntetőtarifákkal próbálod meg lelassítani a folyamatot." - közölte a vezető orosz diplomata, külügyminiszter.

"Az Európai Unió "minden bizonnyal egy nagyon fontos pillér a világrendben" - tette hozzá Lavrov, de el kell döntenie, marad-e az USA-hoz kötve vagy önállóvá próbál válni. Illusztrációként Lavrov felvetette a migráns válságot, amelyet az EU jelenleg küzd."

"A NATO szétbombázta és egy 'fekete lyukká' tette Líbiát, amelyen keresztül az illegális bevándorlók hadai Afrika felől hullámokban ostromolják Európát." - mondta Lavrov.

Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT